Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΑΣ




Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από ηγέτη πόμολο ,εντολοδόχο ,εισπράκτορα , που να έχει ρόλο περιφερειάρχη .


Έχει ανάγκη από ηγέτη που να βάζει πάνω και πέρα από όλα τους έλληνες την Ελλάδα τον ελληνισμό και βέβαια την καρδία μας την ματωμένη την Κύπρο .

Αν ο η ηγέτης της Ελλάδας δεν έχει αυτά προτεραιότητα τότε είναι απόλυτος βέβαιο (σιγά το νέο ) ότι έχουμε προδότη .

Δεν είναι δυνατών ο Έλληνας να υποφέρει να εξευτελίζετε και η κυβέρνηση να προσφέρει τα πάντα για να δέχεται λαθρομετανάστες.

Ποια είναι η ευεργετική πολιτική που προσφέρει η κυβέρνηση του Π.Α.Σ.Ο.Κ στους έλληνες.

Δυστυχώς οι έλληνες βουλευτές είναι εξαρτώμενη από επιχειρηματίες καθώς και μέσα ενημέρωσης και αυτό αποδεικνύετε από κάτι απλό οι νόμοι που περνανε με μη δημοκρατικό τρόπο τους ψηφίζουν με κάλπικες αντιδράσεις .

Είναι τόσο μεγάλη η εξάρτηση που γερνώντας οι βουλευτές βάζουν στην θέση τους τα παιδιά τους τα ανίψια τους τα εγγόνια τους .

Με αυτό τον τρόπο δυστυχώς διαιωνίζετε μια κατάσταση διαφθοράς και σήψης στο ελληνικό κοινοβούλιο που μόνο ένας νόμος θα μπορούσε να μου αλλάξει αυτή την σκέψη .

Κανένας βουλευτής δεν μπορεί να εκλέγετε πάνω από μια τετραετία εάν μέσα σε αυτή την περίοδο έχουμε εκλογές στα κόμματα για αρχηγό τότε να γίνετε μέσα από τους εκλεγμένους βουλευτές όμως να ψηφίζουν για αρχηγό τα μέλη του κόμματος και όχι οι βουλευτές και να απαγορευτε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να παίρνουν θέση μέχρι και το τέλος τον εκλογών .

Αυτός είναι νόμος και αυτός θέλει τόλμη .

Επίσης ένας νόμος που για μένα είναι βασικός άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που μπήκαν στην Ελλάδα από το 2000 μέχρι σήμερα

Αφού βέβαια δώσουν απάντηση όλοι οι υπουργοί δημόσιας τάξεως , εξωτερικών ,παιδείας όπως και πρωθυπουργοί γιατί έκλειναν τα μάτια σε αυτό το έγκλημα

Να απαγορευτεί οποιαδήποτε πώληση κατοικίας σε μέρη όπου έχουν βάλει λαθρομετανάστες για να υποβαθμίσουν περιοχές καθώς και να ελεγχτεί και να θεωρηθεί παράνομη κάθε αγορά που έγινε στις περιοχές που βιώνουν τρομοκρατία από μετανάστες .

Αυτά για μένα είναι τόλμη και αυτά που θεωρεί ο ναζιστής γιατρός Γιώργος Παπανδρέου που θα μένει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος ανθέλληνας μετά το Μητσοτάκη από την αποστασία και μετά .



Έλληνες έρχονται Χριστούγεννα οι εποχές είναι δύσκολες όταν δεν υπάρχει δημοκρατία οι εποχές είναι δύσκολες όταν κυβερνάμε τζάκια.

Έστω και φτωχικά ας μαζευτούμε στα τραπέζια μας με οικογένεια συγγενής και φίλους και ας γιορτάσουμε την γέννηση του θεανθρώπου

Είναι μέρες μεγάλης χαράς για εμάς τους ορθοδόξους χριστιανούς γιατί γεννήθηκε η ελπίδα και η χαρά .

Όσο υπάρχει η ελπίδα αυτοί θα φοβούνται αυτά τα Χριστούγεννα είναι ποιο όμορφα και οι οικογένειες πρέπει να ενωθούν οι έλληνες να συμφιλιωθούν όπως εκείνα τα μαύρα χρόνια της κατοχής .

Όσο υπάρχει ελπίδα ο άνθρωπος θα ζει