Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Πότε θα αναστηθεί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα;;;

Αγαπητοί μου ρίχνοντας μια επιπόλαιη ματιά στις ειδήσεις για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας ,ένιωσα πίκρα μα καθόλου φόβο.
Εμείς οι άνθρωποι νομίζουμε ότι κάθε τι καινούργιο είναι και καλό και θέλετε να σας πω και κάτι ,καλά το πιστεύουμε . Δυστυχώς αυτό που δεχόμαστε ως καινούργιο από την ελληνική πολιτεία δεν είναι αλλαγή προς το καινούργιο αλλά ωμη οπισθοδρόμηση.
Μια ελάχιστη ανάγνωση στην ελληνική αλλά και παγκόσμια ιστορία θα μας δώσει ξεκάθαρα εικόνα . Ο τρόπος που βιώνουμε την πορεία προς τον μεσαίωνα διαφέρει και έχει να κάνει  από την ιδεολογική βάση κάθε ανθρώπου και τον τρόπο που την βιώνει.
Η είδηση είναι ότι τούτες τις άγιες μέρες είναι μια! δεχόμαστε πίεση από αυτούς που μας δανείζουν για να επιβιώσουμε ως έθνος..
Η κυβέρνηση Σύριζα – ανεξάρτητοι έλληνες εδώ και ένα χρόνο  προσπαθούν να κυβερνήσουν την χώρα και το λέω αυτό γιατί δεν μπορείς να πεις την λέξη κυβερνώ όταν όλα είναι υπαγορευμένα .  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –Ανεξάρτητοι έλληνες δεν έκαναν τίποτα δικό τους όλα ήταν υπαγορευμένα. Δεν θα το έγραφα αυτό αλλά έχω απόδειξη το δημοψήφισμα και τον τρόπο που αντιμετώπισαν την βούληση του ελληνικού λαού στο ΟΧΙ που είπε .
Ποτέ μην πιστέψει κάποιος ότι από την στιγμή που πάτησε την μπότα του το Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα μπορεί υπάρξει δημοκρατική κυβέρνηση. Τα πάντα είναι ελεγχόμενα τα πάντα .
Άρα όποια κυβέρνηση υπάρχει είναι ελεγχομένη . Η χώρα μας λοιπόν  δεν μπορεί να εκφράσει πολιτική άποψη αλλά ούτε και κυβερνητική .
Φανταστείτε ένα άνθρωπο που χρωστά στο Δημόσιο η στην τράπεζα είναι όμηρος .
Οι έλληνες  πολίτες όλα τα παραπάνω τα γνωρίζουν και δεν συμμερίζονται ότι οι προηγούμενοι «κυβερνώντες» σωστά έπραξαν και τώρα όλα χάλασαν. Τα Μ.Μ.Ε είναι απόλυτα ελεγχόμενα από τους δανειστές άρα οι ειδήσεις που προσφέρουν είναι και αυτές ψεύτικες . Θυμάστε τις δημοσκοπήσεις ; Πως ημπόρει μια εφημερίδα να έχει ελεύθερη πολιτική άποψη όταν είναι ελεγχομένη από αυτούς που δανείζουν την χώρα μας;
Σκεφτείτε, υπάρχει κάτι στην Ελλάδα από την εποχή του Δ.Ν.Τ που να δίνει παρηγοριά στον Έλληνα ;;
Ο δημοσιογράφος δεν είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψη του .Εκτός από κάποιους οι οποίοι έχουν το προτέρημα     να παραπληροφορούν και να αμείβονται για αυτό .
Σωστά η εσηεα διέγραψε από τις τάξεις της κάποιους από αυτούς . Ρωτώ γιατί δεν διέγραψε απλούς ρεπόρτερ αλλά αυτούς που θεωρούν δικαίωμα μέχρι και να παρεμβαίνουν στην όποια  κυβέρνηση και στο έργο της. Ο κόσμος το δέχτηκε με χαρά και ανακούφιση. Τα Μ.Μ.Ε το περιέγραψαν σαν φίμωση του τύπου . Ας πουν λοιπόν αυτοί που κλαίνε  για φίμωση πόσες φορές φίμωσαν δημοσιογράφους ακόμα και απόλυσαν όταν μίλησαν για θέματα που δεν ενέκρινε ο εκδότης η επιχειρηματίας ;;Ας μιλήσουν λοιπόν; Ας μιλήσουν ;  Ας μας που γιατί έκλεισε η ιστορική εφημερίδα ελευθεροτυπία ;;
Ας θυμηθούμε λοιπόν τα δελτία ειδήσεων του περασμένου καλοκαιριού {2015}.. Ας μας πουν λοιπόν άνθρωποι ακέραιοι και έντιμοι ήταν εικόνα δημοσιογραφίας; Ήταν εικόνα ενημέρωσης προς τον πολίτη; Αναφέρομε στην εικόνα των Μ.Μ.Ε και όχι στα παιχνίδια .
Από αυτούς που διαγραφήκαν ας βγει κάποιος να πει ότι ήταν άδικη η διαγραφή .Με επιχειρήματα. Φυσικά κάποιοι γνώριζαν από πριν για τις διαγραφές και φρόντισαν να παραιτηθούν , γνωρίζοντας ότι διαγραφή σημαίνει ξευτίλα ,έτσι αποφάσισαν την φυγή .

