Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παρόλα αυτά ….

Η χώρα που γέννησε την δημοκρατία την οδήγησε σε αυτοκτονία και στην συνέχεια δημιούργησε μια χαζοχαρούμενη πραγματικότητα που δεν ξέρω πώς να την ονομάσω.




Ο Παπανδρέου συνεχίζει την πολιτική Καραμανλή και όποιος δεν το πιστεύει είναι πολιτικά ανόητος και τον περιφρονώ .

Γενικότερα θεωρώ ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όταν θα βγει ένας πολιτικός αρχηγός και θα πει υπεύθυνα ότι η Ελλάδας είναι κράτος και έθνος .

Αυτή τη στιγμή όλοι μέσα στην βουλή είναι με την παγκοσμιοποίηση .

Παρόλα αυτά να θυμάστε ένα πράγμα, ενεργός πολίτης η καλύτερα Έλληνας είναι αυτός που ψηφίζει αυτός που υπάρχει στην ελληνική δημοκρατία .

Αντιθέτως στην νέα τάξη πραγμάτων ο ενεργός πολίτης είναι αυτός που είναι μέλος μιας ομάδας η οποία έρχεται σε αντίθεση με μια άλλη ομάδα στην οποία επίσης συμμετέχουν ενεργοί πολίτες.

Ο Καραμανλής έπραξε ως πρωθυπουργός συμφώνα με τις εντολές των Η.Π.Α αποδήμησε θεσμούς και αξίες ενώ Παπανδρέου που πήρε την σκυτάλη συμπεριφέρεται ως διευθύνων σύμβουλος πολυεθνικής εταιρείας όπου είναι διορισμένος στην Ελλάδα .

Ένας πρωθυπουργός δεν λειτουργεί με συμβολισμούς όπως στις μεγάλες εταιρείες αλλά ανθρώπινα όπως αρμόζει σε μεγάλους ηγέτες που αγαπούν την πατρίδα και το λαό τους .



να θυμάστε τα Μ.Μ.Ε θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο υποτιμήσουν και να απαξιώσουν το πολιτικό σύστημα ώστε ο Έλληνας να μην πάει να ψηφήσει.

αν νιώσεις αηδιασμένος και αποφασίσεις να μην πας να ασκήσεις το μόνο ελεύθερο δικαίωμα που σου έχει απομείνει τότε …….τα έχουν καταφέρει………..

ψήφησε ότι γουστάρεις αλλά ψήφισε ……