Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Θαυμάστε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ΓΑΠ να καθυβρίζει με τον χειρότερο τρόπο, όσους διαφωνούν με το εν λόγω νομοσχέδιο :

Απόσπασμα απο ομιλία του Σωκράτη Ξυνίδη, Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Πασόκ σε ημερίδα του Ινστιτούτου επιμόρφωσης (13 Μαρτίου). Θαυμάστε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ΓΑΠ να καθυβρίζει με τον χειρότερο τρόπο, όσους διαφωνούν με το εν λόγω νομοσχέδιο :










ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ: …Και όλα αυτά έγιναν μέσα στους 2 – 3 πρώτους μήνες. Πέρασαν οι διατάξεις για τις προσλήψεις στον ΑΣΕΠ. Πέρασαν οι διατάξεις για την ιθαγένεια και εδώ θέλω να ακούσω πράγματα. Ιδίως από αυτό το κοινό που είμαστε τώρα. Γιατί ντρέπομαι γι’ αυτή τη στημένη απόφαση της πλειοψηφίας, της δήθεν πλειοψηφίας, της Θεσσαλονίκης, που είναι λίγο πιο δεξιά από το ΛΑΟΣ. Είναι ντροπή κάποιοι να προωθούν τέτοιου είδους απόψεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ…. Υπάρχει μια απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Θεσσαλονίκης, που αν τη διαβάσετε, τη διάβασε ο Καρατζαφέρης στη Βουλή. Σύντροφέ μου, δεν ακούς Καρατζαφέρη…



Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αυτή είναι, επειδή, με συγχωρείς πάρα πολύ και ακόμα έχουμε επεμβάσεις στην απόφαση, είναι κάπου δεξιά από τον Καρατζαφέρη. Οι οποίοι βεβαίως είναι και τελείως ηλίθιοι, οι άνθρωποι αυτοί που ομοφώνως αποφάσισαν, είναι εντελώς ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο.



Θα δώσω 2 παραδείγματα. Απαιτούν από τους μετανάστες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, να γνωρίζουν καλά την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα. Καταλαβαίνετε ότι με βάση μόνο αυτό το κριτήριο, περίπου ο μισός ελληνικός λαός πρέπει να του αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Πρόκειται για γελοίο, δεν ξέρω μέσα από ποιες διαδικασίες αναδείχθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής στη δεύτερη πόλη της χώρας,(σσ: του ΠΑΣΟΚ..) αλλά προφανώς κ. Σωκράτη, εκεί πρέπει να παρέμβεις.



Κάλεσε μια ολομέλεια της Θεσσαλονίκης και βάλε τους, τώρα αν η Θεσσαλονίκη είναι έτσι, να τους βάλουμε δίπλα στον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη, να τους κάνουμε αγάλματα εκεί πέρα και τελείωσε.





http://www.enkripto.com/search/label/%CE%9B%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7