Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν ΕΙΝΑΙ θέατρο ΕΙΝΑΙ η πραγματικότητα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως αυτές τις μέρες προκάλεσε τους έλληνες με τις δηλώσεις του . Μην τρέφετε αυταπάτες δεν ήταν τυχαίες δεν ήταν ανόητες δεν ήταν του αέρα ….ήταν δηλώσεις συγκεκριμένες σχεδιασμένες από τον ποιο σκληρό σκοτεινό πυρήνα της κυβερνήσεις που μόνο στόχο είχε την κοινωνική αναταραχή . Δεν τρέφω αυταπάτες η κυβέρνηση προσδοκά κοινωνική αναταραχή ……προσβλέπει σε μια εμφύλια διαμάχη μεταξύ των ελλήνων πολιτών .


Όλα όσα βλέπω γύρω μου κάθε μέρα εκεί συνηγορούν .

Όμως δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα του σκοτεινού επιτελείου της κυβερνήσεις .

Δεν είμαι δικηγόρος αλλά θεωρώ ότι η δήλωση πάγκαλου σήκωνε εισαγγελική παρέμβαση με τη έννοια ότι ίσως να έπρεπε να δώσεις περισσότερες εξηγήσεις ….έτσι νομίζω ….. μερικά πράγματα …

Ως Έλληνας θα ήθελα μια δημόσια δήλωση του προέδρου της δημοκρατίας στο ελληνικό λαό …… έστω έλληνες κάντε κουράγιο ……. Τίποτα …..σιωπή ….

Ο πρωθυπουργός λείπει ταξίδι για δουλειές …. Ε… και …

Η αντιπολίτευση ενώ θα έπρεπε να έχει λόγο ….. δεν έχει …..

Όλα μα όλα συνηγορούν ότι βασική επιδίωξη είναι η κοινωνική αναταραχή ….. δεν θα τους περάσει όμως …..κάποια στιγμή θα χτυπήσουν οι καμπάνες και θα βγούμε στους δρόμους με τις σημαίες για να γιορτάσουμε την λευτεριά …

Το αυτονόητο αν κοιτάξετε σε ένα λεξικό θα πάρετε απαντήσει και μάλιστα σαφή .

Κι όμως άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούν τον όρο το κάνουν .



Θέλω να αφιερώσω τον προβληματισμό μου στον άνθρωπο όποιος και να είναι ότι και να είναι και να του πω…… μην αφήσεις να σου φυλακίσουν του νου.