Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δεν θα περάσουν ναζιστικές σκοταδιστικές αντιλήψεις στην Ελλάδα. A ΜΕΡΟΣ

Στην Ελλάδα μας την πατρίδα μας τη χώρα μας.. γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης, αυτό είναι αλήθεια.. Για άλλο λόγο όμως..


Η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας η με την επιστροφή της ελπίδας στον Έλληνα που η κυβέρνηση με την συμμετοχή των κομμάτων βουλής αλλά και εκτός βουλής προσπαθούν να εκμηδενίσουν..

Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από Μ.Μ.Ε , κυβέρνησης , και οπωσδήποτε από τις Μ.Κ.Ο.. ΩΣΤΕ να αρχίσουμε να δεχόμαστε ως τετελεσμένο την χαζομάρα της συνάντησης κορυφής την 25η Μάρτιου 2011 από του ηγέτες της Ευρώπης.

Που δεν θα προσφέρει τίποτα μα τίποτα..

Δυστυχώς η κατάσταση που βιώνει σήμερα ο Έλληνας είναι συγκεκριμένη καλά προσχεδιασμένη.. το πρόβλημα είναι στο πως οι βουλευτές .. Μ.Κ.Ο.. Θα καταφέρουν να πιέσουν τον Έλληνα να δεχτεί ότι αυτό που βιώνει θα είναι μόνιμο.. και μάλιστα αυτό είναι η πραγματική δημοκρατία.. ενώ τόσο χρόνια ζούσε σε όνειρο..

Οι εκλογές είναι κολοκύθια γίνουν δεν  γίνουν .. πιστέψτε με..  
Κάνετε ένα μια απλή αναδρομή στην ιστορία και θα δείτε ότι σε σκοτεινές περιόδους την διακυβέρνηση της χώρας  αναλάμβαναν αλλοπρόσαλλη άνθρωποι η  ξεπουλημένοι   χαφιέδες.. κτλ

Είναι ένας δικός μου προβληματισμός μια σκέψη που την καταθέτω για τους φίλους που μου κάνουν την τιμή να επισκέπτονται το blogs..

Θέλω να στείλω την αγάπη στην Κύπρο και να πω.. ότι η Κύπρος είναι μια και είναι ελληνική.. οι διαδηλώσεις από τους τουρκοκύπριους προς την Τουρκία είναι ένα ωραίο παραμύθι.. αλλά προσωπικά δεν το τρώω..  δεν ξεχνάμε τα καραβάνια τουρκων  από τα βάθη της Τουρκιάς που έφεραν στο κατεχόμενο κομμάτι από τα βάθη της Τουρκιάς..