Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Με πρόσχημα το Δ.Ν.Τ Διαλύουν την Ελλάδα.



Ενώ θα περίμενε κάποιος από αναλυτές οικονομολόγους να δώσουν σαφή ανάλυση με βάση στατιστικά για το άμεσο μέλλον της ελληνικής οικονομίας όλοι μα όλοι αναλύουν ότι η κοινωνία θα αντιδράσει με βίαιο τρόπο στα φρυχτά οικονομικά μέτρα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.


Μια κυβέρνηση που με πρόσχημα πλέον το διεθνές νομισματικό ταμείο προωθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα αποδόμησης μιας υγιούς κοινωνίας προς όφελος της παγκόσμιας διακυβέρνηση .

Πολλοί άνθρωποι με κατάρτιση οικονομίας ,διεθνών σχέσεων έχουν κάνει λόγο για το τέλος του κύκλου ,δηλαδή αυτό που λέγαμε κάποτε «θα κάνει τον κύκλο του και αυτό» η « η ιστορία επαναλαμβάνετε».

Ας μην γελιόμαστε στην Ελλάδα έχουμε δικτατορία αλλά όχι όπως την ξέραμε ως σήμερα . Όλα τώρα γράφονται όλοι τώρα θα μάθουμε αφού η νέα τάξη πραγμάτων έχει παραδεχτεί ότι στηρίζει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο πείραμα με την Ελλάδα .

Γιατί η Ελλάδα είναι πειραματόζωο αυτή την στιγμή .

Κανένας πολιτικός της κυβέρνησης δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα σε κόσμο αφού αμέσως τους γιουχάρουν αλλά και κανένα τηλεοπτικό μέσο δεν δείχνει εικόνες με σκηνές τέτοιες μόνο και μόνο για να μην μάθει η ηλίθιος ο άγγλος το πρόβατο ο αμερικανός η ο βλάκας ο γερμανός τη τον περιμένει .

Οι έλληνες ουδέποτε πείραξαν τις χώρες που ζείτε εσείς τι θέλετε από εμάς ;

Νομίζουν κάποιοι στην Ευρώπη η στην Αμερική ότι αυτό που γίνετε στην Ελλάδα δεν θα τους αγγίξει και ότι αυτοί είναι υπεράνω πόσο τους ...

Ο ελληνικός λαός πέρασε τόσα δεινά εξαιτίας των μεγάλων δυνάμεων και τα έβγαλε πέρα δεν τον φοβίζει το άγνωστο είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι δεν είμαστε αιρετικοί και αυτό μας έσωσε μέχρι σήμερα .

Αυτοί όμως που κινούν τα νήματα το ξέρουν και προσπαθούν μέσω λάσπης να κάνουν τον Έλληνα να μην σέβονται τους ιερούς θεσμούς βάση των οποίων γαλουχήθηκε το έθνος και δεν είναι αλλά από την πατρίδα θρησκεία οικογένεια .

Δεν παίρνει μέρα που να μην αναρωτηθώ όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έδωσαν την ζωή τους για να έχουμε ελευθερία δεν τους σέβεται κανένας ;



Υγ 1

Ο υπουργός εσωτερικών κ ραγκουσης που είναι υπουργός εσωτερικών εκλέχτηκε ως πρώτος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας .

Τι σημαίνει αυτό ; δεν κυνήγησε τον σταυρό πόρτα –πόρτα

Υγ2

Ο υπουργός οικονομικών είναι ευρωβουλευτής

Τι σημαίνει αυτό ; ότι ο κόσμος τον ψήφισε σαν μάζα αφού για την Ελλάδα η ευρωεκλογές είναι κάτι σαν λούνα Παρκ.