Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Βρέθηκε ο μικρός Φοίβος – Συνελήθφη ο συζυγοκτόνος Βρεθηκε ο μικρός Φοίβος – Συνελήθφη ο συζυγοκτόνος

Αίσιο τέλος στο θρίλερ εξαφάνισης και απαγωγής του μικρού Φοίβου μετά από 18 ημέρες.
Ο Αλβανικής καταγωγής Τζέημς Κλοντ Λέσι εντοπίστηκε και συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής σε ορεινή καλύβα στην Ορμίλια Χαλκιδικής - εκεί όπου είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου, αρπάζοντας το ένα από τα δύο τους παιδιά - και μαζί του βρέθηκε και ο γιος του. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ύστερα από τηλεφώνημα ενός άντρα που ισχυρίζεται πως είδε τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής με τον μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες, σε απόσταση μόλις ενός χιλιόμετρου από το χωριό.
Σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ο Λέσι συνελήφθη σε αποθήκη– παράπηγμα που ανήκει σε ιδιώτη χωρίς να προβάλει αντίσταση, ενώ πλεόν κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Πολυγύρου.
Το αγοράκι είναι σώο και καλά στην υγεία του και βρίσκεται - επιτέλους- στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του, ενώ θα μεταβεί εκεί κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα το παιδί να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.
http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/252397/vrethhke-o-mikros-foivos-synelhthfh-o-syzygoktonos.html