Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Κυβέρνηση κατοχής στην ελλαδα





Η Ελλάδα βρίσκετε υπό κατοχή φιλέλληνες όλου του κόσμου σώστε μας από τους «έλληνες»

Ο τούρκος στην Αγγλία





Είναι δυσάρεστο για εμένα προσωπικά όταν μια χώρα όπως η Βρετάνια επιβάλει να μπει η Τουρκία στην Ευρώπη όταν η ίδια (η Αγγλία )δεν είναι.


Η Βρετανία είναι εκτός νομισματικής ένωσης και αυτό την κάνει υποδεέστερη και σύγχρονος και ύποπτη ως προς το ενδιαφέρων της για το μέλλον της Ε.Ε.

Η επίσκεψη του τούρκου με έβαλε σε σκέψεις ρε λες να ετοιμάζουν καμιά εισβολή στο Ιράν ; λέω τώρα !!!

Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο πρωθυπουργός της Αγγλίας δεν έκανε καμιά παρατήρηση σχετικά με τις συνεχείς παραβιάσεις των τούρκων στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Έτσι και αλλιώς η Αγγλία δύναμη κατοχής είναι και αυτή στην Κύπρο όποτε δεν περίμενα και τίποτα άλλο .

Όπως επίσης είναι γνωστός ο ανθελληνισμός της Αγγλίας προς την χώρα μας .

Ο απόλυτος εξευτελισμός

Η χώρα μας βάλετε από την τρομοκρατία ,την εγκληματικότητα, την αβεβαιότητα με τους τούρκους να αλωνίζουν στο αιγαίο ,οι λαθρομετανάστες μπαίνουν στην χώρα όποτε θέλουν και κάνουν ότι θέλουν ενώ οι έλληνες βλέπουν τις ζωές τους να γίνονται όλο και ποιο άθλιες από την ναζιστική ομάδα το δ.ντ –κυβέρνησης .




Αυτό που είναι ύποπτο είναι η βεβαιότητα για τις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου όπου το κυβερνών κόμμα θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει με τις πλάτες της Ν.Δ .

Η πολυπόθητη νίκη θα είναι μια ταφόπλακα για τους έλληνες.

Οι ευθηνές των κομμάτων τόσο του καρατζαφερη ο οποίος αποδείχτηκε ποιο σοσιαλιστής και από τον ίδιο των πρωθυπουργό όσο και η περίεργη διάλυση του συνασπισμού καθώς και όχι και τόσο ξεκάθαρος λόγος το Κ.Κ.Ε δημιουργούν ένα μίγμα ασάφειας και εντόνου προβληματισμού



Οι συμμαχίες που επιλέγει ο Γιώργος Παπανδρέου είναι κατώτερες των περιστάσεων και αυτό δεν δίνει όραμα στο λαό ούτε ελπίδα.

Η Ρωσία είναι μια καπιταλιστική χώρα όπως και η Αμερική ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο αφού ιστορικά η Αμερική αποδύχθηκε κακός σύμμαχος γιατί δεν επιλέγουμε την Ρωσία που οι δεσμοί είναι ποιο στενοί και τα συμφέροντα μας ποιο κοινά από ποτέ.

Για τι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν επισκέπτεται την Σερβία την ποιο στενή σύμμαχο μας και να παλέψει ώστε να της βγάλει Ε.Ε την θηλιά από τον λαιμό που της λέει να αναγνωρίσει το Κόσσοβο αν θέλει να την δεχτούν στην Ευρώπη .

Εκτός και αν μέχρι τέλος του χρόνου σκέπτεται να αναγνωρίσει το Κόσσοβο ;

Οι οικολόγοι πράσινοι διέλυσαν (φισερ) την Γιουγκοσλαβία και ο Γιώργος Παπανδρέου της πράσινης ανάπτυξης θα βάλει την ταφόπλακα αφού θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για την κατεχομένη Κύπρο από τους εισβολείς τούρκους.