Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Αμετανόητος και ειρωνικός ο 56χρονος για την παιδική πορνογραφία: 'Μου τα έστελνε η Google'

Ακόμα και φωτογραφία με βιασμό μωρού κάτω του ενός έτους, βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του 56χρονου, που συνελήφθη στην Καλαμάτα
Για προμήθεια, απόκτηση και κατοχή πορνογραφικού υλικού κατ' εξακολούθηση και κατά συνήθεια σε βάρος ανήλικων προσώπων που δεν υπερβαίνουν το 15ο έτος της ηλικίας τους σε βαθμό κακουργήματος, για αντίσταση κατά της αρχής και για απλή σωματική βλάβη κατηγορείται ο 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας να έχει συνδεθεί στο internet από δωρεάν wifi και να κατεβάζει στο κινητό του υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο 56χρονος ελαιοχρωματιστής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, ωστόσο η στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής, μόνο προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί.
Κατά την σύλληψη του δεν δίστασε να δαγκώσει αστυνομικό στο χέρι για να ξεφύγει ενώ ερωτηθείς από τις αρχές γιατί κατέβαζε φωτογραφίες με παιδική  πορνογραφία, απάντησε ότι αυτός δεν έκανε τίποτα και πως "του τα έστελνε η… Google".
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κινητό του τηλέφωνο, οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα και φωτογραφία με βιασμό μωρού, που εκτιμάται ότι είναι κάτω του ενός έτους.
O 56χρονος ήταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες μέρες, με τους αστυνομικούς να τον βλέπουν να συχνάζει στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, κυρίως ώρες που ήταν παιδιά εκεί.
(Πληροφορίες από tharrosnews.gr)
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/ametanohtos-kai-eirwnikos-o-56xronos-gia-thn-paidikh-pornografia-moy-ta-estelne-h-google.3863319.html