Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Όταν οι συνδικαλιστές γίνονται βουλευτές .

Σήμερα η Ελλάδα απεργεί και όση δεν απεργούν το κάνουν λόγο οικονομικής ανάγκης .Ξέρετε γιατί απεργούν ; Γιατί στην Ελλάδα κάθε έννοια δικαίου εξευτελίστηκε ακόμα και ο ποιο απάνθρωπος αναρωτιέται που θα βγει αυτή η κατάσταση .


Συνδικαλιστές που έγιναν βουλευτές λένε ότι θα ψηφίσουν το απάνθρωπο νομοσχέδιο για ασφάλιση και εργασία αλλά ,συνεχίζουν, δεν θα πάψουν να έχουν γνώμη .Αναρωτιέμαι τι σημάνει αυτό είναι δυνατό οι άνθρωποι που ήσαν στην
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
 πρώτη γραμμή για τα εργασιακά δικαιώματα να επιθυμούν να κάνουν χειρουργείο
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
στον εργαζόμενο χωρίς αναισθησία και να του λένε ότι αυτό είναι για το καλό του.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δηλαδή τι , θα του πάνε στεφάνι στην κηδεία ;
---------------------------------------------------------------------
Στην μικρή μου πόλη στον πύργο της Ηλείας κάποτε στα καφενεία στις καφετέριες γίνονταν πολιτικές συζητήσεις άλλοτε με ένταση άλλοτε με γέλιο όμως κάτι γινόταν. Σήμερα το μόνο που βλέπεις είναι ανθρώπους απορροφημένους στην τοπική εφημερίδα που δεν γράφει τίποτα η στις σκέψεις του ακόμα και το ποδόσφαιρο στην Αφρική δεν είναι θέμα αλλά επιπολαιότητα της στιγμής .

Που είναι οι βουλευτές του νομού Ηλείας τους ψάχνουμε αλλά δεν τους βρίσκουμε έστω την εικόνα τους .Βαρεθήκαμε της πληρωμένες καταχωρήσεις στις εφημερίδες με τις ερωτήσεις που κάνουν στην βουλή.

Αν είσαι τυχερός μπορεί να δεις κάποιους όταν νυχτώνει να παρκάρουν σε στενά σοκάκια να μην τους δει κανένας .Αυτή είναι η αλήθεια .

Δεν φτάνει η ανεπάρκεια τους αλλά μερικοί είναι και θρασείς έχουν τέτοια αναίδεια που αμέσως καταλαβαίνεις ότι φοβούνται και την σκιά του .

Τρομοκρατούν το λαό οι φοβισμένοι που από υπηρέτες του λαού έγιναν δούλοι του Χίτλερ.

Ψόφιοι διανοούμενοι με φτωχούς ετοιματζηδικους προβληματισμούς αυτοί είναι οι βουλευτές του νομού Ηλείας .

Ακούστε Ο ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ αιμορραγεί και αν δεν γίνει κάτι δεν θα υπάρχει επιστροφή ……..

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ


Όταν κάποιος πολιτικός παρεμβαίνει και δεν αρχίζει με το ποιο απλό ότι δεν είναι δυνατό να υπάρχει σκάνδαλο «βατοπαιδίου» η ακόμα χειρότερα ο Όρος που χρησιμοποιείτε για τους εμπλεκόμενους «βατοπαιδινοί» τότε παρακαλώ συγχωρέστε με ...


Αν ευθύνονται άνθρωποι να καταλογιστούν οι εύθηνες σε αυτούς αλλά όχι να βάζουμε «ταμπέλα» σε ένα μοναστήρι αιώνων και το λοιδορούμε.

Ζητώ συγγνώμη, αλλά η ασέβεια και καταπάτηση κάθε ιερού και οσίου με ενοχλεί αφάνταστα.