Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

51χρονος κατέρρευσε την ώρα που μάζευε ελιές

Στο λιοστάσι του την ώρα που μάζευε τις ελιές άφησε την τελευταία του πνοή πατέρας ενός ανήλικου παιδιού 50 ετών περίπου χθες το μεσημέρι στο Επιτάλιο
Πρόκειται για τον Χρήστο Σπυράκη που έχει παντρευτεί και μένει στα Μακρίσσια έχοντας αποκτήσει ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό.
Ο 50χρονος άνδρας χθες το πρωί έφυγε από το πατρικό του σπίτι και πήγε στο λιοστάσι του προκειμένου να μαζέψει τις ελιές του όπως συνήθιζε.
Ενώ πλησίαζε το μεσημέρι ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως κάτοικοι του χωριού που ήταν εκεί δίπλα έτρεξαν να το βοηθήσουν ενώ του έκαναν και μαλάξεις.
Ταυτόχρονα ειδοποίησαν το 166  και μέσα σε λίγη ώρα είχε φθάσει ασθενοφόρο όπου το πλήρωμα του προσπάθησε να τον κρατήσει στην ζωή.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η καρδιά του δεν άντεξε και σταμάτησε ξαφνικά. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν από την νεκροψία νεκροτομή  που θα διενεργηθεί στην έδρα της ιατριδικαστικης υπηρεσίας της Περιφέρειας στην Πάτρα.
Θρήνος
Η είδηση του θανάτου του 50χρονου σκόρπισε την θλίψη τόσο στην κοινωνία του Επιταλίου όσο και των Μακρισίων αφού ο Χρήστος ήταν αγαπητός.
Παναγιώτης Παυλόπουλος

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/51hronos-katerreyse-tin-ora-poy-mazeye-elies