Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ωραίες ερμηνείες !!!!!!!!!!!!!

Χθες βράδυ στο φεστιβάλ αρχαίας Ηλιδας είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την τραγωδία του ΣΟΦΟΚΛΗ «Οιδίπους τύραννος» ΜΕ τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη .


Σπουδαία βραδιά .

Το εισιτήριο θα μπορούσε να είναι φθηνότερο .

Συγχαρητήρια στο δήμο Αμαλιάδας .

Ας ελπίσουμε να βρεθεί και στο πύργο ένας δήμαρχος που να αγαπήσει την πόλη μας .

Διπλή τουρκική πρόκληση Το «Τσεσμέ» ξανά στο Αιγαίο μετά το «Πίρι Ρέις»

Επιμένει στις προκλήσεις η Τουρκία βγάζοντας από τα ξημερώματα της Τρίτης δεύτερο ερευνητικό σκάφος στο βόρειο Αιγαίο. Το υδρογραφικό πλοίο «Τσεσμέ» επανεμφανίστηκε στο Θρακικό Πέλαγος, 7,5 μίλια νοτίως της Αλεξανδρούπολης σε διεθνή ύδατα, και παρακολουθείται από σκάφη του Λιμενικού. Νότια του Καστελόριζου παραμένει εδώ και μέρες το «Πίρι Ρέις».




Η επανεμφάνιση του «Τσεσμέ» έρχεται στη θλιβερή επέτειο της συμπλήρωσης 36 ετών από την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κυπριακή Δημοκρατία.



Το «Τσεσμέ» βρίσκεται στο Θρακικό Πέλαγος για υδατογραφικές έρευνες και οι κινήσεις του παρακολουθούνται από το Λιμενικό Σώμα. Το τουρκικό υδρογραφικό σκάφος είχε βγει για έρευνες και πριν από μερικές εβδομάδες μεταξύ των ακτών Θράκης και Σαμοθράκης.



Στην ευρύτερη περιοχή και σε απόσταση πέντε μιλίων βρίσκεται και σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής.



Εντός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας έχει εισέλθει εδώ και μέρες του τουρκικό ωκεανογραφικό σκάφος «Πίρι Ρέις». Το τουρκικό πλοίο κάνει έρευνες περίπου 60 μίλια νοτιοδυτικά του Καστελόριζου και παρακολουθείται από σκάφος του Λιμενικού Σώματος.



tovima.gr



Read more: http://pentapostagma.blogspot.com/2010/07/blog-post_5501.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook#ixzz0uJFC6rW9