Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν πάμε καλά..

Την ανησυχία της εξέφρασε η Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ για την αύξηση κρουσμάτων ρατσιστικής βίας (!) στη χώρα μας. Με ανακοίνωση της, ζήτησε παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου αναφέροντας ως παράδειγμα την "περίπτωση του Άγιου Παντελεήμονα, στην Αθήνα, όπου οι επιθέσεις κατά αλλοδαπών και οι συμπλοκές έχουν δημιουργήσει μια έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση, που επηρεάζει όλους τους κατοίκους της περιοχής".




Μιλά για ρατσισμό και ξενοφοβία η Ύπατη Αρμοστεία. Μιλά για αιτούντες ασύλου και πρόσφυγες. Αποδεικνύοντας έτσι πως δε γνωρίζει - ή δεν θέλει να γνωρίζει - τι συμβαίνει πραγματικά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε πρόσφυγες στην Ελλάδα. Δεν έχουμε αιτούντες ασύλου. Έχουμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες τους οποίους η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου, αποφάσισε να νομιμοποιήσει πρόσφατα.



Μιλά για απόλαυση βασικών δικαιωμάτων η Ύπατη Αρμοστεία. Αποτελεί άραγε βασικό δικαίωμα η λαθραία εισροή σε μια χώρα; Αποτελεί βασικό δικαίωμα το παράνομο εμπόριο; Αποτελεί βασικό δικαίωμα η διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και λοιπών "αγαθών";



Μιλά για καλλιέργεια κλίματος ανοχής και σεβασμού της διαφορετικότητας η Ύπατη Αρμοστεία. Ας την ενημερώσοYN λοιπόν γιατί χορτάσαμε διεθνιστικές ασυναρτησίες.



http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/2009-07-11-08-19-41/817-2010-09-17-20-25-55