Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Λόρδος Τσέστερφηλντ, 1694-1773, Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας

Μου αρέσουν οι καθημερινές χαρές, τα καθημερινά αστεία και διασκεδάσεις. Ένας άνθρωπος που είναι καλός μόνο στις γιορτές, είναι καλός για πολύ λίγο.

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!

Κι ένα από αυτά τα πράγματα είναι το παρελθόν σου.  Όχι όμως το πώς ερμηνεύεις τις αναμνήσεις σου!
Οι αναμνήσεις είναι γεγονότα.   Οι ερμηνείες τους είναι δικές σου!
Κι οι ερμηνείες αυτές μπορεί να είναι καθοριστικές για το μέλλον σου.
Κι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μπορείς να αλλάξεις στη ζωή σου. Τις ερμηνείες που εσύ δίνεις στον εαυτό σου σχετικά με τις εμπειρίες του χτες.
Η "ιστορία" που έχεις πλάσει για τη ζωή σου αλλάζει!
Αρκεί να συνειδητοποιήσεις δυο πράγματα:
Το πρώτο είναι ο τρόπος που την αφηγείσαι ξανά και ξανά στον ίδιο σου τον εαυτό αλλά και στους άλλους ανθρώπους.  Οι περιγραφές που κάνεις για τον εαυτό σου, τις δυνάμεις ή τις αδυναμίες σου.
Όταν καταφέρεις και συνειδητοποιήσεις το "βάρος", τις συνέπειες και τις επιπτώσεις που έχουν στη ζωή σου, στη συμπεριφορά σου και στο μέλλον σου αυτά τα δυο πράγματα, τότε θα καταλάβεις ότι μπορείς να αρχίσεις να δημιουργείς ένα καινούργιο εαυτό.
Μια καινούργια ζωή.
Ένα καινούργιο μέλλον.
Απελευθερωμένα από χαρακτηρισμούς, πικρίες, θλίψεις και αγκυλώσεις που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε κάνουν να ξεχνάς το ποιος αληθινά είσαι και να θλίβεσαι ή να πανικοβάλλεσαι γι΄ αυτό που ΔΕΝ είσαι!
Δεν είσαι τα λάθη σου!
Δεν είσαι οι φόβοι σου!
Δεν είσαι η θλίψη σου!
Δεν είσαι αυτό που το υπόλοιπο του τραπεζιικού σου λογαριασμού επιμένει να σου υπενθυμίζει ότι είσαι!
Μπορείς να αρχίσεις να ξαναγράφεις το "σενάριο" της ζωής σου!
Είμαι δίπλα σας για να σας βοηθήσω: http://www.akis-angelakis.com/component/content/article/712-news1.html

http://www.akis-angelakis.com/component/content/article/67-articliday/810-2013-06-05-04-37-00.html,  

Που πας Καραβάκι με τέτοιο Καιρό . Χάθηκε για πάντα από την Ελλάδα η Παιδεία και Πολιτισμός.

Τελικά αυτή η χώρα μήπως πάσχει από παιδεία και πολιτισμό;

Δεν εξηγείτε αλλιώς πως και με πόση ευκολία διαχειρίζονται τα τελευταία τραγικά  γεγονότα που συγκλόνισαν τον ελληνικό λαό. Ο νεαρός ο οποίος σκότωσε με άγριο τρόπο μια άστεγη γυναίκα  κάτω από την αποβλάκωση   ναρκωτικών ουσιών αλλά και οι άλλοι οι οποίοι πλήρωναν συνδρομή για να παρακολουθούν ζωντανά βιασμό βρεφών.

Δηλαδή τώρα εμείς δεν πρέπει να τα βάλουμε κάτω τα πράγματα να τα αξιολογήσουμε και να βρούμε λύσεις ; Θα τα αφήσουμε έτσι στην τύχη;      NAI ! η αστυνομία έκανε την δουλειά της και μπράβο της .

Τα δυο νεαρά αδέρφια τα οποία σκηνοθέτησαν  και εγκατέλειψαν βρέφος ; O νεαρός βοήθησε την αδερφή του να εγκαταλείψει το παιδί της και το ανίψι του .

Αυτά τα θλιβερά γεγονότα έχουν ανάγκη να συζητηθούν σε υψηλό επίπεδο .

Τη συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία ;  Ποιος είναι ο ρόλος της οικογένειας σήμερα στην Ελλάδα και ποια η συμβολή της ελληνικής πολιτείας σ αυτή.

 Όλη η ενέργεια των εφημερίδων σήμερα καταναλώνεται στον  αξιωματούχο της κινεζικής αποστολής   που κοιτάζει το στήθος της υπουργού τουρισμού . 

 θα αφήσει η πολιτεία την έξαρση της πορνείας των ναρκωτικών και την κάθε μορφή διαστροφής στην ελλαδα;

Ήρθε ο Κινέζος πρωθυπουργός στην Ελλάδα Ε! ΚΑΙ ! . Από πρώτη Ιουλίου θα αυξηθεί και άλλο το ρεύμα στα οικιακά τιμολόγια. Συζητάνε για κατάργηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης από τον φετινό χειμώνα την ίδια ώρα που  η τιμή του αυξάνετε .Είδατε τη γίνεται στο ΙΡΑΚ . Πιθανών μέσα στην επόμενη εβδομάδα η τιμή του βαρελιού να διαμορφωθεί στα 120 δολάρια και μιλάμε για το ακατέργαστο.

 Την επιστράτευση κερδών που προέρχονται από πορνεία , ναρκωτικά καθώς και λαθρεμπορειο καπνού θα συμπεριλάβει στο Α.Ε.Π της η Ισπανία.
Το ίδιο σκέφτονται η Αγγλία και η Ιταλία . Φυσικά η χώρες αυτές λειτουργούν με τις Ευλογίες της ευρωπαϊκής ένωσης.
Με λίγα λόγια ο έμπορας που πουλάει ναρκωτικά αυτός που εξωθεί στην πορνεία χρήστες ναρκωτικών προκειμένου να αγοράσουν την δόση τους είναι και ευεργέτης .
 Η ελλαδα είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης άρα με όλα συμφωνεί.

Την περίοδο της δικτατορίας στην ελλαδα υπήρχε μια έκφραση άρτον και θεάματα σήμερα έχει αλλαξη... Ναρκωτικά ,πορνεία , παιδεραστία, βιασμοί και κάθε μορφή ανώμαλης ζωής.

Η ελληνική πολιτεία μπροστά σ όλα αυτά είναι εντελώς ανίσχυρη  επειδή απλά δεν υπάρχει είναι ανύπαρκτη. Όσο τα υπουργεία Παιδείας . Υγείας , Πολιτισμού είναι ακέφαλα δεν θα υπάρχει μέλλον για αυτή την χώρα.

Η οικογένεια διαλύεται τα σχολεία σε λίγο καιρό θα είναι για λίγους τα πανεπιστήμια μόνο για ευκατάστατους .Γυρίζουμε στην εποχή του αναλφαβητισμού.


Τα μέσα μαζικής δικτύωσης δεν δίνουν λύση άλλωστε δεν φτιάχτηκαν γι αυτό . Εκτόνωση προσφέρουν μόνο και τίποτα περισσότερο.


Προτείνω λοιπόν αποχή από την τηλεόραση και περισσότερο διάλογο μεταξύ των ανθρώπων . Η ελλαδα βιώνει την οικονομική κρίση ολομόναχη χωρίς συμμάχους αλλά έστω και μόνη της πιστέψτε με δεν είναι αυτή που προβάλουν τα μέσα πάσης φύσεως ενημέρωσης.

Αν πριν τα 2008 όλα αυτά που ζούμε σήμερα φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας σκευτητε ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Δεν θα πω ότι μας περιμένουν δύσκολα η εύκολα αλλά σίγουρα ακατανόητα.

Αν βρεθείτε κοντά σ εκκλησάκι ανάψτε ένα κεράκι .       “ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ”



