Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Η Ελλάδα παραμένει έρμαιο των επιταγών της τρόικας

Οργανισμός ηνωμένων εθνών ένας γερασμένος οργανισμός στο οποίος κανένας δεν δίνει σημασία στα ψηφίσματα του σε αντίθεση με το ΝΑΤΟ .


Πότε έδωσε προσοχή η ΓΕΛΟΙΑ υποανάπτυκτη Αμερική στον Ο.Η.Ε ;

Σωστά ! όταν του έλεγε τη να κάνει και πώς να το κάνει .






Για τι ο Ο.Η.Ε ΕΙΝΑΙ ένα μαγαζάκι της Αμερικής

Αλλιώς πώς να εξηγήσω την απουσία του οργανισμού όταν καράβια ειρήνης πήγαν βοήθεια στην ματωμένη γη των παλαιστίνιων που δόλια έδωσαν οι άγγλοι στους ισραηλινούς –σιωνιστές προκειμένου να παίξει το στυγνό ρόλο του δολοφόνου οποίου πάει ενάντια στην θέληση της .

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την δολοφονική επίθεση σε άμαχο κόσμο σε καράβια που πήγαιναν είδη πρώτης ανάγκης στους αδελφούς των ελλήνων παλαιστίνιων και ισραηλινοί παραβιάζοντας τα διεθνή ύδατα δολοφονόντας  κόσμο .ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Μας ΚΑΡΑΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ . Ο πρόεδρος της δημοκρατίας της Κύπρου έκλεισε τα κυπριακά λιμάνια σαν εντολοδόχος των σιωνιστών ώστε να μην μπορούν να επιβιβαστούν βουλευτές και ευρωβουλευτές πράγμα που δυσχέρανε το δολοφονικό έργο των σιωνιστών .

Τα λόγια του αειμνήστου προέδρου της Κύπρου τάσου Παπαδόπουλου αντηχούν στα αυτιά μου ακόμα και σήμερα «παρέλαβα κράτος δεν θα παραδώσω ομοσπονδία».

Και αυτός ο πουλημένος ηγέτης της αδελφής χώρας Κύπρου σαν γνήσιος νεοταξιτης είναι έτοιμος να την πούληση στους σιωνιστές άγγλους που τόσα αίσχη προσέφεραν στον κυπριακό ελληνισμό και μέχρι σήμερα αποτελούν κατοχική δύναμη.

Η δεύτερη εισβολή στην Κύπρο έγινε ενώ στην Ελλάδα είχε έρθει η δημοκρατία και όμως άφησαν την μεγαλονήσου αβοήθητη αφού αυτό επιθυμούσε η Αμερική η οποία ακλούθησε την πολιτική συνεργασίας που είχε και με την χούντα.

Ο αόρατος ηγέτης της Ελλάδος υποδέχεται το πρωθυπουργό του Ισραήλ αδιαφορώντας για το αν το ήθελε αυτό να γίνει ο ελληνικός λαός .Δεν εξηγείτε διαφορετικά αυτή η επίσκεψη του δολοφόνου ηγέτη του Ισραήλ ηγέτη στην Αθήνα αύριο 16 -8-2010.

Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως ηγέτη η χώρα είναι ακέφαλη και αυτή που θα μπορούσαν να μιλήσουν ύστερα από εκβιασμούς σιώπησαν για πάντα.

Το ελληνικό έθνος βαδίζει σε τεντωμένο σκηνή και αυτό πρέπει να το ξέρουν έλληνες ομογενείς όπου γης αλλά και φιλέλληνες όπου γης .

Η Ελλάδα ποτέ δεν διεκδίκησε σπιθαμή ξένου εδάφους αλλά υπερασπίστηκε με πάθος τα ιερά και τα όσια της πατρίδας .

Η προβοκατόρικη δολοφονία Έλληνα στην Αλβανία από αλβανούς για το λόγο ότι μιλούσε ελληνικά με βάζει σε προβληματισμό καθώς μου φαίνετε σκοτεινό .

Έλληνες δεν πρέπει να πέσουμε σε συντονισμένες προσπάθειες εμφυλίου στην Ελλάδα από ειδήσεις που δεν έχουν λογική.

Ύστερα από 88 χρόνια εορτάστηκε στην πανάγια Σουμελά στην Τραπεζούντα η κοίμηση της Θεοτόκου μέσα σε κλίμα βαθιά συγκίνησης . μνήμες νωπές από την γενοκτονία των ποντίων από το στρατό του αιμοσταγή γενίτσαρου Κεμάλ ατατουρκου .

Η ελληνική πολιτεία δεν έστειλε εκπροσώπους διότι έτσι επέβαλλαν οι γενοκτόνοι τούρκοι .

Σε μια τέτοια ιστορική στιγμή ο πρόεδρος της δημοκρατίας έπρεπε να είναι εκεί …δεν ήταν όμως …




προβληματισμοι