Το Νοέμβριο του 2015 έγινε  κάτι πρωτοφανές! είχε εκλογές το κόμμα της Ν.Δ αλλά ενώ ψήφισαν οι πολίτες και ψηφοφόροι του κόμματος το ηλεκτρονικό σύστημα κατέρρευσε και οι εκλογές ακυρωθήκαν .Η εταιρία κατηγορήθηκε για απάτη κ.τ.λ Η δημοσιογραφία κατήγγειλε τίποτα ;; Σιωπή και μόνο σιωπή. Έτσι ωφελήθηκαν από το στημένο παιχνίδι αυτοί που ήθελαν οι δανειστές .
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την στιγμή που πήρε την εξουσία να μας πείσει ότι είναι αριστερή κυβέρνηση πότε ήταν αριστερά ο συριζα ;; ΚΑΤΙ σαν το ΚΚΕ εσωτερικού ;;; Ποια είναι η αριστερά που εκφράζει ;;; O Σύριζα εκλέχτηκε σαν κόμμα της παγκοσμιοποίησης για το λόγο τούτο έγινε κυβέρνηση.
Η συγκεκριμένη κυβέρνηση περνά μέτρα που θέλει να περάσει η αξιωματική αντιπολίτευση αλλά δεν μπορεί … Τα κόμματα που έχουν κοινή μάνα έτσι κάνουν  .. Ποια είναι η κοινή μάνα ;; Η Παγκοσμιοποίηση.
Μια κυβέρνηση που σέβεται την δημοκρατία δεν θα έβαζε υπουργό παιδείας τον πρώην αρχισυντάκτη της κομματικής του εφημερίδας . Ένας υπουργός  που δεν σέβεται της ευαισθησίες του έθνους αυτές τις κρίσιμες στιγμές και τολμά να μιλά ότι οι θηριωδίες των τούρκων ενάντια στους πόντιους δεν ήταν γενοκτονία όπως το ελληνικό κράτος έχει ψηφήσει αλλά κάτι άλλο.. Αλλά θα μου πείτε και με υπουργό παιδείας επί Ν.Δ δεν είχε συμβεί το ίδιο; Ναι! Για το βιβλίο για το συνωστισμό μιλώ .
Κάθε κράτος έχει εθνική πολιτική ανεξάρτητα κυβέρνησης βγαίνει λοιπόν ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής και αναφέρει τα Σκόπια ως «Μακεδονία».. Η αντιπολίτευση μίλησε με αγάπη για τον υπουργό ;; Λεκτικό ολίσθημα . Με λίγα λόγια δεν υπήρξε αντίδραση .
Το κράτος τον Σκοπίων βρίσκετε στα πρόθυρα της κατάρρευσης . Πως θα μπορούσε να υπάρξει όταν η ζωή του οφείλεται στο συμφέρων των αμερικανών. Γέλασα πάρα πολύ με τους αστυνομικούς των Σκοπίων σ ένα στημένο βίντεο για τα Μ.Μ.Ε όταν είπαν ότι θα προστατευόσουν τα σύνορα τους και δεν θα τα ανοίξουν και είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την πατρίδα τους . Μπορείτε να φανταστείτε τη θα πάθουν τα Σκόπια αν τους κλείσουμε εμείς τα σύνορα ;;
Η αξιωματική αντιπολίτευση τι άποψη έχει για το θέμα τον Σκοπίων ;;; Προσωπικά πιστεύω ότι νεοφιλελευθερισμός και παγκοσμιοποίηση πάνε μαζί .

Η Ελλάδα πάσχει από πολιτικούς . Δεν εξηγείτε αλλιώς ότι έχουμε νέο πρωθυπουργό αλλά γερασμένο υπουργικό συμβούλιο . Το ίδιο πάει να γίνει και στην αντιπολίτευση.
Δεν με εντυπωσιάζει, οι μεγάλες ηλικίες έχουν παρελθόν άρα μπορούν να εκβιαστούν .
Όσο το Δ.Ν.Τ υπάρχει στην Ελλάδα δεν θα φυτρώνει χορτάρι .
Θέλουμε κάποια στιγμή να μάθουμε ποιο είναι το πραγματικό χρέος της Ελλάδας και να το πληρώσουμε αλλά αυτό που είναι  ψεύτικο να διαγράφει .

Άρα  ελπίζουμε στο θεό . Εύχομαι η ανάσταση του χριστού να φέρει Ανάσταση στην  δικαιοσύνη και να βρεθεί κάποιος δικαστής ο οποίος θα κρίνει και θα αποκαλύψει   την παρανομία του ελληνικού χρέους και θα ξεσκεπάσει αυτούς που κρύβονται πίσω από την τραγωδία του σύγχρονου ελληνισμού  .