Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν διλήμματα

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν διλήμματα




Αυτό θα προσπαθήσει να μας πει ο gap στην συνέντευξη που θα δόση σε όλα τα κανάλια .

είναι φανερό ο άνθρωπος ως χειρούργος θέλει να κάνει λοβοτομή στους έλληνες και να τους κάνει μογγολους , γερμανούς αλλά κυρίως αμερικανούς .

θα προσπαθήσει να μιλήσει για ελευθερία του δικαιώματος στην ψήφο και κυρίως δεν θα κοιτάξει να προπαγανδίσει στους έλληνες για το τη πρέπει να ψηφίσουν.

δεν θα απειλήσει τους έλληνες άλλωστε είναι γνωστοί οι αγώνες του μαζί με τον Αντώνη στην μεγάλη στοά των ηλιθίων .

ο gap και οι συνεργάτες του που προσπαθούν να κάνουν την Ελλάδα γιουσουρούμ ισοπεδώνοντας την παιδεία με την συνεργασία της άξιας κ Διαμαντοπούλου η όποια αγωνίζεται να αποδείξει στους χορηγούς το ποσό μπορεί να αλλοτριώσει την εθνική συνείδηση των ελλήνων.



είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα αλλά καθαρά οργανωμένο σχέδιο για αφελληνισμό κατάργηση του κράτους –έθνους και παγκόσμια κυβέρνηση .

τι καλύτερο για να τα καταφέρεις από το να εξαθλιώσεις οικονομικά των Έλληνα να του ισοπεδώσεις την πίστη τις αξίες το φιλότιμο .

όμως θέλω να πω ότι Έλληνας δεν πουλήθηκε ποτέ .



επίσης θέλω να πω ότι η Ελλάδα πρέπει να θέση εκτός νομού σε όλες τις αντιρατσιστικές ομάδες οι οποίες δεν γνωρίζουμε από ποιους χρηματοδοτούνται.

Τη σημαίνει ρατσιστής ας μου απάντηση κάποιος και αν απαντήσει μπορεί να μου αν κυβερνήσει δεν είναι ναζιστική;

πάω για ύπνο

ελευθερία η θάνατος

πέρα από ότι ήρθε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ καθώς και ο τούρκος πρωθυπουργός στην Ελλάδα καθώς και τη περιοδεία του υπουργού εξωτερικών στην μέση ανατολή


πέρα από την άρνηση της Ολλανδίας να Δεχθεί την Σερβία στην Ε.Ε αν και η υπουργός εξωτερικών της Αμερικής γυναίκα του πρώην σφαγέα της Σερβίας καταβάλει κάθε προσπάθεια να καταφέρει την είσοδο της στην Ε.Ε.

πέρα από το γεγονός ότι παραμένουμε με συμμάχους οι όποιοι τουλάχιστον τα τελευταία 100 χρόνια μας οδηγούν ηθελημένα σε εμφύλιους σπαραγμούς, δικτατορίες εμείς συνεχίζουμε ..

πέρα από την αθώωση των εκτελεσθέντων στο γουδί μετά από 80 και πλέων χρόνια οι όποιοι χρεώθηκαν τον χαμό της Μικράς Ασίας .

Πέρα ότι μας είπαν ποιος έδωσε την εντολή να εκτελεστούν προκειμένου να νιώσει ηρεμία η ψυχή του Έλληνα που έχανε την πατρίδα του .

πέρα του ότι η Κύπρος κυβερνιέται από ένα ηλίθιο που είναι έτοιμος να την ξεπουλήσει μαζί με ένα ηλίθιο που είναι στην Ελλάδα

δεν έχω κάτι άλλο να πω ..

ελπίζω να μας στα μέσα κάποια στιγμή και την οικονομική κρίση.

όσο για την ξενοφοβία που λένε ότι υπάρχει ρωτήστε το πασοκ ποιος την καλλιεργεί.

αυτά …

πάω να ξανακοιμηθώ ………………………………………………………