Σόκαρε με την απολογία του ο σατανιστής- δολοφόνος

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τις σκοτεινές δυνάμεις, τις «μαύρες οπτασίες», όπως τις αποκάλεσε, που στοίχειωναν τη ζωή και το όνειρά του και το βράδυ της Ανάστασης τον έσπρωξαν να αρπάξει μια πέτρα και να πολτοποιήσει με αυτήν το κεφάλι της 41χρονης άστεγης Ειρήνης Τ. στη Γλυφάδα, έκανε στον 19ο τακτικό ανακριτή, στον οποίο απολογήθηκε χθες, 22χρονος Αλέξανδρος Παπαγεωργίου.
«Είσαι δικός μας. Σκότωσε για μας!» υποστήριξε ότι του έλεγαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωνές που επαναλαμβάνονταν συνεχώς μέσα στο κεφάλι του, σπρώχνοντάς τον να κάνει ανθρωποθυσία στον Σατανά.
«Άκουγα φωνές και έβλεπα μαύρες οπτασίες που πίστευα ότι είναι δαίμονες ή ο ίδιος ο διάβολος. Από την ηλικία των 18 ετών αυτές οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου μου έλεγαν να σκοτώσω. Οι ίδιες οπτασίες έρχονταν σαν εφιάλτες στον ύπνο μου και με έπιαναν από τον λαιμό. Όσο πλησίαζε το Πάσχα, οι φωνές αυτές δυνάμωναν. Το Μεγάλο Σάββατο μάλωσα με την οικογένειά μου και άκουσα πάλι τις φωνές. Όταν είδα την άτυχη γυναίκα το θεώρησα σημάδι. Πίστεψα ότι εκείνοι μού την υπέδειξαν» φέρεται να είπε ο 22χρονος στον ανακριτή για τη νύχτα του φόνου, όταν βρήκε το άτυχο θύμα του και το θυσίασε στον Σατανά. Όπως ισχυρίστηκε ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, για τις παραισθήσεις του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια –και είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί παράλυση και να φτάσει να ζυγίζει 30 κιλά- ευθυνόταν η χρόνια εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες.
«Από την ηλικία των 14 ετών άρχισα να εισπνέω βενζίνη. Έβρεχα ένα πανί με βενζίνη και το κρατούσα στη μύτη μου καθώς εξατμιζόταν. Στη συνέχεια ξεκίνησα να κάνω χρήση χασίς, LSD, ηρεμιστικών, για να καταλήξω να κάνω χρήση σκληρών ναρκωτικών» φέρεται ότι υποστήριξε ο 22χρονος κατηγορούμενος, ενώ περιέγραψε στη συνέχεια τις τρομερές παραισθήσεις που είχε από τη συχνή χρήση:
«Πίστευα ότι ήμουν φάντασμα, νεκρός, ο ίδιος ο χάρος! Μάλωνα με τους γονείς μου και πίστευα ότι ο αδελφός μου με μισεί. Άλλες φορές γινόμουν αυτοκαταστροφικός και έσβηνα τσιγάρα στα χέρια μου. Δεν ήθελα να βρίσκομαι με κόσμο και πίστευα ότι όλοι ήθελαν το κακό μου. Οι γονείς μου...» φέρεται να είπε ο δράστης στον ανακριτή.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/462062/sokare-me-tin-apologia-toy-o-satanistis--dolofonos#ixzz35GLDL3Db

36 χρόνια από τον μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης

36 χρόνια από τον μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης (pics+vid)

Tριάντα έξι έτη συμπληρώθηκαν από τον μεγάλο σεισμό της 20ης Ιουνίου 1978 που έπληξε την Θεσσαλονίκη, αφήνοντας πίσω του 49 νεκρούς, 220 τραυματίες και χιλιάδες αστέγους.
Ο σεισμός, ο οποίος χτύπησε την συμπρωτεύουσα στις 20.30, είχε επίκεντρο 20 χλμ ανατολικά της πόλης, μεταξύ των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης, στο χωριό Στίβος. Η διάρκεια του σεισμού ήταν 10 δευτερόλεπτα, το μέγεθος του 6,5 ρίχτερ, ενώ το εστιακό βάθος ήταν μικρό, περίπου οκτώ έως δέκα χλμ. Είχε προηγηθεί μία σειρά προσεισμών με πιο ισχυρό εκείνον της 23ης Μαϊου, μεγέθους 5,3 ρίχτερ.
Ο σεισμός προκάλεσε πλήρη πανικό στην πόλη. Επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν, οι επικοινωνίες είχαν «πέσει», ενημέρωση δεν υπήρχε, ενώ οι φήμες μετασεισμών και καταρρεύσεων είχαν δημιουργήσει πλήρη αναστάτωση. Η Πολιτεία είχε ηττηθεί, αφού ο «Ξενοκράτης» ήταν ανύπαρκτος.

