Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η Πόλη των σκουπιδιών η πόλη που βιώνει πρωτοφανή αδιαφορία από την μεριά του κράτους Νομός Ηλείας ο νομός που έκανε στο χάρτη των εκλογών  να χαίρετε κάποτε το πασοκ τώρα των Σύριζα . Πράσινο η ροζ λοιπόν το χρώμα ;; Ελάτε να δείτε να θαυμάσετε πως οι άνθρωποι πεθαίνουν από την βρωμιά των σκουπιδιών . Όχι κύριοι δεν θα βάλω φωτογραφίες . Απλά εσείς θα πηγαίνατε τα παιδιά σας στο δημοτικό σχολειό όταν δίπλα του ήταν βουνά από σκουπίδια ;;; Δεν περίμενα το ελληνικό κράτος να κρύβει τόσο μίσος για τους πολίτες του . Όταν τα σκουπίδια είναι μπροστά από την πόρτα σου , τα ποντίκια χορεύουν , τα αδέσποτα μοιάζουν με πτώματα τότε νιώθω την Ευρώπη σα κολαστήριο .
Η ΕΥΡΩΠΗ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η Ελλάδα η χώρα της δημοκρατίας εξευτελίζει τους πολίτες καλύτερα τους σκοτώνει  . Όχι δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα λύση λένε όταν για άλλα ζητήματα κάνουν τα πάντα να περάσουν από την ελληνική βουλή σε μια νύχτα χωρίς δικαίωμα άρνησης από τους βουλευτές χωρίς να έχουν διαβάσει τι ψηφίζουν. Γιατί λοιπόν να πιστέψω ότι ενδιαφέρονται για την πόλη του πύργου ;; θα μου πείτε , οι τοπικοί άρχοντες τι κάνουν ;;; Όσο έχουμε κυβέρνηση άλλο τόσο έχουμε τοπικούς άρχοντες .
Δεν ξέρει κανένας πως είναι να περπατάς στην βροχή να έχει λάσπη και μαζί την βρωμιά των σκουπιδιών την οποία μεταφέρεις στο σπίτι σου.
Να βιώνεις την βρωμιά στο πετσί σου και να ακούς στις ειδήσεις ότι η γερμάνια συζητά με την Τουρκία να τις δώσει βοήθεια οικονομική για να  σταματήσει τους δουλέμπορος να στέλνουν αθώους πρόσφυγες στην Ελλάδα. 3 ΔΙς ΕΥΡΩ βοήθεια για να λειτουργήσει η δικαιοσύνη στην Τουρκία . Στην Ελλάδα της εξαθλίωσης της φτώχιας των σκουπιδιών της κατάθλιψης του  εξευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας να πρέπει να δίνονται μόνο φόροι και όποιος δεν τους πληρώνει να πετιέται στο δρόμο σαν σκουλήκι. Φαίνεται ότι αγνοούν τι είναι ρατσισμός . Ζουν στο κόσμο τους και δεν τους αδικώ.
Η πόλη του πύργου είναι μέσα σ μια λάσπη σκουπιδιών και δυστυχώς πρέπει να Ζήση με την λάσπη αυτών που κυβερνούν .  Τολμούν να λένε ότι διαπραγματεύονται οι ψεύτες. Εκτιμώ ότι αν είχαν ίχνος δημοκρατικής αντίληψης η διαπραγμάτευση με τους δανειστές θα γίνονταν στο πύργο της Ηλείας.
Που είναι οι αντιδράσεις των Μ.Κ.Ο που είναι οι πορείες αλληλεγγύης δεν είναι φασισμός αυτό που βιώνει ο πύργος της ΗΛΕΙΑΣ
Παντού σκουπίδια μια πόλη γεμάτη σκουπίδια . Αν όμως   στο Σύριζα   και στην Ν.Δ πετάξεις ένα αυγό θα θεωρηθείς περιθωριακό στοιχείο που χρήζει ψυχικής θεραπείας .

Αυτή είναι η αντίληψη μου και ακόμα την κρατών ζούμε την εποχή όπου το κράτος μισεί  με πάθος τους πολίτες του.
Η αντιπολίτευση είναι συνένοχη με το παραμύθι των εκλογών. Αναρωτιέμαι πια είναι η διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ.