Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ω! Ευρώπη εσύ μας έλειπες ....

Αν η ελληνική βουλή δεν ψηφήσει η ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν υπογράψει το μνημόνιο θανάτου με την «άσχετη» υποβάθμιση της moody’s μπορούμε να βγούμε στις αγορές να δανειστούμε ;


Προσωπικά πιστεύω ότι όσο τα πράγματα παίρνανε τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα για τους έλληνες ,θα καταλάβουν ότι ο ψεύτικος καταναλωτισμός η αλόγιστη αγορά προϊόντων που είναι καθαρά ευρωπαϊκό φαινόμενο δεν μας πάει δεν μας ταιριάζει στην αρχή θα πονέσει γατί κάθε απεξάρτηση φέρνει προβλήματα.

Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη ψευδό τουρίστες άγγλους ,γερμανούς που κάθε καλοκαίρι μας μεταφέρουν τον «πολιτισμό» τους στα ελληνικά νησιά μας.

Θα τους πρότεινα να πάνε στην Τουρκία γιατί εκεί τους ταιριάζει να βγάζουν με τους ομοϊδεάτες τους τα κτηνώδη ένστικτα τους.

Η Ελλάδα φέτος χρειάζεται καθαρές παραλίες χωρίς σκουπίδια .

Αγαπητοί ευρωπαίοι όταν οι έλληνες καταλάβουν ότι ο Ίκαρος μόλις προσπάθησε να πετάξει με κέρινα φτερά έλειωσαν από τον ήλιο ,έπεσε στην θάλασσα και πνίγηκε τότε θα είναι στο σωστό δρόμο.

Αγαπητοί ευρωπαίοι μην υποτιμάτε τον Έλληνα διότι θα κάνετε μέγα λάθος, ότι σχεδιασμό και αν κάνετε θα χάσετε . .

Εμείς οι έλληνες είμαστε απρόβλεπτοι και αυτό το γνωρίζετε.

Κλείνοντας τον προβληματισμό θέλω να πω τούτο κυρίως στους συμπατριώτες μου ,ξέρετε γιατί σας ρίχνουν την ψυχολογία τα τηλεοπτικά μέσα ;

Γιατί σας έμαθαν να απλώνετε το χέρι σας μακριά από όσο πρέπει.