Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Αναφορά στους Έλληνες

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ελληνική  κυβέρνηση δεν δίνει αναφορά στους Έλληνες πολίτες αλλά σε ξένα οικονομικά επιτελεία. Αυτή λοιπόν η οργάνωση που έχουν τα δυο κόμματα Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ που διαδέχθηκαν την διαρχία  Ε.Ρ.Ε – Ε.Κ με μια κληρονομική αντίληψη περί θεσμών  έχουν αποφασίσει να μας σώσουν από την κρίση που ταλανίζει κάθε άνθρωπο. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα όπως δεν χρειάζεται πολύ εξυπνάδα για να δεις ότι όλα γίνονται για να εξαθλιώσουν αλλά και για να κερδίσουν χρόνο. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε τι απλός αυτό νιώθω διαβάζοντας τον ημερήσιο τύπο.
Μου κάνει εντύπωση η ισοπέδωση που γίνεται στην παιδεία αλλά και η προπαγάνδα που γίνεται για να μας πείσουν ότι γίνεται μακελειό στο χώρο της εκπαίδευσης για το καλό μας .
Δεν υπάρχει χειρότερος εχθρός από την εκλογίκευση της  ανοησίας. Την ανοησία δεν την κουβεντιάζουμε την πετάμε στα σκουπίδια.
Φυσικά δεξιά και αριστερά στελέχη του καθεστώτος  λειτουργούν με την λογική του καλού και του κακού ασφαλίτη.   

   Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το μέλλον αλλά προσπαθώ να διδαχτώ διαβάζοντας και μελετώντας το παρελθόν αυτό που με κάνει να νιώθω θλίψη είναι όλοι αυτοί  που λένε ότι είναι αριστερής πολιτικής προελεύσεως  με σκέψη και λειτουργία παιδική νομίζοντας ότι πρέπει να λειτουργείς σαν άγουρος έφηβος για να είσαι ριζοσπάστης.
Λειτουργούν σαν φιλόσοφοι και όχι σαν πολιτικοί ,φυσικά έχουν δίκιο σ ένα μέρος αφού ο Πνευματικός κόσμος στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτος και ασήμαντος. Για να είμαι ξεκάθαρος σ αυτό που είπα δεν έχουν ισχυρή παρουσία σε τίποτα.
Ποιος άνθρωπος του πνεύματος με κύρος  παγκόσμιο τάραξε το βάλτο που έχουν ρίξει τους Έλληνες με μια κουβέντα    η μια πράξει  διαμαρτυρίας ;

Οι διανοούμενοι στην Ελλάδα  γράφουν συνεχώς για την χρυσή αυγή και το αυγό του φιδιού και το ναζιστικό  μόρφωμα   και μπλα μπλα .. έχω να τους πω λοιπόν το εξής ένα σπίτι δεν κατοικήθηκε  για αρκετό καιρό  και τώρα είναι βρώμικο φταίει η βρωμιά;
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα   ασχολείστε με μαλακιες και φοβάστε να μιλήσετε  για τις απόψεις και της θέσεις σας
είναι σημαντικό για την δεξιά και την αριστερά να καταλάβουν ότι πρέπει να πείσουν τους  ψηφοφόρους και κυρίως τους νέους ότι είναι ανάγκη να  συμμετέχουν στις εκλογές  ψηφίζοντας .
Η νέοι άνθρωποι δεν ψηφίζουν.. ποιος ευθύνεται ;


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ   ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.