Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ξύπνησε την ώρα που γείτονάς της τη βίαζε και βιντεοσκοπούσε την πράξη του Μετά την καταδίκη του η 22χρονη μιλά ανοιχτά για ό,τι πέρασε

Γυμνή και με τον γείτονα και φίλο της Glen Mills να τη βιάζει στο κρεβάτι του ξύπνησε η Jessica McDonald από το Νιουκάστλ. Μέσα στη θολούρα και το σοκ της, αναγνώρισε το φλας του κινητού του που ήταν αναμμένο καθώς βιντεοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη του.
Η 22χρονη μητέρα ούρλιαζε προσπαθώντας να διώξει τον 31χρονο από πάνω της αλλά εκείνος αγνοούσε τις παρακλήσεις της.
Μετά την καταδίκη του άνδρα σε έξι χρόνια φυλάκιση, η νεαρή γυναίκα μίλησε για τη δοκιμασία που πέρασε με στόχο να βοηθήσει άλλα θύματα.
newcastlewoman3
«Αυτό που έγινε με επηρέασε καταλυτικά αλλά είμαι ευχαριστημένη που πήγα στην αστυνομία και απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Θέλω να προειδοποιήσω κι άλλα κορίτσια, να προσέχουν. Αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν στον οποιονδήποτε. Το να απευθυνθείς στην αστυνομία μπορεί να είναι τρομακτικό και ξέρω πως τα θύματα μπορεί να ανησυχούν πως δεν θα τα πιστέψουν. Όμως η αστυνομία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη επιθέσεις σαν αυτές. Σήμερα ο Glen είναι στη φυλακή κι εγώ νιώθω πως μπορώ με κάποιο τρόπο να προχωρήσω», αφηγείται.
Η Jessica είχε επισκεφθεί τον φίλο και γείτονά της για να τα πουν. Ύστερα από δύο ποτά αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε ήταν γυμνή στο κρεβάτι του ενώ εκείνος τη βίαζε.
newcastlewoman2
Βρήκε τελικά τη δύναμη να σηκωθεί και να επιστρέψει σπίτι της, δίπλα, όπου κατέρρευσε στο χαλί του σαλονιού και ξέσπασε σε κλάματα πριν καλέσει την αστυνομία.
«Όταν ξύπνησα ήμουν εντελώς γυμνή. Καταλάβαινα τι μου συνέβαινε αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να το σταματήσω. Του έλεγα να σταματήσει αλλά εκείνος συνέχιζε. Μετά καθόταν εκεί, έτσι απλά, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ένιωθα φρικτά», περιγράφει.
Ο Mills συνελήφθη. Αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό που του απαγγέλθηκαν αλλά ομολόγησε την ενοχή του όταν παρουσιάστηκαν οι αποδείξεις καταγεγραμμένες στο κινητό του.
«Θυμόμουν πως έβλεπα το φλας στο κινητό του αναμμένο και είπα στην αστυνομία να το ψάξει, πίστευα πως ίσως με είχε βγάλει φωτογραφίες. Η αστυνομία μου είπε πως με είχε τραβήξει τρία βίντεο, με έπιασε ναυτία. Εγώ κοιμόμουν στη διάρκεια των βίντεο…».
«Τον μισώ γι’ αυτό που έκανε, δεν το περίμενα. Πλέον δεν πλησιάζω τους άνδρες, δεν τους εμπιστεύομαι. Επικεντρώνομαι μόνο στην κόρη μου και στο να είμαι καλή μαμά», καταλήγει.
newcastlewoman1
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2082935/xipnise-tin-ora-pou-gitonas-tis-ti-viaze-ke-vinteoskopouse-tin-praxi-tou

Μέρκελ, Ολάντ, Πούτιν και Ποροσένκο μίλησαν για την ανατολική Ουκρανία «Επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους για εκεχειρία»

