Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Καμμένος: Η ομιλία Μητσοτάκη είχε άρωμα Σημίτη

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Πάνος Καμμένος την ομιλία τουαρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό. «Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη είχε άρωμα Σημίτη!» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπενθυμίζοντας Η Νέα Δημοκρατία είχε δώσει μάχη το 2000 ενάντια σε αυτή την ασφαλιστική μεταρρύθμιση:
Την εποχή Σημίτη και Γιαννίτση, αρχηγός της ΝΔ ήταν ο Μιλτιάδης Έβερτ, και από την πτέρυγα της ΝΔ δίναμε μάχη κατά του Γιαννίτση γιατί τζογάρανε την περιουσία στα ταμεία. Μετά τη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, τα ξεχάσαμε όλα αυτά; 
«Άκουσα τον κ. Μητσοτάκη ότι όταν έφευγε ο κ. Σαμαράς το 2014, τα προαπαιτούμενα της τρόικας ήταν μόνο δύο, καταθέτω στα πρακτικά το email Χαρδούβελη. Θυμάστε τι λέει;» ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία για το κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων:
Κόψατε μεσοσταθμικά τις συντάξεις κατά 41%. Υπάρχει το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα. Το 2050 ένας στους δύο πολίτες θα είναι πάνω από 65 ετών. Την ανεργία από 13% το 2009, έφτασε στο 25,5%. Μειώθηκαν οι μισθοί και οι ασφαλισμένοι. 
Πόσα χαθήκανε από το PSI; 13 δισεκατομμύρια ήταν η μείωση του PSI, που μαζί με τη μείωση των εισφορών του 2014 οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. 
Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι η άμεση παρέμβαση στο ασφαλιστικό ​είναι επιτακτική ανάγκη. «Πρέπει να δώσουμε κίνητρα στις μεγάλες οικογένειες. Ένα μεγάλο πρόβλημα δεν λύνεται ως γόρδιος δεσμός αλλά με διαδοχικές παρεμβάσεις. Ζητάμε όμως τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για όσους οδήγησαν τα Ταμεία στην κατάσταση που βρίσκονται». 
Όσον αφορά την ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «πιστεύουμε ότι όλα τα ταμεία των Σωμάτων Ασφαλείας να πάνε σε αυτά των ενόπλων δυνάμεων. Το ΝΑΤ πρέπει να παραμείνει ως έχει».
http://greeknation.blogspot.nl/2016/01/blog-post_182.html

Tα σενάρια κατάρρευσης των ΗΠΑ μέσα στο 2016 από το ρωσικό συμβούλιο ασφαλείας και η πρόβλεψη του Ωνάση !

Σύμφωνα με ειδικούς εμπειρογνώμονες το μέλλον των ΗΠΑ διαγράφεται δυσοίωνο και άκρως καταστροφικό. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταρρεύσουν πλήρως το 2016 μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο, αναφέρει νέα συγκλονιστική έκθεση, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ. Έκθεση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας (SCRF) αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα καταρρεύσει εντελώς, μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των πολιτών της.

