Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι στο γύψο


 
Υπάρχει κάποιος άνθρωπος στην Ελλάδα που ενημερώνετε από τα δελτία ειδήσεων και να νιώθει ότι τόσο η είδηση όσο και ενημέρωση (ανάλυση) τον αφορά;

Η ελληνική κυβέρνηση υπέγραψε ένα μνημόνιο με το διεθνές νομισματικό ταμείο υπάρχει νομίζετε Έλληνας πολίτης που να γνωρίζει το κείμενο ; OXI .

Ενώ για παράδειγμα η εξεταστική που γίνετε στην βουλή των ελλήνων έχουμε τόση ενημέρωση που νομίζει κάποιος ότι γίνετε από κάποιους σκόπιμα. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις μέλη της εξεταστικής επιτροπής έως να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μια ομάδα ανθρώπων θέλει με κάθε τρόπο ο Έλληνας να κλείνετε σε πνευματικά μονοπάτια εξεταστικής.

Ο Έλληνας πιστεύει στην δικαιοσύνη και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα .

Πρόλαβα στα σχολικά μου χρόνια τότε που μαθαίναμε λάθος σε σχέση με τώρα ιστορία ότι πάντοτε ξένες ανθελληνικές χώρες Αγγλία ,γερμάνια ,Γαλλία ,Αυστρία ,όταν έκαναν μια επέμβαση στα εσωτερικά μας και έφερναν όλεθρο, ήθελαν άμεση δικαιοσύνη για εμπλεκομένους που οι ίδιες δημιουργούσαν για να ηρεμήσουν τη μάζα. Όλες οι χώρες αυτές ποτέ δεν κατάλαβαν ότι ο ελληνικός λαός ποτέ δεν διψούσε για αίμα.

Ως πολίτης γνωρίζω το ρόλο του διεθνές νομισματικού ταμείου από επέμβαση του σε άλλες χώρες όμως καμία ενημέρωση δεν έχουμε για τον ρόλο του στην Ελλάδα.

Εννοείτε ότι αναφέρομαι στην ελληνική ενημέρωση με παράθυρα ,αναλυτές ,κλόουν κτλ

Καθημερινό πιπίλισμα μέχρι αηδίας . Αυτό δεν υπάρχει…

Με λίγα λόγια η Ελλάδα έχει πρόβλημα στην ενημέρωση και μάλιστα τραγικό.

Η αξιοπιστία της ενημέρωσης στην Ελλάδα είναι τραγική νομίζω ότι το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι οι κρίση στην ενημέρωση καθώς και από ελευθέρους δημοσιογράφους.