Οι ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Ουκρανίας επανέλαβαν σήμερα τη «δέσμευσή» τους για «εκεχειρία στην ανατολική Ουκρανία» κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας που διήρκησε σχεδόν δύο ώρες, ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική προεδρία.
Η Άγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Πέτρο Ποροσένκο μίλησαν επίσης για την "προετοιμασία τοπικών εκλογών στο Ντονμπάς οι οποίες αναμένεται να διεξαχθούν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.
Οι τέσσερις ηγέτες, που είχαν συνομιλήσει σε αυτό το σχήμα στις 2 Οκτωβρίου, στη συνάντησή τους στο Παρίσι, «υπογράμμισαν τη σημασία της πλήρους εφαρμογής όλων των μέτρων των συμφωνιών του Μινσκ το 2016».
Συμφώνησαν να διεξαχθεί τετραμερής συνάντηση σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών για να «εξεταστεί η εφαρμογή του συνόλου των μέτρων που προβλέπουν οι συμφωνίες του Μινσκ από σήμερα έως τις αρχές Φεβρουαρίου».
Οι συμφωνίες του Μινσκ που υπογράφηκαν τον Φεβρουάριο του 2015, έπειτα από γαλλο-γερμανική μεσολάβηση, συνέβαλαν σχεδόν στον τερματισμό της ενεργού φάσης των μαχών στην ανατολική Ουκρανία, όπου η σύγκρουση μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων και των φιλορώσων ανταρτών έχει προκαλέσει τον θάνατο 9.000 ανθρώπων από τον Απρίλιο του 2014.
Ωστόσο, αναζωπύρωση της έντασης παρατηρήθηκε επί του πεδίου με τουλάχιστον τρεις νεκρούς -έναν ουκρανό στρατιώτη και δύο άμαχους- τις τελευταίες ημέρες.
Εκτός από την εκεχειρία και την ανάληψη εκ νέου από την Ουκρανία του ελέγχου των συνόρων της με τη Ρωσία, οι συμφωνίες του Μινσκ προβλέπουν τοπικές εκλογές στο Ντονμπάς, την περιοχή που τελεί υπό τον έλεγχο των αυτονομιστών.
Οι Ουκρανοί πρέπει συνεπώς να τροποποιήσουν το Σύνταγμά τους ώστε να δώσουν περισσότερη αυτονομία στα εδάφη που ελέγχουν οι αντάρτες και να διοργανώσουν τις εκλογές αυτές. Τα μέτρα αυτά προκαλούν έντονες δημόσιες συζητήσεις στο Κίεβο όπου θεωρούνται ότι νομιμοποιούν ντε φάκτο τον αυτονομισμό και ωθούν στην αποσταθεροποίηση της υπόλοιπης χώρας.
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2083696/merkel-olant-poutin-ke-porosenko-milisan-gia-tin-anatoliki-oukrania

Ολοκληρωτική διάλυση των εργασιακών σχέσεων στον ιδιωτικό τομέα με αντάλλαγμα το χρέος Απαιτήσεις-σοκ της τρόικας με εφαρμογή της «μικροεργασίας» και συμβόλαια «μηδενικών ωρών»

Ολική ανατροπή στα εργασιακά και το ασφαλιστικό ζητούν οι πιστωτές με αντάλλαγμα τη διευθέτηση του χρέους.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Αγορά», υπογραμμίζουν ότι αναλόγως το ύψος των δύο αυτών παρεμβάσεων θα είναι και η ελάφρυνση του δημοσίου χρέους.
Ουσιαστικά ζητούν να θεσμοθετηθούν σε ένα «πακέτο», στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης, τόσο η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, η πλήρης αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων και η προκήρυξη των απεργιών, όσο και οι μειώσεις στις κύριες συντάξεις, η θέσπιση εισοδηματικών κριτηρίων για τις πρόωρες συντάξεις και ο δραστικός περιορισμός των προνοιακών επιδομάτων.
Παράλληλα, επισημαίνουν ότι θα θεωρήσουν «μονομερή ενέργεια» οποιοδήποτε νομοσχέδιο κατατεθεί στη Βουλή πριν αρχίσουν οι νέες διαπραγματεύσεις τον Ιανουάριο.
«Αιχμή του δόρατος» στον νέο εκβιασμό των δανειστών είναι το ΔΝΤ, αλλά συναινεί και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο εκπρόσωπος της οποίας στην τρόικα, Ντέκλαν Κοστέλο, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι οι θεσμοί αναμένουν να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Συγκεκριμένα οι δανειστές απαιτούν:

1. Απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων
2. Να εφαρμοστεί ο θεσμός της «μικροεργασίας» στην οποία προβλέπονται εξαιρετικά χαμηλές αμοιβές, χωρίς ασφαλιστική κάλυψη, τα συμβόλαια «μηδενικών ωρών» δηλαδή εργασία για μία ή δυο ώρες - όσο θέλει ο εργοδότης - και διάφορες παραλλαγές όπως τα συμβόλαια λίγων ωρών ή τα συμβόλαια με το τηλέφωνο.
3. Αλλαγή του νόμου για τις απεργίες. Για να γίνει απεργία θα πρέπει να υπάρχει απόφαση από το 50% συν 1 του συνόλου των μελών του συνδικάτου.
http://www.newsbeast.gr/financial/ergasia-asfalisi/arthro/2077920/oloklirotiki-dialisi-ton-ergasiakon-scheseon-ston-idiotiko-tomea-me-antallagma-to-chreos

Η Ελλάδα στενάζει σε τράπεζες και Ειρηνοδικεία Ουρές από τα ξημερώματα για να προλάβουν οι δανειολήπτες τις παλιές διατάξεις του νόμου Κατσέλη

Ατελείωτες ουρές έχουν αρχίσει να σχηματίζονται για μία ακόμα ημέρα από τις πρώτες πρωινές ώρες από «κόκκινους» δανειολήπτες, οι οποίοι σπεύδουν να προλάβουν τις ασφυκτικές προθεσμίες για να ενταχθούν στις παλιές διατάξεις του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καθώς τα νέα δεδομένα που τίθενται σε ισχύ από το 2016 αλλάζουν άρδην τους όρους για την προστασία της πρώτης κατοικίας.
Η σχετική προθεσμία λήγει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου με περισσότερα από 170.000 νοικοκυριά που έχουν δάνεια με υποθήκη στην πρώτη κατοικία τους να σπεύδουν να προλάβουν τις παλιές ρυθμίσεις. Καθημερινά καταθέτουν αίτηση 150 δανειολήπτες για να οριστεί δικάσιμος ρύθμισης του δανείου τους.
Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της κυβέρνησης και των δανειστών δεν έχει αποσαφηνιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με τα κόκκινα δάνεια για την πρώτη κατοικία, με τις τελικές αποφάσεις να αναμένεται να ληφθούν στα μέσα Φεβρουαρίου. Προς ώρας έχει δοθεί το πράσινο φως για την πώληση επιχειρηματικών δανείων σε distress funds, με τις αποφάσεις για τις ΜμΕ επιχειρήσεις και στεγαστικά να έχουν έχουν αναβληθεί για το Φλεβάρη και να εντάσσονται στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαπραγμάτευσης.
Στις ατελείωτες ουρές έξω από τις τράπεζες έχει συμβάλει και το γεγονός ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα καλούν με επιστολές τους τους δανειολήπτες -και με δάνεια με καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών, εφαρμόζοντας τον νέο Κώδικα Δεοντολογίας - να προβούν σε διακανονισμό των οφειλών τους.
http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/2082815/i-ellada-stenazi-se-trapezes-ke-irinodikia

Πώς βγήκε η φράση «κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε» Το περιστατικό με τον Κολοκοτρώνη που συνδέεται με την προέλευση της έκφρασης

