Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Που πας Καραβάκι με τέτοιο Καιρό . Χάθηκε για πάντα από την Ελλάδα η Παιδεία και Πολιτισμός.

Τελικά αυτή η χώρα μήπως πάσχει από παιδεία και πολιτισμό;

Δεν εξηγείτε αλλιώς πως και με πόση ευκολία διαχειρίζονται τα τελευταία τραγικά  γεγονότα που συγκλόνισαν τον ελληνικό λαό. Ο νεαρός ο οποίος σκότωσε με άγριο τρόπο μια άστεγη γυναίκα  κάτω από την αποβλάκωση   ναρκωτικών ουσιών αλλά και οι άλλοι οι οποίοι πλήρωναν συνδρομή για να παρακολουθούν ζωντανά βιασμό βρεφών.

Δηλαδή τώρα εμείς δεν πρέπει να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα να τα αξιολογήσουμε και να βρούμε λύσεις ; Θα τα αφήσουμε έτσι στην τύχη;      NAI ! η αστυνομία έκανε την δουλειά της και μπράβο της .

Τα δυο νεαρά αδέρφια τα οποία σκηνοθέτησαν  και εγκατέλειψαν βρέφος ; O νεαρός βοήθησε την αδερφή του να εγκαταλείψει το παιδί της και το ανίψι του .

Αυτά τα θλιβερά γεγονότα έχουν ανάγκη να συζητηθούν σε υψηλό επίπεδο .

Τη συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία ;  Ποιος είναι ο ρόλος της οικογένειας σήμερα στην Ελλάδα και ποια η συμβολή της ελληνικής πολιτείας σ αυτή.

 Όλη η ενέργεια των εφημερίδων σήμερα καταναλώνεται στον  αξιωματούχο της κινεζικής αποστολής   που κοιτάζει το στήθος της υπουργού τουρισμού . 

 θα αφήσει η πολιτεία την έξαρση της πορνείας των ναρκωτικών και την κάθε μορφή διαστροφής στην ελλαδα;

Ήρθε ο Κινέζος πρωθυπουργός στην Ελλάδα Ε! ΚΑΙ ! . Από πρώτη Ιουλίου θα αυξηθεί και άλλο το ρεύμα στα οικιακά τιμολόγια. Συζητάνε για κατάργηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης από τον φετινό χειμώνα την ίδια ώρα που  η τιμή του αυξάνετε .Είδατε τη γίνεται στο ΙΡΑΚ . Πιθανών μέσα στην επόμενη εβδομάδα η τιμή του βαρελιού να διαμορφωθεί στα 120 δολάρια και μιλάμε για το ακατέργαστο.

 Την επιστράτευση κερδών που προέρχονται από πορνεία , ναρκωτικά καθώς και λαθρεμπορειο καπνού θα συμπεριλάβει στο Α.Ε.Π της η Ισπανία.
Το ίδιο σκέφτονται η Αγγλία και η Ιταλία . Φυσικά η χώρες αυτές λειτουργούν με τις Ευλογίες της ευρωπαϊκής ένωσης.
Με λίγα λόγια ο έμπορας που πουλάει ναρκωτικά αυτός που εξωθεί στην πορνεία χρήστες ναρκωτικών προκειμένου να αγοράσουν την δόση τους είναι και ευεργέτης .
 Η ελλαδα είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης άρα με όλα συμφωνεί.

Την περίοδο της δικτατορίας στην ελλαδα υπήρχε μια έκφραση άρτον και θεάματα σήμερα έχει αλλαξη... Ναρκωτικά ,πορνεία , παιδεραστία, βιασμοί και κάθε μορφή ανώμαλης ζωής.

Η ελληνική πολιτεία μπροστά σ όλα αυτά είναι εντελώς ανίσχυρη  επειδή απλά δεν υπάρχει είναι ανύπαρκτη. Όσο τα υπουργεία Παιδείας . Υγείας , Πολιτισμού είναι ακέφαλα δεν θα υπάρχει μέλλον για αυτή την χώρα.

Η οικογένεια διαλύεται τα σχολεία σε λίγο καιρό θα είναι για λίγους τα πανεπιστήμια μόνο για ευκατάστατους .Γυρίζουμε στην εποχή του αναλφαβητισμού.


Τα μέσα μαζικής δικτύωσης δεν δίνουν λύση άλλωστε δεν φτιάχτηκαν γι αυτό . Εκτόνωση προσφέρουν μόνο και τίποτα περισσότερο.


Προτείνω λοιπόν αποχή από την τηλεόραση και περισσότερο διάλογο μεταξύ των ανθρώπων . Η ελλαδα βιώνει την οικονομική κρίση ολομόναχη χωρίς συμμάχους αλλά έστω και μόνη της πιστέψτε με δεν είναι αυτή που προβάλουν τα μέσα πάσης φύσεως ενημέρωσης.

Αν πριν τα 2008 όλα αυτά που ζούμε σήμερα φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας σκευτητε ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Δεν θα πω ότι μας περιμένουν δύσκολα η εύκολα αλλά σίγουρα ακατανόητα.

Αν βρεθείτε κοντά σ εκκλησάκι ανάψτε ένα κεράκι .       “ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ”