Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Σατιρικό τραγούδι για την ελληνική κρίση χρέους, σε εκπομπή που φιλοξένησε συνέντευξη του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου. Τραγουδιστής της country προτείνει την πώληση της Κρήτης για την αποπληρωμή των ελληνικών οφειλών

Ειρωνικά σχόλια για την ελληνική κρίση χρέους περιέχονται σε σατιρικό τραγούδι της εκπομπής Making Sen$e του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Public Broadcasting Service (PBS). Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Paul Solman, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας πήρε συνέντευξη από τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.




Το Making Sen$e στις 20 Ιουλίου παρουσίασε σατιρικό τραγούδι του επενδυτικού συμβούλου- τραγουδιστή της country και συγγραφέα Merle Hazard κατά κόσμο Jon Shayne, το οποίο μεταξύ άλλων παρουσιάζει την Ελλάδα επαίτη της Γαλλίας και της Γερμανίας και προτείνει την πώληση της Κρήτης σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής των οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου.



Στις 21 Ιουλίου, μία ημέρα μετά, το PBS μετέδωσε την συνέντευξη που έλαβε ο Paul Solman από τον Γ. Παπανδρέου και στην οποία ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναφέρεται στην οικονομική κρίση, στο πως γίνεται η διαχείρισή, στα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα και στο ενδεχόμενο η χώρα μας να υποστεί ύφεση διπλού πυθμένα (W).



http://finance.in.gr/Article.aspx?articleID=35629