Όταν μας επισκέπτεται κάποιος που έχουμε να δούμε πολύ καιρό, λέμε πως «κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε».
Σύμφωνα με τον Τάκη Νατσούλη, η φράση προέρχεται από μια παλιότερη εποχή που τα σπίτια ενός χωριού μετριόντουσαν με τους φούρνους τους. Οι χωρικοί, δηλαδή, δεν έλεγαν ότι «το χωριό μου έχει τόσα σπίτια» αλλά «τόσους φούρνους», επειδή κάθε σπίτι είχε και το δικό του φούρνο, για να ψήνει το ψωμί του.
Γνωστό είναι και το ανέκδοτο του Κολοκοτρώνη με τον Άγγλο φιλέλληνα Κνόου: Ο τελευταίος, που μιλούσε αρκετά καλά τη γλώσσα μας και θαύμαζε το Γέρο για την τόλμη και την εξυπνάδα του, τον ρώτησε κάποτε, αν το χωριό που γεννήθηκε ήταν μεγάλο.
- «Όχι και τόσο», αποκρίθηκε ο Κολοκοτρώνης. «Δεν πιστεύω να έχει παραπάνω από 100 φούρνους…»
Ο Άγγλος, που δεν ήξερε ότι με το «φούρνος» εννοούσε «σπίτι», τον κοίταξε ξαφνιασμένος.
- «Και δεν είσαι ευχαριστημένος, στρατηγέ;» τον ρώτησε. «Εμένα το δικό μου χωριό δεν έχει περισσότερους από δυο φούρνους!»
- «Βρε τον κακομοίρη!» είπε τότε από μέσα ο Κολοκοτρώνης. «Και πώς ζεις σε τέτοια μοναξιά;»
Όταν λοιπόν στα χωριά πέθαινε κανένας νοικοκύρης, οι φίλοι του έλεγαν: «Ο φούρνος του μπάρμπα Νότη γκρέμισε», εννοώντας ότι με το θάνατο το αρχηγού της οικογένειας, το σπίτι του γκρέμιζε, χανόταν.
Από τη μεταφορική λοιπόν αυτή φράση, βγήκε η έκφραση «κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε».
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2081392/pos-vgike-i-frasi-kapios-fournos-tha-gkremistike

Θερμαινόμενοι χώροι για τους άστεγους στον Πειραιά Θα παραμείνουν ανοιχτοί και για όσους άλλους το επιθυμούν

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τους δήμους της περιοχής, τον ΟΛΠ και άλλες Δομές Αλληλεγγύης έχουν θέσει σε λειτουργία θερμαινόμενους χώρους για την εξυπηρέτηση και παραμονή όσων επιθυμούν.
Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, μαζί με μέλη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Αττικής, επισκέφτηκε σήμερα το Δίκτυο, το οποίο δέχεται, κάθε μήνα, περίπου 1.000 επισκέψεις αστέγων, με δυνατότητα ολιγόωρης παραμονής, και ενημέρωσε τους εθελοντές για τον παρακάτω κατάλογο.
Ειδικότερα λειτουργούν οι εξής χώροι:

Στον δήμο Πειραιά

1. «Υπνωτήριο Πειραιά. Λιμάνι Αλληλεγγύης», στην Ακτή Ποσειδώνος 2-4, 1ος όροφος (για τους αστέγους).
2. Β1 ΚΑΠΗ, Βασ. Γεωργίου 9-11. Η πληροφόρηση για τις ώρες και ημέρες λειτουργίας θα γίνεται από το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Πειραιά (210. 4134.052 & 210. 4134. 130).
3. Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Αττικής (Ζωσιμαδών 44, στον Πειραιά).

Στον δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη

1. 1ο Νίκαιας (ΚΑΠΗ), Ναζιανζού 10, Νίκαια (24ωρο)
2. 2ο Νίκαιας (ΚΑΠΗ), Κυζίκου & Γρανικού, Νίκαια (08.00- 20.00)
3. 3ο Νίκαιας (ΚΑΠΗ), Τριών Ναυάρχων & Νέστορος 17, Νίκαια (08.00-20.00)
4. 4ο Νίκαιας (ΚΑΠΗ), Αγίου Νεκταρίου 5, Νίκαια (08.00- 20.00)
5. 5ο Νίκαιας (ΚΑΠΗ), Επταλόφου & Θαλή, Νίκαια (08.00- 20.00)
6. 6ο Νίκαιας (ΚΑΠΗ), Κύπρου 38, Νίκαια (08.00- 20.00)
7. 7ο Νίκαιας (ΚΑΠΗ) Αισχύλου & Πλαπούτα 7, Νίκαια (08.00- 20.00)
8. 8ο Νίκαιας (ΚΑΠΗ), Ραιδεστού 30, Νίκαια (08.00- 20.00)
9. ΚΑΠΗ Κέντρο Αγ. Ι. Ρέντη, Μπαλτατζή 32, Αγ. Ι. Ρέντη (24ωρο)
10. Β' ΚΑΠΗ Ρέντη, Ιθάκη & Ελευθερίας, Αγ. Ι. Ρέντη (08.00- 20.00)
11. Γ' ΚΑΠΗ Ρέντη, Π. Ράλλη & Αγ. 'Αννας (κτίριο 3), Αγ. Ι. Ρέντη (08.00- 20.00)
12. Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου (Φιλοξενία Αστέγων), Μανδηλαρά & Νάξου, Αγ. Ι. Ρέντη (08.30- 15.00).

