Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Η υγειά είναι αγαθό για τους ανθρώπους και όχι εμπόριο αν δεν έχω την προστασία που χρειάζομαι γιατί να πληρώνω φόρους ;


Όταν ακούμε για οποιαδήποτε μορφή απάτης που έχει να κάνει με το χώρο της υγείας πρέπει να ξέρουμε ένα και μόνο πράγμα.. αν το αδίκημα είναι απατή η κακούργημα και αν τελικά θα πρέπει να δημοσιεύονται τα στοιχειά του απατεώνα .Η ΥΓΕΙΑ και η προστασία αυτής είναι δικαίωμα ύψιστο και κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να αποκλείεται από αυτό ακόμα και η μη συνεπείς στις ασφαλιστικές του υποχρεώσεις.
Ποιος είναι αυτός που θα κάνει πράξει αυτό που κατά την προσωπική μου άποψη ονομάζω  δημοκρατία;
Ακούμε από τις ειδήσεις οι γιατροί έκαναν οι φαρμακοποιοί έκαναν οι υπάλληλοι στα ταμεία και τα νοσοκομεία έκαναν συνάνθρωποι μας έκαναν .. δεν διαφωνώ αλλά είμαι σίγουρος αλλά δεν είναι εκατομμύρια  άνθρωποι αυτοί αλλά μερικές εκατοντάδες σκορπισμένοι στην χώρα  μας . Είναι αυτός έντιμος λόγος να χρησιμοποιείται κάτι ανώνυμο και να γίνεται αφορμή για απαξίωση της υγειάς και τον ανθρώπων που την παρέχουν αλλά και αυτό που την προστασία της χρειάζονται .
Αν θέλουν δικαιοσύνη μπορούν να την έχουν και οι κρατικοί λειτουργοί και οι πολίτες . ΟΙ πρώτοι όμως βαρύνονται με την ευθύνη της απόδοσης αυτής.
Κάποτε ο γνωστός ηθοποιός ρομπερτ ντε νιρο γύρισε μια ταινία με τίτλο ταξιτζής. Για να μπορέσει όμως να μπει στο πετσί του ρολού ως γνήσιος επαγγελματίας δούλεψε ταξιτζής στην Ιταλία για 6 μήνες .
Όταν θέλουμε να καταλάβουμε την κοινωνία επιβάλετε να γίνουμε κομμάτι της  η να είμαστε κομμάτι της.

Αλλιώς κάθε είδηση θα είναι μια κίτρινη είδηση προς κατανάλωση.