Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Δημοτικές ,περιφερειακές εκλογές 2010

Πρέπει να σταθούμε με σοβαρότητα στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου ξεκινώντας με ένα ζητούμενο όχι σε κομματόσκυλα που θα πάρουν το χρίσμα για να μας σώσουν σαν τον «πατερούλη».


Όχι σε υποψηφίους οι οποίοι με την στάση τους προσέβαλαν το δήμο μας και την αξιοπρέπεια των πολιτών .

Η σημερινή βουλή των ελλήνων θέλει πολύ καιρό για να καταλάβει τι προκάλεσε στην Ελλάδα και κατά επέκταση στον Έλληνα πολίτη . Είτε με την συμμετοχή στην κατοχική κυβέρνησης του ΔΝΤ στην Ελλάδα είτε με την ύποπτη ανοχή αυτών.



Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ξεκάθαρο πολιτικό λόγο .

Δεν είναι δυνατό να βγαίνουν και να προβάλλονται ως υποψήφιοι κουρασμένοι πολιτικοί γυρολόγοι .

Τις εκλογές αυτές προσωπικά δεν τις θεωρώ δημοψήφισμα θεωρώ ηλίθια την σκέψη αυτών που την προβάλουν ως επιχείρημα .

Το Δ.Ν.Τ εγκληματεί εις βάρος της Ελλάδος και το πολιτικό τίμημα θα είναι μεγάλο για όλους όσους ήσαν εκείνο το βράδυ στην ελληνική βουλή.

Θεωρώ ότι οι Έλληνες δημότες θα πρέπει να ψηφίσουν μαζικά στις εκλογές που θα έρθουν αλλά ανθρώπους που θα έχουν ιδεολογικά επιχειρήματα και όχι ανοησίες που με συμπαράσταση των ΜΜΕ θα θεοποιηθούν.

Αφού δεν σέβεται κανένα κόμμα τους έλληνες πολίτες και τους βλέπουν σαν υποζύγια πρέπει και οι δημότες να απαντήσουν με το μόνο δημοκρατικό δικαίωμα που τους έχει απομείνει ακόμα την ψήφο.

Εύχομαι να καταλάβουν και πολιτικές συντεχνίες στην πόλη μου αλλά και ευρύτερα στο ξεχασμένο νομό Ηλείας ότι οι πολιτικοί είναι υπηρέτες του και όχι προϊστάμενοι του.

ΥΓ 1


Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν στο ελληνικό κράτος έθνος και όχι στους δούλους του διεθνισμού.