Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ Χριστόφια

-> Ευέλικτε, όταν πας εξωτερικό, πρέπει να μας αφήνεις να ησυχάζουμε. Όχι να είμαστε με την έγνοια πότε θα πετάξεις την επόμενή σου κοτσάνα και πότε θα μας ρεζιλέψεις διεθνώς




-> Το να εξισώνεις τις ενέργειες της Ελλάδας με την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, είναι και ανιστόρητο και ανόητο και δίνει όπλα και επιχειρήματα στην κατοχική Τουρκία.



-> Να σκέφτεσαι πριν να ανοίξεις το στόμα σου. Πως νομίζεις ότι νιώθουν οι Ελλαδίτες αδελφοί μας και ιδίως όσοι πρόσφεραν στην Κύπρο, όταν ακούν τέτοιες αρλούμπες;













Που τον βρήκαμε; Έλα ντε, που τον βρήκαμε;





-> Πραξικόπημα έγινε ναι (άλλωστε το θυμάστε καλά ως γλυκοκεραστές καρυδακιού), επέμβαση έγινε ναι, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣΒΟΛΗ!



-> Μία ήταν η εισβολή Ευέλικτε, αυτήν που πας να αποενοχοποιήσεις τώρα με τις ευέλικτες προτάσεις σου και με τη ρατσιστική λύση που προωθείς. Αυτή την εισβολή τη νιώσαμε στο πετσί μας και σταμάτα να προσβάλλεις συνεχώς τα θύματα της κατοχής.



-> Σαν δε ντρέπεσαι λέω γω! Χωρίς χιούμορ, χωρίς τακτ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!



ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTOFIAS-WATCH

Το ελληνικό έθνος

το ελληνικό έθνος είναι βαριά άρρωστο και «προσεύχονται» να πεθάνει αυτή που κυβερνούν να πεθάνει …. Πιστεύω ότι αν ήταν στο χέρι τους θα έκαναν στην πατρίδα μας ευθανασία ….


Ξέρουν όμως …. Πως αν ο θεός δεν θέλει τίποτα δεν γίνετε ….οι δαίμονες το ξέρουν καλά αυτό …. Για το λόγο αυτό, πολύ έχουν περιγράψει τους δαίμονες ως λύκους με δέρμα προβάτου ….

Δεν επιθυμούν τον Έλληνα χαμογελαστό και περήφανο αλλά κακόμοιρο και φοβισμένο ,ανήμπορο και κουρασμένο ….

Τα παιδιά μας δεν θέλουν να έχουν όνειρα ….. θέλουν να τους γεράσουν την ψυχή από το 2000 και μετά οι κυβερνήσεις σιμίτι , Καραμανλή και τώρα Παπανδρέου θέλουν τις ψυχές των νέων νεκρές…… το κατάφεραν.

Όσοι



«αντισταθήκαν» τους έβαλαν σε Μ.Κ.Ο .

Νέοι με άποψη ….. νέοι απομονωμένοι ….. λεπροί νέοι ….



Η ελεύθερη σκέψη είναι αδίκημα και τιμωρείται δια συντριβής των ψυχών …..



Ήξεραν όμως οι δαίμονες ότι ο Έλληνας έχει καταφύγιο την εκκλησία και προσπάθησαν και προσπαθούν λυσσαλέα να την πολεμήσουν χωρίς όμως να τολμούν σε ιερό ναό να μπουν….

Το χρήμα το όπλο των δαιμόνων για αυτούς όλα εξαγοράζονται με χρήμα



Χρησιμοποίησαν λοιπόν το μεγαλύτερο όπλο που έχει ο διάολος την Τηλεόραση…….

Κατακρεούργησαν τις ψυχές των ανήλικων παιδιών ισοπέδωσαν την έννοια της γειτονιάς της φιλίας και τους ιερείς μας τους εξευτέλισαν με τρόπο χυδαίο και βίαιο που όμοιο δεν ξανάδα ….

Ο θεός επιτρέπει και γίνονται και αυτό το ξέρουν καλά οι δαίμονες ……. Δοκιμάζουν την ανοχή του ….. δεν νομίζω ……ξέρουν ότι είναι χαμένοι μπροστά στο φως του……

Δεν θα υπάρξει παγκόσμια διακυβέρνηση και αυτό το ξέρουν καλά και αν υπάρξει η Ελλάδα δεν θα συμμετέχει …..





Αν κατακλίσουμε της εκκλησιές τις Κυριακές τότε οι δαίμονες θα πάθουν υστερία και θα αρχίσουν ποιο μαζικό πόλεμο στον ελληνικό λαό…..

Έχουν κατακλίσει την Ελλάδα με στρατό τον

Έχουν κατακλίσει την Ελλάδα με στρατό τον ονομάζουν μετανάστες ενώ στρατός.