Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Δεν είναι Τιμητικό να είσαι Δυτικός τον 21ο αιώνα .

Τελικά από τα λεγόμενα των παρουσιαστών , πολιτικών τα γεγονότα στην γη της Παλαιστίνης είχαν ένα και μόνο σκοπό, την υπεράσπιση του κράτους του ισραηλ. Τώρα λοιπόν που ισοπέδωσαν τα πάντα στην Λωρίδα της Γάζας είναι  ασφαλείς ; Θα έχουν τύψεις ;;;;; Εκφράζουν όλους τους ισραηλινούς οι χοροί και τα πανηγύρια κάποιων φασιστών στο ισραηλ που χόρευαν την ώρα του θανάτου εκατοντάδων παιδιών ;
Σ Αυτή την τραγωδία η ελλαδα απάντησε ως κράτος με το να δώσει οικονομική  βοήθεια στην Παλαιστίνη χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο το κάνει  ....  για να φτιαχτούν πάλι σχολειά; για φάρμακα και νοσοκομεία ;

Τελικά το ισραηλ ωραία την έχει δει την δουλειά κάθε 3-4 χρόνια βομβαρδίζει την λωρίδα της γάζας, διαλύει κάθε οικονομικό κοινωνικό ιστό της χώρας και οπωσδήποτε φρενάρει και το δημογραφικό των παλαιστινίων. Με λίγα λόγια μειώνει  τον αυξανόμενο πληθυσμό των παλαιστινίων.
ΚΑΙ !!!!! ΟΛΟΙ οι σοφοί της γης τι κάνουν ;;;; ΤΙΠΟΤΑ.

Άλλωστε γιατί κάποιος ,δημοσιογράφος ,πολιτικός , πανεπιστημιακός να διακινδυνεύσει την εργασία και την καριέρα του μιλώντας για ανθρωπιά για ευαισθησία για φιλότιμο . Ο θάνατος έγινε συνήθεια .

Η πολιτισμένη Δύση   κοιτάζει τα γεγονότα στο ΙΡΑΚ σαν την κρυφό πουτάνα που βλέπει πούτσα πρώτη φορά . Ότι γίνεται στο Ιράκ είναι δικό της δημιούργημα.
Δολοφόνοι ελεγχόμενοι από την δύση σφάζουν και τρομοκρατούν ανθρώπους, δημιουργούν κράτος και δεν τρέχει τίποτα . Εκεί που λες γιατί;;;; αρχίζουν και σκοτώνουν χριστιανούς.
 Έχουν μίσος οι ισλαμιστές με τους χριστιανούς ;;; Όχι , θα έλεγα εγώ.

Σίγουρα οι φονιάδες αυτοί κάποια δουλειά των Δυτικών τελειώνουν και πιστέψτε μετα το ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ των Η.Π.Α ξέρουν καλά πως να εξοντώσουν ένα λαό  είχαν καλό δάσκαλο απλά δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Επειδή όμως αυτά τα απάνθρωπα κτηνοι θέλουν να φτάσουν το δάσκαλο δείχνουν ερασιτεχνικά βιντεακια youtube.  Αλλά ξεπερνιετε ο δάσκαλος;;;;  ΦΑΤΕ ΜΙΑ Χιροσίμα  γατάκια που θα μας δείξετε εσείς πως σκοτώνουν .  Τελικά στο 21ο αιώνα δεν είναι και πολύ τιμητικό να είσαι δυτικός .