Βαρύς ο απολογισμός, δύσκολη η συνέχεια
Ο πρώτος απολογισμός ήταν δραματικός: Σαράντα εννέα έχασαν τη ζωή τους, 220 είχαν τραυματιστεί και 800.000 άνθρωποι ήταν προσωρινά άστεγοι, αφού φοβούνταν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν το θέρος του 1978 στους δρόμους, τα πάρκα, τις πλατείες και την ύπαιθρο. Ωστόσο, ένα μόνο κτίριο έπεσε, το οκταώροφο της πλατείας Ιπποδρομίου, το οποίο, πέρα από 29 ψυχές, πήρε μαζί του και την ψευδαίσθηση του έως τότε «άτρωτου» μπετόν.
Οι φήμες για τους δήθεν μετασεισμούς και τον «γεωλογικό» ρόλο της επικείμενης Πανσελήνου ήταν τέτοιες που ανάγκασαν τον τότε πρωθυπουργό, Κ. Καραμανλή να περάσει το συγκεκριμένο τριήμερο στη Θεσσαλονίκη για να κατευνάσει τους φόβους των πολιτών.
Η πόλη άντεξε
Οι επόμενες ημέρες κι εβδομάδες αφιερώθηκαν στην κινητοποίηση του κράτους και του τεχνικού κόσμου για την αποκατάσταση των πληγέντων και του δομημένου περιβάλλοντος. Ο απολογισμός έδειξε ότι το 74,5% των κτιρίων άντεξαν τον σεισμό (πράσινα), το 21% παρουσίασαν μικρής ή μεσαίας κλίμακας ζημίες (κίτρινα), ενώ το 4,5% είχαν σοβαρές βλάβες (κόκκινα). Ο έλεγχος διήρκησε 45 ημέρες, για τις ανάγκες του οποίου επιστρατεύθηκαν 1.000 μηχανικοί.

Η καταμέτρηση έδειξε ότι και ιστορικά μνημεία της πόλης, όπως η Ροτόντα και η Αχειροποίητος είχαν υποστεί σοβαρές ζημίες. Ωστόσο, κοινό συμπέρασμα των ειδικών ήταν ότι, παρά την έλλειψη σχεδίου, η πόλη άντεξε.
Καταλυτικός για την επιστροφή στην ομαλότητα ήταν ο ρόλος των αρμοδίων της εποχής, όπως ο τότε νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Κ. Πυλαρινός, ο υπουργός Βορείου Ελλάδος, κ. Νικ. Μάρτης, ο υπουργός Δημοσίων Έργων, Νικ. Ζαρντινίδης, ο τότε πρόεδρος του ΤΕΕ και μετέπειτα δήμαρχος και υπουργός, κ. Σωτ. Κούβελας, και οι καθηγητές Β. Παπαζάχος, Γ. Πενέλης, Δ. Βαλαλάς και Γ. Νιτσιώτας.
Μία πρωτοφανής κινητοποίηση
Το κόστος αποκατάστασης του δομημένου περιβάλλοντος ξεπέρασε σε σημερινές, μεσοσταθμικές τιμές το ένα δισ. ευρώ. Το κράτος επιδότησε σε ποσοστό 30% τις επισκευές και εγγυήθηκε τον δανεισμό του υπολοίπου 70%, δια της επιβολής ειδικού φόρου.

