Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Από Δημοκρατία Λιμοκρατία

36 χρόνια αποκατάστασης στην δημοκρατίας αυτό που χρόνια τώρα αποκαλούμε μεταπολίτευση.






Με τη μούτρα θα εορτάσουν σήμερα την μέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας στην Ελλάδα;

Μιας δημοκρατίας που σήμερα στην Ελλάδα αιμορραγεί με τους πολίτες της χώρας να αδυνατούν να καταλάβουν γιατί είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν με την ίδια τη ζωή τους (την καθημερινότητα τους) αυτό που η σημερινή κυβέρνηση ονομάζει οικονομική κρίση.

Με μια Κύπρο που ακόμα τελεί υπό κατοχή.

Με τους τούρκους να αλωνίζουν στο αιγαίο και στην Θράκη και η Ελλάδα να στέλνει διαβήματα διαμαρτυρίας σε χώρες που ιστορικά και μόνο υπήρξαν ανθελληνικές.



Με συμμάχους τους ίδιους που είχε και η χούντα των συνταγματαρχών .

Με κυβερνήσεις που αλλάζουν 36 χρόνια τώρα με τρόπο που αναιρεί η μια το έργο της άλλης για να δημιουργεί διχόνοια στον ελληνικό λαό και να ανταλλάσουν την εξουσία όποτε αυτές θεωρούν ότι πρέπει…

Με ένα πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο οποίος δέχεται στωικά την βαρβαρότητα και το ξεπούλημα του ελληνικού λαού σαν γεράκος 90 χρονών που του λες τη κάνεις παππού και σου απαντά περιμένω να πεθάνω.

φταίει ο Καραμανλής για όλα λέει η κυβέρνηση . Μάλιστα .

Τότε γιατί δεν τον βάζεις φυλακή ; θέλω να πω ότι όταν κατηγορείς την προηγούμενη κυβέρνηση για τον όλεθρο που βιώνουμε όλοι οι έλληνες και που όσο παίρνει ο καιρός θα γίνετε σκληρότερος βάλτων φυλακή.

Αυτή είναι η πραγματικότητα θα πεινάσω μου λες εξαιτίας κάποιου και θα είναι ελεύθερος;

Με έβαλες στο Δ.Ν.Τ εξαιτίας του προηγούμενου πρωθυπουργού και θα είναι ελεύθερος ;

Με σκοτώνεις και μου λες ότι ο φονιάς θα είναι ελεύθερος ;

36 χρόνια μετά έχουμε μια κυβέρνηση που ελέγχει την δικαιοσύνη πατόκορφα γιατί αν δεν την είχε θα είχαμε πολλούς πρωθυπουργούς στην φυλακή.

Θέλω να πω σε όλους τους αναλυτές που σπεύδουν να μιλήσουν για το τέλος της μεταπολίτευσης να μας εξηγήσουν πως βγάζουν το συμπέρασμα αυτό

Το τέλος είναι βέβαιο ότι γεννά μια αρχή αυτό είναι μια πραγματικότητα

Ας μας εξηγήσει κάποιος είμαστε κοντά σε κάποιο τέλος ;






Αγαπητοί φίλοι κλείνοντας θέλω να εκφράσω το θαυμασμό μου για όλους τους ανθρώπους που έχυσαν το αίμα τους για να έχουμε δημοκρατία στην πατρίδα μας αλλά και σε αυτούς που έμειναν ανάπηροι όπως και σε αυτούς που αγωνίστηκαν αλλά δεν ξεπουλήθηκαν.







.