Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τα πράγματα είναι απλά και το λέω όσο ποιο απλά μπορώ, ειρήνη στην Παλαιστίνη δεν θα υπάρξει όσο το ισραηλ κάνει το αφεντικο

Άραγε πότε θα ξανά σταθούν στα πόδια τους οι άνθρωποι στην λωρίδα της γάζας. Ποιος νοιαζετε  να αποδώσει ευθύνες στους δολοφόνους;
Τώρα όλοι οι δυτικοί  που επέτρεψαν αυτό το απάνθρωπο έγκλημα στέλνουν οικονομική βοήθεια στην λωρίδα της γάζας. Αλήθεια πόσο κοστίζει ένας νεκρός άνθρωπος ;
Πόσο κοστίζει μια νεκρή οικογένεια ;

Αν το ισραηλ θέλει να έχει ειρήνη με τους παλαιστίνιους τότε θα πρέπει να πληρώσει το κόστος των ζημιών που προκάλεσε. Με τον τρόπο αυτό θα πετυχη  την απόλυτη ειρήνη με του παλαιστίνιους καθώς θα τους δείξει ότι δεν έχει κάτι με τους ίδιους αλλά με την οργάνωση ΧΑΜΑΣ.
Το κυριότερο όμως είναι ότι θα ηρέμηση τις ψυχές των παιδιών που άφησε να ζήσουν και δεν τα αφήσει να ποτιστούν με μίσος .

Τα πράγματα είναι απλά και το λέω όσο ποιο απλά μπορώ, ειρήνη στην Παλαιστίνη δεν θα υπάρξει όσο το ισραηλ κάνει το   αφεντικο . Το ισραηλ πρέπει να αλλάξει ύφος στην περιοχή και να καταλάβει ότι αν θεωρεί ότι η χαμας είναι τρομοκρατική οργάνωση με τον τρόπο που την αντιμετωπίζει θα γεννιούνται  περισσότερες οργανώσεις του ίδιου περιεχομένου.
 Οταν δίνης πολιτισμό θα εισπράξεις  πολιτισμό. Όταν δίνεις ωμή και χωρίς έλεος βια μην περιμένεις ηρεμία και ειρήνη.
Αυτό που προέχει τώρα περισσότερο από κάθε άλλο θέμα στον πλανήτη είναι η αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης . Αφού υπάρχει το άχρηστο ΝΑΤΟ να ενταχθεί και το ισραηλ και η Παλαιστίνη και τότε όλα τέλειωσαν .

Όσο για το ισλαμικό κράτος κτλ αυτό είναι δημιούργημα των  Η.Π.Α και της Αγγλίας αν θέλουν το διαλύουν τώρα, απλά τούτη την χρονική στιγμή τους είναι χρήσιμο .