Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ!
ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ «ΝΑΙ» ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!
ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΧΟΥΝΤΟΦΤΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;
Οι πολιτικάντηδες που είχαν τον στρατό μόνο για να τον αρμέγουν με μίζες!
Η συμμορία των Ιμίων που έστειλε τρεις ήρωες στον θάνατο για να ξεκινήσει το πανηγύρι της μίζας που κατέστρεψε την Ελλάδα!
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Το είχαμε εντοπίσει από εχθές ότι σταγονίδια της συμμορίας των διεφθαρμένων, είχαν ανοίξει έναν βρώμικο πόλεμο κατά των ενόπλων δυνάμεων, βαπτίζοντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με το εθνόσημο ως «τεμπέληδες δημοσίους υπαλλήλους»! Είχαν προηγηθεί βέβαια τα άθλια πλακάτ των αγράμματων προπαγανδιστών στην πρώτη «φιλοευρωπαϊκή» συγκέντρωση. Σήμερα δυστυχώς, βγάζουν και την κουκούλα εξαπολύοντας ευθεία επίθεση κατά του δημοκρατικού στρατού του Έθνους, αμφισβητώντας ότι ο στρατός της δημοκρατίας εγγυάται την σταθερότητα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.
Ναι, αυτοί που φυλούν τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού επιτρέπουν να υπάρχει οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Αυτοί εγγυώνται την ΑΠΟΤΡΟΠΗ καθε απειλής απέναντι στην Ελληνική κοινωνία.
Όπως την εγγυήθηκαν στην Κύπρο με την Μεραρχία, που μόλις τα ΧΟΥΝΤΟΦΤΥΣΜΑΤΑ την απέσυραν, διαλύθηκε καθε ψήγμα κοινωνικής, οικονομικής, πολιτιστικής ζωής του Κυπριακού Ελληνισμού. Διαλύθηκε η ίδια η ζωή του Κυπριακού Ελληνισμού με χιλιάδες νεκρούς και 250,000 πρόσφυγες!
Τι επιθυμούν λοιπόν τα χουντοφτύσματα των νταβατζήδων; Απόσυρση των ενόπλων δυνάμεων;
Γιατί δεν ρωτούν τον νησιωτικό Ελληνισμό για τις ζωές που σώζει καθημερινά το στράτευμα; Για την κοινωνική πολιτική; Για την ΜΟΜΑ που ήδη έχει ξεκινησει έργα σε απομακρυσμένα σημεία;
Ποιό είναι εντέλει το δόλιο σχέδιο της διαπλοκής και των πολιτικων τους υπαλλήλων; Το ίδιο με τους ιδεολογικούς προγόνους κάποιων υπερμνημονιακών, που πλήρωσε ο Ελληνισμός με αίμα;
Ντροπή στους υπόλοιπους που επικροτούν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

http://olympia.gr/2015/07/02/η-συμμορια-του-σαμαρα-υβριζει-το-στρατ/#more-486265