Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Μαχαίρωσαν στο κεφάλι τον κιθαρίστα των Slipknot, Mick Thomson

Στα χέρια πιάστηκαν τα αδέρφια Thomson. Ο κιθαρίστας των Slipknot δέχτηκε μαχαιριά από τον ίδιο του τον αδερφό ενώ και εκείνος δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα
Άγριο καβγά με τον αδερφό του είχε ο κιθαρίστας των Slipknot, Mick Thomson. Τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια στο σπίτι του Mick, ενώ ο καβγάς μεταφέρθηκε στην αυλή του σπιτιού με τα δύο αδέλφια να κρατούν μαχαίρια!
Ο αδερφός του Mick Thomson τον μαχαίρωσε στο κεφάλι ενώ και εκείνος τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να καταλήξουν και οι δύο στο νοσοκομείο.
Τα αδέρφια μεταφέρθηκαν με διαφορετικά ασθενοφόρα και βρίσκονται εκτός κινδύνου. Το συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες τις Τετάρτης 11 Μαρτίου στο σπίτι του Mick Thompson στο Clive της Αϊόβα.
Οι αστυνομικοί βρήκαν τα αδέλφια αιμόφυρτα σε κατάσταση μέθης, ενώ μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει μήνυση.
Δεν είναι γνωστό ακόμα αν ο τραυματισμός του Thomson θα επηρεάσει τις περιοδεία των Slipknot, πάντως ο frontman της μπάντας Corey Taylor για να καθησυχάσει τους fans της μπάντας έγραψε στο twitter ''Σε σχέση με την ιστορία του Mick, με ενημέρωσαν ότι είναι εντάξει. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αργότερα για ότι νεότερο".
πηγή: independent.co.uk
http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/music/maxairwsan-sto-kefali-ton-kitharista-twn-slipknot-mick-thomson.3354097.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget