Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Υπάλληλος της κοινότητας Οργάνης με το σήμα των Γκρίζων Λύκων! Τεράστιο ζήτημα για τον πρόεδρο κ. Μεμέτ Εμίνογλου

Για εμάς τους Πομάκους κατοίκους της περιοχής Οργάνης, είναι γνωστό ότι το χωριό Άνω Βυρσίνη «παράγει» Ιμάμηδες, η Μυρτίσκη πατάτες, η Κύμη «πολύτεκνους» και ο Κάρδαμος όμορφα κορίτσια! Τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, ανακαλύψαμε ότι η Οργάνη και η Δρανιά είναι χωριά που «παράγουν» και Γκρίζους Λύκους…




Μετά τον «καμαρωτό νεαρό» από την Οργάνη, του οποίου η φωτογραφία στο facebook έγινε θέμα στην εφημερίδα «ΖΑΓΑΛΙΣΑ» (Φεβρ. 2010), και νέο φυντάνι μας προέκυψε από το χωριό Δρανιά αυτή τη φορά.

Ο δημιουργός σελίδας στο facebook που είναι αφιερωμένη στο χωριό του, τη Δρανιά, φωτογραφίζεται σχηματίζοντας το σήμα κατατεθέν της τουρκικής φασιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων. Μάλιστα, ο εικονιζόμενος νεαρός προσλήφθηκε πρόσφατα στην Κοινότητα Οργάνης ως υπάλληλος στο πρόγραμμα Μερικής Απασχόλησης (αναμένει την τοποθέτησή του)! Δεν γνωρίζουν ο κος Πρόεδρος και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι την δράση του νεαρού; Το να είσαι Γκρίζος Λύκος είναι μήπως κριτήριο για να προσληφθείς στην κοινότητα Οργάνης; Ο πρόεδρος της κοινότητας γιατρός κ. Μεμέτ Εμίνογλου πώς σκέφτεται να αντιδράσει;
 
 
http://zagalisa.gr/

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ




Παιχνίδια πάνω στα αποκαΐδια

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ Τρία χρόνια μετά το φονικό και καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς και οι κάτοικοι της Ηλείας εξακολουθούν να «καίγονται» από την εγκατάλειψη και την αδιαφορία της πολιτείας.



Αδιαφορία και εγκατάλειψη από την πολιτεία, καθώς και πολιτικά παιχνίδια καταγγέλλουν οι πυρόπληκτοι

Η δαιδαλώδης γραφειοκρατία και ο δυσκίνητος και πολλές φορές παράλογος κρατικός μηχανισμός, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, έχουν δημιουργήσει ένα «εκρηκτικό μίγμα» σε βάρος του αγροτικού κόσμου, με καταστροφικές επιπτώσεις στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της περιοχής.



Οι πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών καταγγέλλουν με οργή ότι οι δύο κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ έπαιξαν «προεκλογικές ζαριές» πάνω στα αποκαΐδια και στις πλάτες των πολιτών. Με τη Ν.Δ. να μοιράζει αφειδώς τριχίλιαρα μέχρι και σε Τσιγγάνους από τα Γιάννενα και με το ΠΑΣΟΚ να μοιράζει υποσχέσεις, για «χάρισμα» του χρέους με... πολιτική λύση υπέρ των πυρόπληκτων και για ολοκληρωμένα σχέδια ανασυγκρότησης που παραμένουν στα χαρτιά.



«Δυστυχώς δεν υπήρξε ποτέ Αναπτυξιακό Σχέδιο Ανασυγκρότησης συνολικά του Ν. Ηλείας, ούτε Ειδικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αποκατάστασης, ούτε Πλαίσιο Χωροταξικό και Περιβαλλοντικό αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών (πυρκαγιές, πλημμύρες, κατολισθήσεις κ.λπ.). Τον Αύγουστο του 2007 η πολιτεία υποσχόταν σε όλους τους πληγέντες ταχύτατες διαδικασίες αποζημιώσεων.



Τρία χρόνια μετά θα περίμενε κανείς να έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Δυστυχώς ο Νομός Ηλείας έχει αφεθεί στην τύχη του. Δυστυχώς η πολιτεία δεν τόλμησε ...» λέει στην «Ε» ο νομάρχης Ηλείας, Χαράλαμπος Καφύρας.



Ολοι οι παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ηλεία συμφωνούν ότι οι πληγές που άφησαν πίσω τους οι φλόγες, κυρίως στον αγροτικό κόσμο, δεν επουλώθηκαν ποτέ και η πολιτεία όχι μόνο δεν προσπάθησε να τις κλείσει αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έδειξε προκλητική αδιαφορία που αγγίζει τα όρια του παραλόγου.



Οπως αναφέρουν, με δεδομένο ότι από τις φωτιές του 2007 κάηκε το μεγαλύτερο μέρος των βοσκήσιμων εκτάσεων (πάνω από το 80%), η κάλυψη των αναγκών σε ζωοτροφές ήταν και εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που πρέπει η πολιτεία να αντιμετωπίσει.



Παρά την υπόσχεση των αρμοδίων αλλά και τη διαπίστωση της μελέτης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών ότι οι ζωοτροφές θα πρέπει να χορηγηθούν για 4 χρόνια και ότι για την οκτάμηνη διατροφή των ζώων που απέμειναν απαιτείται ποσό 10,6 εκατ. ευρώ , η διανομή ζωοτροφών σταμάτησε τον Φεβρουάριο του 2008 και από τις διατεθείσες ποσότητες εκκρεμεί ακόμα πίστωση 300.000 ευρώ προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, προκειμένου να εξοφληθούν οι προμηθευτές, ποσό το οποίο αδυνατεί να πληρώσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.



«Μας έχουν κάνει αγωγές για τα χρήματα που χρωστάμε και τις έχουν κερδίσει. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», καταγγέλλει ο νομάρχης Ηλείας.



Σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, οι αρμόδιοι της Νομαρχίας Ηλείας ανέφεραν ότι μέχρι τώρα έχει διατεθεί το ποσό των 50 εκατ. ευρώ περίπου για όλες τις κατηγορίες ζημιών, ενώ με τη μορφή της ταμειακής διευκόλυνσης είχε διατεθεί το ποσό των 36 εκατ. ευρώ περίπου. Το ποσό αυτό είναι δυσανάλογο με το μέγεθος της καταστροφής και τρία χρόνια μετά δείχνει ότι ο ρυθμός αποκατάστασης των καμένων είναι αργός και καθιστά προβληματική την ομαλή συνέχιση της γεωργικής δραστηριότητας στον νομό.



Στον Δήμο Σκιλλούντος οι νέοι κυρίως αγρότες που απέμειναν στα πυρόπληκτα χωριά σκέφτονται πολύ σοβαρά να τα εγκαταλείψουν.



«Ξανά στην απόγνωση»



«Μετά από τρία χρόνια κατάφεραν πολλοί να ξαναβγάλουν λάδι από τους κατεστραμμένους ελαιώνες τους καθώς τα δένδρα επανήλθαν. Ομως η χαμηλή τιμή του προϊόντος και η γραφειοκρατία με τις αποζημιώσεις έφεραν ξανά την απόγνωση», λέει στην «Ε» ο δήμαρχος Σκιλλούντος, Γιάννης Μπαλιούκος, και προσθέτει: Κάποια πράγματα όπως η ανοικοδόμηση των σπιτιών, προχώρησαν. Ομως κάποια άλλα, όπως τα έργα υποδομής, έμειναν πίσω».



Παρόμοια κατάσταση βιώνουν και οι πολίτες του γειτονικού πυρόπληκτου δήμου της Ωλένης.



«Πολλά έργα έμειναν στη μέση. Περιμέναμε πολλά από την πολιτεία αλλά δυστυχώς λίγα έγιναν. Σημαντικό μερίδιο της βοήθειας που λάβαμε ήταν από την ιδιωτική πρωτοβουλία», λέει στην «Ε» ο δήμαρχος Ωλένης.



«Οι πυρόπληκτοι κάτοικοι της Ηλείας είναι ακόμα όμηροι της επιχορήγησης που δέχτηκαν από την πολιτεία. Το περιβόητο "τριχίλιαρο" αποτελεί πια τον οικονομικό βραχνά για χιλιάδες νοικοκυριά. Τους τελευταίους μήνες πολλοί είναι αυτοί που κλήθηκαν για ανάκριση από την Αστυνομία ή αναγκάστηκαν να πληρώσουν το ποσό με τόκο ως οφειλή στη ΔΟΥ», λέει στην «Ε» ο Γιώργος Μαρκόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Πυροπλήκτων Αγίας Αννας.



nodaros@enet.gr

Κάηκαν η «Αργώ» και το «Αλικάκι»

Στάχτη έγιναν ξύλινα σκαριά που βρίσκονταν σε ένα από τα λίγα παραδοσιακά καρνάγια, αυτό του Τάκη Μωράκη στη Λευκωνιά της Χίου. Στο Καραβομαραγκούδικο του Παπόρια, όπως είναι γνωστό στο νησί, ξέσπασε πυρκαγιά στις 5.45 χθες το πρωί.
Λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις κατακαίγοντας ξύλινα σκάφη και υλικά εντός του καρνάγιου.




Χρειάστηκαν 9 οχήματα της Πυροσβεστικής με 19 άντρες για να θέσουν τη πυρκαγιά υπό έλεγχο 4 ώρες αργότερα. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ολοκληρωτικά μεταξύ άλλων το παραδοσιακό σκάφος «Αργώ», από τα μοναδικά διασωθέντα στο Αιγαίο, και το 40χρονο πλοίο «Αλικάκι», το οποίο μόλις είχε επισκευαστεί και θα ρίχνονταν ξανά στη θάλασσα.



Ερευνα κάνει για τα αίτια της πυρκαγιάς η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ύποπτη θεωρείται η ρίψη βεγγαλικών που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως σημειώνει η εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ, έριχναν κάποιοι στην περιοχή.



Θ. Πυλ.
 
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=195517

11 ΜΠΟΦΟΡ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Της ΜΑΙΡΗΣ ΠΙΝΗ «Παντού μυρίζει καμένο. Μυρίζει ο θάνατος της φύσης και του τουρισμού της περιοχής. Η νύχτα ήταν τρομερή, ίδια με την κόλαση. Ο αέρας σπρώχνει τη στάχτη παντού. Ηταν τόσο πολλή, που έκρυψε και τον ήλιο. Εχουν καεί 8 σπίτια, αποθήκες και πολλές ελιές. Ο άνεμος ήταν τόσο πολύ δυνατός, που απειλούσε να ανατρέψει ακόμα και τα πυροσβεστικά. Γι' αυτό και τα αεροπλάνα δεν πέταξαν λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων. Σε... όλα αυτά, ο μεγάλος απών ήταν ο συν-το-νι-σμός»! Ετσι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας τη νέα καταστροφή της Καρύστου.




Κρανίου τόπος στην Κάρυστο. Η φωτιά μπήκε μετά τις 9 μ.μ. το Σάββατο σε δύσβατη περιοχή όταν ο άνεμος ήταν 8 Μποφόρ. Τυχαίο;

Πρόκειται για την τέταρτη φωτιά μέσα σε ένα 20ήμερο που ξέσπασε στην Κάρυστο, παρά τις προειδοποιήσεις από την περασμένη Παρασκευή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που προέβλεπε ανέμους έντασης μέχρι 10 Μποφόρ, έχοντας θέσει το νότιο άκρο της Εύβοιας σε κατάσταση συναγερμού.



Μέτωπο 10 χλμ.



Το μέτωπο της φωτιάς της Καρύστου, που ήταν 10 χιλιόμετρα, ξέσπασε το Σάββατο το βράδυ. Διασπάστηκε και μαινόταν ανεξέλεγκτο με ανατολική και δυτική κατεύθυνση, καθώς το φούντωναν άνεμοι έντασης 7,5 Μποφόρ, που στην πορεία μετατρέπονταν σε ριπαίους φτάνοντας σε ένταση μέχρι 11 Μποφόρ. Ετσι έκαψαν τα όμορφα χωριά της Καρύστου, παραπέμποντας στην ταινία του Σ.Ντραγκόγεβιτς «Τα όμορφα χωριά όμορφα καίγονται». Ολοι περίμεναν την επομένη του πρωινού της Κυριακής να έρθει η βοήθεια από ψηλά. Από τα αεροπλάνα. Ομως ούτε και αυτά μπόρεσαν να πετάξουν. Ετσι στην περιοχή εφαρμόστηκε το Σχέδιο «Δευκαλίων» και ενεργοποιήθηκαν ΕΜΑΚ, αλεξιπτωτιστές και ειδικές δυνάμεις.



Από τη Μεκουνίδα



Η φωτιά ξεκίνησε από το χωριό Μεκουνίδα στο όρος Οχη και έφτασε μέχρι το παραθαλάσσιο χωριό Αετός, περνώντας από τα Πηγαδάκια, τον αρχαιολογικό χώρο της Καρύστου, τους Μύλους, τη Γραμπιά και την Παλαιά Χώρα.



Ο Νίκος Γεωργίου, κοινοτάρχης του Αετού Καρύστου, βεβαίωσε ότι έχουν καεί σπίτια. «Ενα εξ αυτών ολοσχερώς -μας ανέφερε ο πολιτευτής Βαγ. Αποστόλου- και ακόμα τον ιδιοκτήτη του τον ψάχνουν. Κρίμα, το σπίτι κάηκε μόνο του, δεν υπήρξε κανένας να ρίξει έναν κουβά νερό».



«Είναι εμπρησμός»



«Η φωτιά μπήκε από "άρρωστο μυαλό"», δήλωσε ο δήμαρχος Καρύστου Σπύρος Πλατυμένης και χαρακτήρισε την κατάσταση εφιαλτική. «Είναι εμπρησμός. Επιλέχθηκσν η ώρα, ο τόπος και υπολογίστηκε η ένταση του ανέμου. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαμε να αντιπετωπίσουμε τη φωτιά», δήλωσε ο δήμαρχος.



«Τυχαίο; Οχι»



«Το πάθημα του 2009 δεν μας έγινε μάθημα. (σ.σ. Το 2009 είχαν ξεσπάσει δύο πυρκαγιές την ίδια ημέρα). Τυχαίο; Οχι», σχολίασε ο Γιώργος Κακάτσος, κάτοικος της περιοχής, και συνέχισε: «Τη φωτιά κάποιος ή κάποιοι την έβαλαν. Το μόνο που έκαναν οι κάτοικοι ήταν να λειτουργήσουν μικροκομματικά. Ετσι τηλεφωνούσαν στα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Πυροσβεστικής να στείλουν αυτοκίνητα να περισώσουν τα σπίτια τους και τις καλλιέργειες».



«Δώσαμε τη μάχη πόρτα με πόρτα, σπίτι με σπίτι, δένδρο με δένδρο, όσο μπορούσαμε να συντονιστούμε εμείς οι εθελοντές πυροσβέστες» -δήλωσε ο Δημ. Γιαννάκος, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου και μέλος της 30μελούς ομάδας εθελοντών πυροσβεστών και συνέχισε: «Εχουμε ελλείψεις, αλλά αυτό που παρατηρήσαμε ήταν η ανοργανωσιά. Ηρθαν πυροσβεστικές δυνάμεις ακόμη και από τη Βέροια. Δυστυχώς, δεν υπήρχε συντονισμός για να τους κατευθύνουν. Η φωτιά έκανε την Κάρυστο κρανίου τόπο».



Αλλη... εξήγηση



Μια διαφορετική διάσταση έδωσε για τη συχνότητα των πυρκαγιών ο παραθεριστής Παναγιώτης Αντωνιάδης: «Μεγάλη φωτιά είχαμε πριν από 20 ημέρες. Επίσης υπήρξαν άλλες δύο μικρότερες το 15αύγουστο. Πιστεύω ότι είναι εμπρησμός. Είναι εντυπωσιακό ότι υπάρχει ανεξέλεγκτη εγκαθίδρυση ανεμογεννητριών στην περιοχή. Εχει δημιουργηθεί ένα δάσος αιολικών πάρκων. Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει μια περίεργη διαπλοκή των ιδιοκτητών των εκτάσεων με τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ισως θα πρέπει το ΥΠΕΧΩΔΕ να επανεξετάσει τους όρους τοποθέτησης. Δυστυχώς, δεν υπήρχε συντονισμός, ούτε πολιτικός σχεδιασμός από τη νομαρχία, η οποία... ήταν ανύπαρκτη».



Η φωτιά έκαψε δεκάδες κολόνες της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολύωρες διακοπές ρεύματος και νερού, αφού δεν μπορούσαν να κινηθούν τα αντλιοστάσια. Επίσης, μέχρι τις 9 μ.μ. χθες το βράδυ δεν υπήρχε ούτε Ιντερνετ.



«Διάλυση»



Καταγγελτικός όμως ήταν και ο Δημ. Βλάχος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπροστασίας. «Καήκαμε πέρσι και η φωτιά σταμάτησε στη θάλασσα. Καήκαμε δεύτερη φορά και έγινε το ίδιο. Υπάρχει πλήρης διάλυση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ούτε η συμπολίτευση ούτε η αντιπολίτευση λειτουργούν, αλλα ούτε και ο Σύλλογος Δασοπροστασίας. Ευτυχώς που υπήρχαν οι εθελοντές από το Μαρμάρι μαζί με το δήμαρχό τους, που έσωσαν την κατάσταση». *



http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=195513

Τηλεφωνική συνομιλία Παπανδρέου – Χριστόφια για Μέση Ανατολή και Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ενημέρωσε τον Κύπριο πρόεδρο τόσο για τις συνομιλίες του με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου όσο και για τη τηλεφωνική επικοινωνία με την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια των οποίων πέρα από το Μεσανατολικό, ήγειρε και το κυπριακό.






Επιπλέον, ο Δημήτρης Χριστόφιας ενημερώθηκε και για την τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Παπανδρέου με τον Παλαιστίνιο ηγέτη Μαχμούτ Αμπάς και τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Χαρίρι, με τους οποίους συζήτησε το θέμα των «ειρηνευτικών συνομιλιών» μεταξύ των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων.

Αντίστοιχα, ο Δημήτριος Χριστόφιας ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ συζητήθηκαν και οι τρόποι για περαιτέρω προώθηση στο διεθνή χώρο των προτάσεων Δημήτρη Χριστόφια για το κυπριακό.
 
 
 
http://www.report24.gr

Εμπρηστές με γούστο ………………………………………………………

Δεν έχει τέλος η οικολογική καταστροφή στο πανέμορφο φοινικόδασος στην Πρέβελη της Κρήτης, αφού το μεγαλύτερο μέρος του κάηκε από τη φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή. Τα πύρινα μέτωπα στο φοινικόδασος είναι υπό μερικό έλεγχο και οι άνδρες της πυροσβεστικής δημιουργούν αντιπυρικά μονοπάτια ώστε να ελεγχθεί απόλυτα, σε περίπτωση αναζωπύρωσής της. «Πρόκειται για τεράστια καταστροφή για το δεύτερο μεγάλο φοινικόδασος της Κρήτης, καταστροφή οικολογική, πολιτιστική και τουριστική», δήλωσε ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Νομού Ρεθύμνου κ. Μπαγιαρτάκης




Στην περιοχή έχουν καεί 4.000 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και 1000 στρέμματα δασικής και οι φλόγες απείλησαν προς στιγμή την ιστορική Μονή της. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχει υποστεί από φωτιά ο νομός Ρεθύμνου δεδομένης της τεράστιας αξίας που έχει για τον τόπο το φοινικόδασος.


http://www.protothema.gr/environment/article/?aid=78231

Το καλοκαίρι των ελλήνων.


Πρέπει ; έχουν το δικαίωμα οι έλληνες πολίτες να δέχονται κάθε μέρα από τα ΜΜΕ ισχυρή δόση θλίψης; Και αν το έχουν από το πήραν ;


Ποιος είναι αυτός ανώμαλος εγκέφαλος που θέλει να τσακίσει την ψυχολογία των ανθρώπων και κυρίως της τρίτης ηλικίας η οποίοι και παίρνουν στα σοβαρά τα λόγια αυτών που θεωρούν ότι κάνουν λειτούργημα ενώ καταφέρνουν να κατακρεουργήσουν τη λέξη η ακόμα καλύτερα τον όρο δημοσιογραφία ;

Το καλοκαίρι των ελλήνων το έκαναν λάσπη εναντίων των ελλήνων.

Παλαιότερα αναρωτιόμουν που είναι οι πνευματικοί άνθρωποι της Ελλάδος γιατί δεν ουρλιάζουν μέχρι που είδα πως υπάρχουν απλά επειδή δεν είναι δούλοι δεν «υπάρχουν» αφού αν δεν κάνεις εμφανίσεις σε ΜΜΕ η είσαι κοινωνικά «νεκρός» η προστατεύεσαι…

Αυτή !είναι η αλήθεια.

Οι άνθρωποι που δεν ξεπούλησαν το πνεύμα αλλά και την ψυχή τους στο χρήμα στην εφήμερη δόξα ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! βγάζουν βιβλία αλλά δεν πουλάνε πολλά διότι πρώτον την έκδοση την πληρώνουν η ίδιοι και δεύτερον δεν έχουν την πολυτέλεια να βάζουν φανταχτερά εξώφυλλα που προορίζονται για καταναλωτές και όχι αναγνώστες .

Πράγματι οι έλληνες δεν διαβάζουν εγώ θα το θέσω διαφορετικά υπάρχει κάτι να διαβάσουν. Την κάθε μπούρδα που έχει κάποιος στο μυαλό του είμαι υποχρεωμένος να την διαβάσω.

Παρόλα αυτά μέσα σε αυτή την πνευματική ξεραΐλα και γενικότερα πολιτισμική κατάπτωση ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ αλλά δεν διαφημίζονται …

Μην εμπιστεύεστε την διαφήμιση .

Απλά πηγαίνετε σε βιβλιοπωλεία και ψάξτε αυτό που πραγματικά θέλετε και όχι αυτό που η προπαγάνδα επιθυμεί.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να πέραση η λάσπη που θέλουν ώστε οι έλληνες να πιαστούν στα χεριά.

Η Ελλάδα δέχεται πολιτισμικό πόλεμο ,αξίες ,ιδανικά , ιδεολογίες «καίγονται».

Ο διεθνισμός δεν θα περάσει αντίθετα θα καταρρακωθεί όπως ο κομουνισμός ,καπιταλισμός και ξέρετε γιατί ; είναι δημιουργήματα ανθρώπου και ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν είναι τέλειος έχει όμως στην πορεία της ζωής την μεγάλη ευκαιρία να γίνει .