Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΝΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Ενώ η Ελλάδα λοιδορείτε διεθνώς με όρους βέβαια επιστημονικούς οι πολίτες αυτής της χώρας ψάχνουν να βρουν τη εννοούσε ο πρωθυπουργός όταν έλεγε ότι από την κυβέρνηση απουσιάζει ο συντονιστής .


Περιμένει να δει αν το Ισραήλ θα δικαστή για εγκλήματα πόλεμου για το περσινό μακελειό στην λωρίδα της γάζας που σε λίγες μέρες έχουμε και εκεί επέτειο .

Ένα νέο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι πλέον μακελειό ,δολοφονίες ονομάζονται πλέον επέτειοι.

Το ποιο αστείο βέβαια είναι ότι πιάσανε αντί εξουσιαστές στην Αθήνα που είχαν έρθει για το μνημόσυνο το νεαρού παιδιού Αλέξη γρηγοροπουλου .2 ισπανίδες και ένα Αλβανό αντί εξουσιαστή .

Γιατί ο Αλβανοί είναι η κορωνίδα του αντί εξουσίας έχοντας μια χώρα που δεν καν πολίτευμα τέλος πάντων με παρήγορη το γεγονός ότι μετά από την Ελλάδα χιλιάδες από αυτούς τους αντί εξουσιαστές θα πάνε να διαδηλώσουν για την περσινή άδικη σφαγή των παλαιστίνιων στο Ισραήλ.

Τώρα!!!!

Θα παγώσει ο μισθός των δημόσιων υπαλλήλων ;

Θα πάρουν αύξηση.

Αυτά φυσικά δεν ενδιαφέρουν τους αντί εξουσιαστές γιατί δεν πληρώνονται για να διαδηλώνουν για την ευημερία των πολιτών, δουλεία τους είναι να σπέρνουν τον τρόμο και το χάος για να αγοράζουν φθηνά μετά οι γνωστοί παγκοσμίως τοκογλύφοι.

Πάντως θα μου άρεσε αν ζημιές που προκαλούνται μέσα από υπό κατάληψη πανεπιστήμια τις πλήρωναν οι πανεπιστημιακοί.

Είναι γνωστό ότι η διακίνηση της ελευθερίας του λόγου έχει και το κόστος της .

Το υπουργείο προστασίας του πολίτη φέρνει νέα μέθοδο στην πάταξη των ταραχών ,κάθε ΟΜΑΔΑ πάνω από τρία άτομα θα προσάγετε στην ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων .τα παιδία δεν πρέπει να ανησυχούν ο υπουργός έχει πολλούς φίλους αντί εξουσιαστές ένα που μου έρχεται είναι ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΕ.

Επίσης το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζετε για να βάλει δυο βέτο … στην σύνοδο στις Βρυξέλες.



Τελειώνω το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να καταργήσει το χάσμα γενεών με ένα απλό τρόπο κατάργησε την οικογένεια, είπαμε πάνω από όλα ο πολίτης .



Τελειώνοντας θέλω να πω χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και ο Άγιος Νικόλαος βοήθεια μας.