Στον δήμο Κορυδαλλού

1. Α' ΕΔΑΠΕ, Ηπείρου 115, Κορυδαλλός (08.00- 20.00)
2. Β' ΕΔΑΠΕ, Δ. Διαμαντίδη 43, Κορυδαλλός (08.00- 20.00)
3. Γ' ΕΔΑΠΕ, Μπουμπουλίνας 30, Κορυδαλλός (08.00- 20.00)
4. Δ' ΕΔΑΠΕ, Θήρας 41, Κορυδαλλός (08.00- 20.00)
5. Ε' ΕΔΑΠΕ, Ξενοφώντος & Πελοπίδα 9, Κορυδαλλός (08.00- 20.00)
6. ΣΤ' ΕΔΑΠΕ, Θουκιδίδου 10, Σχιστό Κορυδαλλού (08.00- 20.00)
7. ΕΑΚ, Σολωμού 2-4, Κορυδαλλός (08.00- 20.00)

Στον δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας

1. Παλαιό Δημαρχείο Δραπετσώνας, Αγων. Ποκυτεχνείου & Καραϊσκάκη (24ωρο)

Στον δήμο Περάματος

1. Β' ΚΑΠΗ (3ος όροφος), Λεωφ. Ειρήνης 36 & Βοσπόρου 11β (21.00- 8.00)
· Χώροι του ΟΛΠ (όλοι λειτουργούν από 08.00- 21.00)
1. Αίθουσα αναμονής επιβατών, στο ύψος της Π.Ε. Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος).
2. Αίθουσα αναμονής επιβατών, Ακτή Τσελέπη, στο πλάι της πεζογέφυρας.
3. Αίθουσα αναμονής επιβατών, στο σταθμό Λεωφορείων ΟΛΠ, έναντι οδού Κόνωνος.
4. Επιβατικός σταθμός Αγίου Διονυσίου, έναντι Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου.
5. Επιβατικός σταθμός Ακτής Βασιλειάδη.
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2083731/thermenomeni-chori-gia-tous-astegous-ston-pirea

Η Κίνα στέλνει 5.000 στρατιώτες ειδικών δυνάμεων στη Συρία

Το υπουργείο Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, έχει εξασφαλίσει την άδεια  της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, να ξεκινήσει  σε μια «πλημμυρίδα» Κινέζων στρατιωτών στην Εμπόλεμη Ζώνη της Ανατολικής Μεσογείου. Σύμφωνα με το ρωσικό δημοσίευμα, στη Συρία αποστέλλονται 5.000 Κινέζοι στρατιώτες από τις καλύτερα εκπαιδευμένες μονάδες των ειδικών δυνάμεων.
Πρόκειται για δυνάμεις από την στρατιωτική περιοχή Σιντζιάνγκ που συνορεύει με οκτώ χώρες τη Μογγολία, τη Ρωσία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και την Ινδία.
Η ομάδα έχει την ονομασία «Τίγρεις της Σιβηρίας» και άλλες ειδικές δυνάμεις από την περιοχή Λανζού τους «Τίγρεις της Νύχτας».
Η επαρχία Σιντζιάνγκ κατοικείται από πολλές φυλές, όχι κινεζικές, κυρίως από Ουιγούρους που είναι μουσουλμάνοι και η περιοχή είναι  προβληματική, με πολλές εξεγέρσεις
Πολλοί Ουιγούροι μάχονται στη Συρία, με την πλευρά των Ισλαμιστών και ανήκουν στο «Ισλαμικό Κίνημα του Ανατολικού Τουρκεστάν».
 
--
               
 

Ρώσος Πτέραρχος προς Τουρκία: "Μ΄ αυτά θα σας ρίξουμε αν "ξεμυτίσετε" στη Συρία"

Image

Ηχηρό μήνυμα από τον Ρώσο Πτέραρχο Viktor Bondaryov, διοικητή των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων στην Συρία,προς την Τουρκία. “Όποιος Τούρκος πετάξει στον εναέριο χώρο της Συρίας θα καταρριφθεί”,είναι το νόημα όσων είπε. Η συνέντευξη δόθηκε σε ρωσικά ΜΜΕ αλλά αναδημοσιεύθηκε από την τουρκική εφημερίδα Cumhurriyet. Ο Ρώσος Πτέραρχος λέει μεταξύ άλλων ότι τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 δεν αναπτύχθηκαν στο έδαφος της Συρίας για να μην χρησιμοποιηθούν. Πρόσθεσε ότι οποιαδήποτε κίνηση από την Τουρκία θα έχει την ανάλογη απάντηση.
Ο Viktor Bondaryov υποστήειξε 
ότι η Ρωσία ελέγχει απόλυτα τον εναέριο χώρο της Συρίας και ότι οι αεροπορικές επιχειρήσεις σε καμία περίπτωση δεν γίνονται σε κατοικημένες περιοχές. Πρόσθεσε ότι οι επιχειρήσεις αυτές θα συνεχιστούν με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση.
Όλα αυτά την ώρα που τουρκικές δυνάμεις συγκεντρώνονται στα σύνορα με την Συρία στην περιοχή του Cerablus, ενώ ήδη οι Κούρδοι πέρασαν δυτικά του Ευφράτη και προωθούνται προς την περιοχή αυτή που κατείχαν οι 
τζιχαντιστές.   

onalert

«Motorhead δίχως Lemmy δεν μπορούν να υπάρξουν» Ο Mikkey Dee ανακοίνωσε τη διάλυση του ιστορικού συγκροτήματος

«Motorhead δίχως Lemmy δεν μπορούν να υπάρξουν»

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η είδηση του θανάτου του Ian Kilmister όλοι λίγο ή πολύ το περίμεναν. Ο ντραμίστας Mikkey Dee σε δηλώσεις του σε σουηδική εφημερίδα, το επιβεβαίωσε. Motorhead δίχως Lemmy δεν μπορούν να υπάρξουν.
«Ο Lemmy ΗΤΑΝ οι Motorhead. Δεν θα περιοδεύσουμε άλλο, ούτε θα φτιάξουμε άλλους δίσκους. Αλλά η φωτιά και ο Lemmy θα ζουν για πάντα στις καρδιές όλων. Ξόδευε όλη την ενέργειά του στη σκηνή και μετά ήταν πάρα πολύ κουρασμένος. Ήταν φοβερό ακόμα και που τελείωσε την περιοδεία. Ήταν μόλις 20 μέρες πριν, μου φαίνεται απίστευτο. Αλλά, έστω κι έτσι, είναι φανταστικό που κατάφερε να τελειώσει τις συναυλίες. Ήταν πολύ σπουδαίο να μην ακυρώσουμε λόγω του Lemmy» τόνισε.
O κιθαρίστας,  Phil Campbell, που μαζί με τον Mikkey, αποτέλεσαν το μακροβιότερο line-up της μεγάλης μπάντας (μαζί από το 1992, ο Phil από το 1984) έγραψε πως ο καλός φίλος και αδελφός του έφυγε από κοντά μας. «Η ζωή δεν θα είναι ίδια. Σε ευχαριστώ για όλα. PLAY IT LOUD».
Για ιστορικούς πλέον λόγους αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία συναυλία της μπάντας πραγματοποιήθηκε στις 11/12 στο Βερολίνο.
http://www.newsbeast.gr/entertainment/music/arthro/2082643/motorhead-dichos-lemmy-den-boroun-na-iparxoun