Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ..ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!! πανηγυρισμοί!!!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;; Δ.Ν.Τ

Η  εθνική Ελλάδος πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους 16 του θεσμού του μουντιάλ για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Είναι βεβαίως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα.  Νομίζω ότι η απουσία του Κατσουρανη βοήθησε την ομάδα. Μέχρι τα ξημερώματα πανηγύριζαν οι Έλληνες φίλαθλοι .Σ όλη την επικράτεια δόθηκε η δυνατότητα σ όλους να πανηγυρίζουν κρατώντας την ελληνική σημαία χωρίς φόβο μην χαρακτηριστούν φασίστες .Που καταντήσαμε;  ρεεεε

Ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να καθαριστή από  εικόνες ντροπής.
Το επεισόδιο στην προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Ιαπωνία ήταν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αθλητικός δικαστής πρέπει να επέμβει όπως και ο υφυπουργός Αθλητισμού.
 Αυτό θέλουν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι.
Οι παίχτες που έβαλα γκολ στο χθεσινό παιχνίδι με την ακτή ελεφαντοστού θα κάνουν καλές μεταγραφές. Το ίδιο και οι παίχτες που συμμετείχαν . Αυτό σημαίνει ότι  η Εθνική Ελλάδος δίνει στους παίχτες όφελος   καριέρας. Συνεπώς κανένας δεν έχει το δικαίωμά να προσβάλει το εθνόσημο που τους δίνει ψωμί. Ο υφυπουργός αθλητισμού έχει την υποχρέωση αντί για φωτογραφίες με τους ¨ ήρωες¨  να τραβήξει και μερικά αυτιά. Ελπίζω να μην υπάρξει κανένα πριμ γιατί λεφτά δεν υπάρχουν.
Οι εθνική Ελλάδος έπαιξε για την φανέλα.
Ήταν τρομερό το συναίσθημα θετικής ενέργειας που δέχθηκε η ελλαδα , η ανάγκη για λίγη εθνική υπερηφάνεια είναι κάτι το απίστευτο .  
 ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ πέρασε στους 16 του θεσμού για το μουντιάλ.
Δυο πράγματα συμβαίνουν η ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ποιο ποιοτικό η ότι χώρα βυθίζεται στην απόλυτη φτωχια και σκάνδαλα. Για λόγους πολιτικούς δεν είναι παράξενο η ελλαδα να νικήσει την κοστα ρικα. ΜΗΝ ξεχνάμε ότι στην ελληνική βουλή περνάνε απάνθρωποι νόμοι.

 Το  τι αποκλείστηκαν ομάδες ΜΕΓΑΛΕΣ δεν μου λέει τίποτα ίσα ίσα  με φοβίζει περισσότερο.
Οι φτωχοί λαοί έχουν ανάγκη όχι οι χορτάτοι . Εκτός και αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι αν γίνονταν στην ευρωπη το μουντιάλ θα είχαν πέραση οι ίδιες ομάδες στους 16 του μουντιάλ.