Οι ανάγκες αποκατάστασης του σεισμού έφεραν μία πρωτοφανή κινητοποίηση της πολιτείας και των εμπλεκόμενων φορέων, με την δημιουργία της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων και, στη συνέχεια, του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας. Επισης, ενεργή συμμετοχή είχαν και οι επιστημονικοί φορείς, όπως το Τεχνικό Επιμελητήριο, το ΑΠΘ και το ΕΜΠ.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί και το τιτάνιο έργο που εκτέλεσε η 9η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, πραγματοποιώντας την εκτενέστερη - μετά την Ακρόπολη - επιχείρηση αποκατάστασης και αναστήλωσης μνημείων στην ελληνική ιστορία.
Η ασφάλεια βελτιώθηκε- Οι εκκρεμότητες παραμένουν
Αυτή η κρίσιμα μάζα των επιστημόνων, καθώς και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε, οδήγησε στην αλλαγή του αντισεισμικού κανονισμού της χώρας, στην ενίσχυση των επιστημονικών υποδομών και ερευνών και στην ενσωμάτωση σύγχρονων διεθνών και ευρωπαϊκών κανονισμών στην έννομη τάξη.
Ο τραγικός σεισμός λειτούργησε καταλυτικά υπέρ της αντισεισμικής ασφάλειας, η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, έχει μειώσει τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας, στο ένα ανά εκατομμύριο κατοίκων, ποσοστό αντίστοιχο της σεισμογενούς Καλιφόρνιας - ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.
Ωστόσο, εξακολουθούν να εκκρεμούν όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα, όπως ο έλεγχος μελετών και κατασκευών των ιδιωτικών έργων, οι προσεισμικές επεμβάσεις σε κρίσιμα κτίρια και οι χαμηλού κόστους μικρές επεμβάσεις που σώζουν ζωές σε μαρκίζες, στηθαία και καμινάδες, υποδομές, οι βλάβες των οποίων είναι υπεύθυνες για το 35% των θανάτων και τραυματισμών στους σεισμούς.
Πηγή: seleo.gr


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/462403/36-hronia-apo-ton-megalo-seismo-tis-thessalonikis-picsvid#ixzz35GKL0hKW

Υπάρχουν ομογενείς μεταξύ των εκατοντάδων νεκρών στην περιφέρεια του Ντονιέτσκ;

Υπάρχουν ομογενείς μεταξύ των εκατοντάδων νεκρών στην περιφέρεια του Ντονιέτσκ;
Υπάρχουν ομογενείς μεταξύ των εκατοντάδων νεκρών στην περιφέρεια του Ντονιέτσκ;
Το ενδεχόμενο να υπάρχουν νεκροί και μεταξύ των ομογενών μας στην περιφέρεια του Ντονιέτσκ άφησε ανοιχτό ο επικεφαλής του Ανωτάτου Σοβιέτ της λεγόμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ Ντενίς Πουσίλιν σε αποκλειστική δήλωσή του στο Newsbomb.gr.
Ευρισκόμενος στη Μόσχα για επαφές και επικοινωνία με διεθνή και ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Πουσίλιν μας είπε επιλέξει στο τέλος μεγάλης συνέντευξης Τύπου:
«Στο έδαφός μας αυτή τη στιγμή δεν σκοτώνονται μόνο Ρώσοι, αλλά πολλοί ορθόδοξοι, μεταξύ των οποίων και Έλληνες και Βούλγαροι και άλλες εθνότητες, οι οποίες υπόκεινται σε γενοκτονία».
Σε ερώτησή μας αν υπάρχουν ελληνικής καταγωγής ομογενείς μεταξύ των εξεγερμένων ανταρτών, που μάχονται τις ένοπλες δυνάμεις του Κιέβου, ο Πουσίλιν επιβεβαίωσε το γεγονός και συμπλήρωσε:
«Φυσικά και μάχονται, όλοι όσοι ζούν στην περιοχή μας, όπως πράττουν και όλοι όσοι αντιμετωπίζουν την κατάσταση με υγιή τρόπο. Ήταν απόλυτη η υποστήριξη κατά το Δημοψήφισμα και ειδικά όσοι από τους πολιτοφύλακες κατόρθωσαν να απομακρύνουν τις οικογένειές τους από την περιοχή πήραν όπλο στο χέρι και οι Έλληνες δεν αποτελούν εξαίρεση».
Ο κ. Πουσίλιν αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για τον αριθμό των θυμάτων μεταξύ των ομογενών ή τον αριθμό των ελληνικής καταγωγής ενόπλων μεταξύ των εξεγερμένων, όμως σημείωσε:
«Έχουμε ουσιαστικά ενώσει υπό τις σημαίες μας όλους τους αντιφασίστες και η Ελλάδα με τους Έλληνες στην περίπτωση αυτή είναι περισσότερο σύμμαχος, παρά αντίπαλός μας».
Τις τελευταίες εβδομάδες ανησυχητικά μηνύματα καταφθάνουν συνεχώς από τις περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας, όπου επί πολλούς αιώνες ζουν ελληνικοί πληθυσμοί, καθώς είναι πλέον μεγάλες οι ελλείψεις σε τρόφιμα, φάρμακα και νερό. Χιλιάδες είναι οι πρόσφυγες, που καταφεύγουν στην περιφέρεια του Ροστόφ και άλλα σημεία της Ρωσίας, στέλνοντας γυναικόπαιδα και γέροντες σε συγγενείς και στενούς φίλους.
Από πολλές πόλεις της Ρωσίας καταφθάνουν φορτηγά και αυτοκινητοπομπές με ανθρωπιστικά φορτία, που περνούν στο έδαφος των περιφερειών του Λουγκάνσκ και του Ντονιέτσκ μέσω των συνοριακών φυλακίων, που ελέγχονται από τους εξεγερμένους κατά του Κιέβου αντάρτες.
Το ελληνικό ΥΠΕΞ έχει άραγε σκεφτεί και σχεδιάσει την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας στους δοκιμαζόμενους ομογενείς μας ή φοβάται μήπως μας κάνουν «ντα» οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί σύμμαχοι;


