Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΑΚΟΥΣΤΕ...

Οι νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέσα στις πρώτες μέρες διακυβέρνησης της Ελλάδος θεώρησε σκόπιμο να προχώρηση σε ριζικές αλλαγές στην χώρα .


Ενώ λοιπόν η νέα κυβέρνηση θα έπρεπε να προχώρηση με γρήγορους ρυθμούς στην ανοικοδόμηση εμπιστοσύνης κράτους πολίτη και ακόμα ποιο γρήγορους ρυθμούς στο να κάνει αισιόδοξους τους έλληνες πολίτες με οράματα και ελπίδα για το μέλλον, τους επαναφέρει στην σκληρή πραγματικότητα της εποχής του τέλους του δεύτερου παγκοσμίου πόλεμου .Τότε που σε συνεργασία με τους άγγλους η Ελλάδα κυνηγούσε τους κομουνιστές. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν η Ελλάδα σε συνεργασία με «σύμμαχους» κυνηγά τους μη νομιμόφρονες με την νέα τάξη πραγμάτων.

Ποιο θα μπορούσε να είναι το χειρότερο στράτευμα κατά των ελλήνων; οι πεινασμένοι λαθρομετανάστες που για ένα κομμάτι ψωμί θα μπορούσαν να κάνουν και τα ποιο αποτρόπαια πράγματα ακόμα και ήταν ενάντια στην ηθική τους .

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ηθική εσωτερική απλά όταν στην χώρα τους εισβάλουν δυτικοί πολιτισμοί και δημιουργούν πολέμους η τους κλέβουν το φυσικό τους πλούτο θυμώνουν. Είμαστε χώρα ενταγμένοι στην ποιο άγρια πολεμική μηχανή που υπάρχει το ΝΑΤΟ .Χάρη σε αυτή δουλεύουν βιομηχανίες οπλών ,φαρμάκων κατασκευαστικών εταιριών Κ.Τ.Λ .

Στις αρχές τις δεκαετίας του 1990 δεχτήκαμε μετανάστες από την Αλβανία ήταν τόσο σφοδρή η μετανάστευση που οι Αλβανοί άνοιξαν μέχρι και της φύλακες τους στέλνοντας μας ότι είχαν και δεν είχαν .ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Λίγο καιρό αργότερα είχαμε χάρη στους γερμανούς και επί υπουργίας εξωτερικών μέλος των οικολόγων πρασίνων Γιόχαν φισερ την αρχή για τον διαμελισμό τις Γιουγκοσλαβίας.

Ήταν η αρχή του τέλους για τα Βαλκάνια και τη συνοχή τους . Και η δημιουργία κρατών με μηδενική συνοχή και αδύνατο μέλλον που η ύπαρξη τους έπρεπε και πρέπει να υποστηριχτή από ισχυρά έθνη που βρίσκονται κοντά τους.



Το ποιο ισχυρό έθνος που θα μπορούσε να εγγυηθεί την δημιουργία κρατών ήταν και είναι η Ελλάδα. Ανατρέξτε σε αναλύσεις ελληνικών και ξένων έντυπων και θα καταλάβετε . Ποιος όμως θα ήταν αυτός ο πολιτικός που θα τόλμαγε να αναγνωρίσει το κράτος των Σκοπίων ως Μακεδονία. Ποιος πολιτικός θα ήταν αυτός που θα αναγνώριζε το Κόσοβο ως ανεξάρτητη χώρα όταν ξέρουμε ότι για τους αδερφούς μας σέρβους το Κόσοβο είναι το ιερό όσο για εμάς τους έλληνες η Κωνσταντινούπολη.



Ετσι ο πλουραλισμός των κοινωνιών με μετανάστες από χώρες μη ορθόδοξες χριστιανικές ήταν το ζητούμενο κάτι που αυτοί που σχεδιάζουν τις νέες κοινωνίες το ξέρουν καλά .



Όταν οι αμερικανοί το 2001 κάλεσαν τους συμμάχους του νάτο να βομβαρδίσουν το Αφγανιστάν όλοι έτρεξαν στην συνεχεία το Ιράκ …

Αποτέλεσμα άνθρωποι κουρέλια άνθρωποι χωρίς πατρίδα έτρεχαν να σωθούν από τον τόσο βίαιο και άδικο και βάρβαρο δυτικό πολιτισμό . Εκεί που υπάρχει αδικία και πόνος υπάρχει και ο παρηγορητής η καλύτερα ο εκμεταλλευτής του ανθρωπίνου πόνου . ΟΙ σύγχρονοι δουλέμποροι . ΕΤΣΙ…



Τα καραβάνια των προσφύγων άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα νύχτα και μέρα μαζί αναπτύχθηκαν και η M.K.O οι οποίες έπαιρναν χρήματα από την παγκόσμια κοινότητα για την υποστήριξη αυτών τον πονεμένων ανθρώπων .

Εδώ θέλω να θέσω ένα ερώτημα το κράτος του Ισραήλ πόσους μετανάστες δέχτηκε ;



Συνεχίζω, υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του ;

Μα αν στην χώρα του κάθε μέρα καραδοκεί ο πόλεμος αν έχει χάσει τα πάντα οικογένεια συγγενείς φίλους γιατί να γυρίσει πίσω.

Ο άνθρωπος ο πονεμένος από την φρίκη ποιος μου λέει ότι μέσα του δεν έχει δίκαιο μίσος που αν δεν καταλαγιάσει θα οδηγηθεί κάτω από «σεμινάρια» σε ακραίο μίσος ενάντια σε αυτούς που θεωρεί ότι συμμετείχαν στη διάλυση της πατρίδας τους.

Οι Μ.Κ.Ο εδώ έπρεπε να παρέμβουν δεν το έκαναν όμως, πλην ελάχιστον περιπτώσεων , αντί να απαλύνουν το πόνο τον θέριεψαν .