Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Κατέσφαξε την εν διαστάσει σύζυγό του και απήγαγε τον μικρότερο από τα δύο παιδιά του

Αλβανός σκότωσε την Ελληνίδα γυναίκα του με έξι μαχαιριές στον θώρακα μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του και στη συνέχεια απήγαγε το μικρότερο αγοράκι τους. Μπλόκα και ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, μέχρι και τα ελληνοαλβανικά σύνορα
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλο ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα έως και τα ελληνοαλβανικά σύνορα για τον έγκαιρο εντοπισμό ενός 33χρονου Αλβανού και του μόλις 4,5 ετών γιου του που απήγαγε από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στην Χαλκιδική, αφού πρώτα την κατέσφαξε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του!
Το φρικτό αυτό έγκλημα έγινε χθες λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στο σπίτι της 41χρονης Ελληνίδας εν διαστάσει συζύγου στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Κάποια στιγμή, συγγενείς της άτυχης γυναίκας που άκουσαν από διπλανό διαμέρισμα τις φωνές, κάλεσαν την Αστυνομία και ανέφεραν πως ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από το σπίτι.
Αμέσως στο σημείο μετέβηκε περιπολικό της Αστυνομίας και οι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στο σπίτι ανακάλυψαν την 41χρονη κατακρεουργημένη με έξι μαχαιριές στον θώρακα, πεσμένη στο πάτωμα του σπιτιού και μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το μεγαλύτερο αγοράκι της, μόλις 6,5 ετών οι αστυνομικοί το εντόπισαν σε κατάσταση σοκ μέσα σε γειτονικό σπίτι συγγενών του.
Είχε προηγηθεί έντονος τσακωμός μεταξύ του 33χρονου Αλβανού και της εν διαστάσει Ελληνίδας συζύγου του που είχε αυτή την αιματηρή κατάληξη, μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών τους.
Αμέσως μετά την φρικτή του πράξη, ο δράστης, άρπαξε και το μικρότερο γιο του, μόλις 4,5 ετών και τράπηκε σε φυγή μαζί του. Από εκείνη την στιγμή έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον έγκαιρο εντοπισμό του Αλβανού δράστη και του ανήλικου παιδιού του που το απήγαγε. Καθώς περνούν οι ώρες όμως δίχως αποτέλεσμα, όλο και πιο πιθανή γίνεται η περίπτωση, ο δράστης να πρόλαβε να πέρασε μέσω των συνόρων στην χώρα του.
Ο 33χρονος Αλβανός είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για περιπτώσεις που αφορούσαν την νομοθεσία περί όπλων και αλλοδαπών.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/katesfakse-thn-en-diastasei-suzygo-toy-kai-aphgage-ton-mikrotero-apo-ta-duo-paidia-toy.3849012.html