Read more: http://www.newsbomb.gr/bloggers/edo-mosha/story/462305/yparhoyn-omogeneis-metaxy-ton-ekatontadon-nekron-stin-perifereia-toy-ntonietsk#ixzz35GJZUTzp



Φρίκη στο Πανελλήνιο με τους αστυνομικούς «τέρατα»

Δείτε ποια ήταν η ταρίφα που πλήρωναν για να βλέπουν τα αρρωστημένα βίντεο


Σοκ και αποτροπιασμός...Φρίκη που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους. Έξι παιδόφιλοι στην Ελλάδα πλήρωναν μέσω paypal για να βλέπουν σε ζωντανή μετάδοση από το διαδίκτυο βιασμούς παιδιών και βρεφών από τις Φιλιππίνες !
 Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, προκειμένου να ικανοποιήσουν το αρρωστημένο τους πάθος και ταυτόχρονα να μην πληρώσουν πολλά χρήματα, μοίραζαν το ποσό και έτσι το "μερίδιο" στον κάθε παιδόφιλο, ήταν περίπου 200 με 300 ευρώ ! Το απίστευτο είναι ότι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους βρίσκονται δύο εν ενεργεία αστυνομικοί, από τους οποίους ένας 34χρονος υπηρετεί στην κρατική ασφάλεια και ένας 26χρονος στην τροχαία Αττικής.
Και οι δύο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί υποστηρίζουν, ότι πλήρωσαν για να δουν στο διαδίκτυο ερωτικές σκηνές μεταξύ ενηλίκων και όχι βιασμούς παιδιών... 
Σεσημασμένος για παιδική πορνογραφία ο ένας κατηγορούμενος
Από τα πέντε άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μετά από σήμα της ιντερπόλ, το ένα έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Πρόκειται για έναν 65χρονο επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ενώ οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, είναι δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι. Το έκτο ηλεκτρονικό ίχνος εντοπίστηκε σε εταιρεία, η έδρα και τα στοιχεία της οποίας όμως δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί.
Παιδόφιλοι πληρώνουν μέχρι και 10.000 για να βλέπουν βιασμούς βρεφών
Τα στοιχεία προκαλούν σοκ. Υπάρχουν περίπου 200.000 ιστοσελίδες με υλικό παιδικής πορνογραφίας, κάθε μέρα σε παγκόσμιο επίπεδο "ανεβαίνουν" στο ίντερνετ πάνω από 200 νέες φωτογραφίες με γυμνά παιδιά ακόμη και βρέφη, ενώ παιδόφιλοι για να δουν σε ζωντανή μετάδοση βίντεο με βιασμό παιδιού ηλικίας από έξι μηνών έως 8 ετών, πληρώνουν από 3.000 έως και 10.000 ευρώ !
Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού παιδικής πορνογραφίας παράγεται σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Αφρικής. Η παιδική πορνογραφία, θεωρείται παγκοσμίως η τρίτη πιο επικερδής "επιχείρηση" μετά το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, με τζίρο ετησίως που φθάνει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ!


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/462274/friki-sto-panellinio-me-toys-astynomikoys-terata#ixzz35GGCvdyD

Υπάρχουν πατεράδες που δεν αγαπούν τα παιδιά τους. Αλλά δεν υπάρχει παππούς που να μην λατρεύει τα εγγόνια του. Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας