Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Καμμένος: Αν δεν ήταν το 62% στο δημοψήφισμα θα μας είχαν πατήσει “Πρέπει να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα και οι ΑΝΕΛ είναι το κλειδί”, υποστηρίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

“Πρέπει να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα και οι ΑΝΕΛ είναι το κλειδί”, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ ξεκαθάρισε πως “εάν ο ελληνικός λαός δεν μας θέλει στη Βουλή ας μην μας στείλει, στη Δημοκρατία οι πολίτες αποφασίζουν”.

Επιτέθηκε εξάλλου τόσο στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι τις τελευταίες μέρες κάνει εξαγγελίες πανικού, όσο και στο ΠΑΣΟΚ, για το οποίο ανέφερε πως δεν θα δεχθεί ποτέ να συνεργαστεί μαζί του.

Όσον αφορά τα πεπραγμένα της συγκυβέρνησής του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: “Δεν υπογράψαμε μνημόνιο με την έννοια συνέχισης της πολιτικής της λιτότητας. Εκβιάστηκε η κυβέρνηση που στηρίχθηκε από τους απλούς πολίτες και φτάσαμε σε ένα σημείο να πούμε στο λαό, δώστε μας την εντολή να συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση για να διαπραγματευτούμε καλύτερα για να τελειώσει η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης. Χρησιμοποιήσαμε κάθε δυνατό μέσο, κάναμε δημοψήφισμα, και είδαμε ότι βρεθήκαμε απέναντι σε ένα σχέδιο για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ανθρωπιστική βοήθεια 30-40 δισ.”.

“Αν δεν είχαμε το 62% του δημοψηφίσματος θα μας είχαν πατήσει κάτω. Η συμφωνία υπεγράφη με το πιστόλι στο στόμα”, υποστήριξε, σχολιάζοντας πως “η κυβέρνηση δεν έπεσε από τους ΑΝΕΛ, αλλά από κάποιους που σήμερα λένε να λειτουργήσει το Νομισματοκοπείο”
http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article/235732/kammenos-an-den-htan-to-62-sto-dhmopshfisma-tha-ma.html