Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η Ν.Δ ΣΕ ΤΕΛΜΑ

Στην Ελλάδα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πρόσφατα εκλέχτηκε χρησιμοποίησε ως προτέρημα για το αξίωμα την προσήλωση του στο πρόγραμμα του Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Τίποτα ΑΛΛΟ. Το πώς εκλέχτηκε αυτό μόνο άνθρωποι ειδικοί στην τεχνολογία μπορούν να μας πουν αφού ποτέ δεν μάθαμε γιατί δεν έγιναν οι πρώτες εκλογές για την εκλογή προέδρου στην Ν.Δ το φθινόπωρο του 2015.  
Ο νέος Αρχηγός λοιπόν θέλει κυβερνήσει και θέλει εκλογές για γλιτώσει ο τόπος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Σ αυτό είναι έτοιμος να συνδράμει και καρατζαφερης πολιτικό παιδί του πατέρα του   προέδρου της Ν.Δ.
Δεν ξέρουμε σε τι ακριβώς λόγους στηρίζετε ο νεαρός αρχηγός ώστε να ζητά εκλογές τούτη την ώρα. Έχει κάποιες εγγυήσεις για την καλυτέρευση της ζωής των ελλήνων ;;
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί αντεθνικά έχει κάποιο επιχείρημα πάνω σ αυτά η δεν έχει ;;;
ΟΤΑΝ   ένας αρχηγός ζητά εκλογές πρέπει να έχει πολιτικά επιχειρήματα και όχι σχόλια εφημερίδων .Δεν ζητάμε εκλογές επειδή η τηλεόραση επηρεάζει τον κόσμο . Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κυβέρνηση της νέας τάξης πραγμάτων έχει με την πολιτική της θίξει τα ιερά και τα όσια των ελλήνων . Η αντιπολίτευση όμως είναι βουβή και αυτό γιατί δεν έχει πολιτική . Εάν λοιπών δέχεται να εκλεγεί έχοντας γνώση ότι όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομική ζωή του τόπου ήταν προμελετημένα τον τελευταίο χρόνο και δεν θα μπορούσαν να συμβούν αν στην κυβέρνηση ήταν ο σαμαράς με τον Βενιζέλο τότε ας το πει ξεκάθαρα.
Αυτό που πρέπει ο νεαρός υπάλληλος και πρόεδρος της ν.δ είναι αν αυτές οι εκλογές είναι προς το συμφέρον του ελληνικού λαού. Θα πρέπει να πει με σαφήνεια ο Σημίτης είναι αρχιερέας της διαπλοκής , για το σκάνδαλο του χρηματιστήριου και η Ελλάδα μπήκε στην ζώνη του ευρώ έντιμα.
Επίσης τη ακριβώς εκπροσωπεί η Ν.Δ ;;;;ΤΟΝ κενό πολιτικό χώρο που άφησε το πασοκ ;;
Η Ν.Δ είναι κόμμα που αντλεί πολιτικές θέσεις του ελευθέριου Βενιζέλου του Κωνσταντίνου Καραμανλή η είναι διεθνιστικό ;;;
Όλοι ξέρουμε ότι οι δημοσκοπήσεις στη Ελλάδα είναι για κλάματα τις θεωρεί αξιόπιστες;;;
Τι γνώμη έχει για την δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι κατά των διώξεων ;;;

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται εκλογές σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι δημοκρατικοί .Δεν έχουν το δικαίωμα εκεί στη ν.δ να σέρνουν το λαό σε εκλογές χωρίς λόγο .Εκτός και αν ξέρουν  κάτι που εμείς δεν ξέρουμε .