Η έκθεση αναφέρει ότι επίκειται κατάρρευση όχι μόνο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και της Σαουδικής Αραβίας εντός του 2016, ως αποτέλεσμα μαζικών εξεγέρσεων κατά της διαφθοράς των κυβερνήσεων σε αυτές τις χώρες , οι οποίες στην συνέχεια θα οδηγήσουν σε μια παγκόσμια «αστάθεια».
Πολλά είναι τα γεγονότα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους και τα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει η έκθεση αυτή.
Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προειδοποιήσεις για ένα «εσωτερικό πόλεμο στον ορίζοντα» εντός των ΗΠΑ, και μάλιστα ορισμένοι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι αυτός ο εμφύλιος πόλεμος ήδη έχει αρχίσει.
Οι φόβοι αυτοί εκφράζονται λόγω της πλήρους πόλωσης του αμερικανικού λαού ενάντια στην αμερικανική εξουσία.
Πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Πρίνστον αναφέρει ότι η αμερικανική ολιγαρχία έχει εγκαταλείψει ολοκληρωτικά την δημοκρατία, και έχει επιβάλει μια «στυγνή δικτατορία» με δημοκρατικό επικάλυμμα .
Αυτή η ολιγαρχία ελέγχει πλήρως την δομή της εξουσίας και στηρίζεται αποτελεσματικά σε ένα μικρό αριθμό ατόμων. Η έκθεση αυτή εξηγεί ότι στις ΗΠΑ υφίσταται μια σοβαρή κατάσταση φτώχειας και ανέχειας στους Αμερικανούς πολίτες, ενώ η ελίτ αυτή «αγνοεί παντελώς το κίνδυνο».
onasis
Ειδικά η υποψήφια για το Προεδρικό αξίωμα Χίλαρι Κλίντον, προώθησε νομοθετικό δισταγμό στο Κογκρέσο , το οποίο απαγορεύει στους φοιτητές να κηρύξουν πτώχευση στα φοιτητικά δάνεια τους, «βυθίζοντας» εκατομμύρια από αυτούς σε μια ζωή σκλαβιάς λόγω χρέους.
Στην ουσία πρόκειται για «μελλοντικούς δούλους» των τραπεζιτών. Στις ΗΠΑ σχεδόν όλοι οι φοιτητές σπουδάζουν με φοιτητικά δάνεια.
Ακολουθώντας τα χνάρια της Χίλαρι Κλίντον σε ένα σύστημα «χονδρικής λεηλασίας του πλούτου» υπέρ των τραπεζιτών και σε βάρος του αμερικανικού λαού, ο Πρόεδρος Ομπάμα αύξησε την προσωπική του περιουσία κατά 800%, και από 1.3 εκατομμύρια δολάρια την έφτασε στα 11,8 εκατομμύρια $ .
Η οικονομία μιας χώρας είναι πιο σημαντική , ακόμη και από την στρατιωτική ισχύ της αναφέρει η έκθεση. Ο Πρόεδρος Ομπάμα και οι ολιγαρχικοί που συνδέονται με αυτόν, συμπεριλαμβανομένων και των δυναστειών Κλίντον και Μπους, έχουν καταστρέψει την ικανότητα της Αμερικής να «παράγει» νέες επιχειρήσεις .
Η λεηλασία του αμερικανικού λαού, έχει γίνει τόσο επικίνδυνη που σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση εμφανίσθηκε ένα εντυπωσιακό ποσοστό του 75% του αμερικανικού κοινού, το οποίο πιστεύει ότι η διαφθορά είναι «γενική» στην κυβέρνησή τους.
Μια πιθανή κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών θα συνταράξει τον κόσμο, ενώ ακόμη πιο ανησυχητικ’ες είναι οι πληροφορίες για επικείμενη κατάρρευση της Σαουδικής Αραβίας.
Ο πρώην ανώτατος αξιωματούχος του προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν David Stockman προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι η βασιλική οικογένεια των Σαούντ είναι μια «μάστιγα για την ανθρωπότητα, η οποία θα έπρεπε να είχε εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες».
Στην πλούσια σε πετρέλαιο χώρα , καθώς η οικονομία της πλησιάζει σε συνολική κατάρρευση, έχει ενσκήψει και ένας θρησκευτικός εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των σιιτών και των σουνιτών στο εσωτερικό της χώρας .
Η συνολική κατάρρευση της Σαουδικής Αραβίας είναι αναπόφευκτη, τονίζει η έκθεση αυτή και πολλοί ειδικοί προειδοποιούν ότι η χώρα αυτή θα μετατραπεί σε ένα σφαγείο στην έρημο.
Πολλοί ειδικοί οικονομικοί και αμυντικοί αναλυτές σε όλον τον κόσμο με την είσοδο του νέου έτους, έχουν ξεκινήσει να μιλούν για επικείμενα εφιαλτικά σενάρια. Η άποψη πολλών από αυτούς λαμβάνει υπόψη τον παγκόσμιο δανεισμό και τα χρέη των μεγάλων χωρών όπως των ΗΠΑ , Γαλλίας , η Βρετανίας κά.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχουν στο «επικίνδυνο μυαλό τους» όλοι αυτοί ηγέτες , πάντως τα σημάδια οδηγούν σε έναν παγκόσμιο πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες για ολόκληρο το πλανήτη.
Σε χθεσινό άρθρο από την ιστοσελίδαμε τίτλο (Για ποιο λόγο σε ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό δεν πλέει κανένα εμπορικό πλοίο, ενώ η Κίνα έχει κλείσει το χρηματιστήριο �� , αναφέραμε ότι σε ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό από ότι φαίνεται δεν πλέει κανένα μεγάλο εμπορικό πλοίο, για πρώτη φορά στην καταγραμμένη ιστορία. Τα σημάδια απλά πληθαίνουν μέρα με την ημέρα.
Εμείς απλώς παραθέτουμε τα λόγια του μεγάλου Έλληνα μεγιστάνα Α.Ωνάση για αυτά που ζούμε σήμερα :
Θα “ρθει μία μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις Τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση»
Κανένας άλλος επιχειρηματίας δεν κατανόησε όσο αυτός την απληστία αυτής της διεφθαρμένης ελίτ, την οποία πολλοί προσπάθησαν να μιμηθούν. Για αυτό και τον στοχοποίησησαν οικογενειακώς.

http://www.escapemedia.gr/etimazete-thermo-episodio-sto-aigeo%ce%bf-%ce%b4%cf%85%ce%bf/?utm_source=reembed&utm_medium=endscreen&utm_campaign=popular