Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Άσε θα ρωτήσω τους δαίμονες


Αλήθεια μήπως ξέρει κανένας τι συζήτησε ο Γιώργος με τον σκοπιανό ;

Ο Γιώργος Παπανδρέου ως καθαρά νέο ταξίτης

Τελικά το γιατί έπεσε η κυβέρνηση Καραμανλή είναι για μένα δεδομένο δεν είναι ότι ήθελε να βάλει την χώρα στο Δ.Ν.Τ.


Το ότι δεν βγαίνει να μιλήσει αυτό είναι ένα θέμα που με απασχολεί συνεχώς και η απάντηση που προσωπικά δίνω είναι ότι δεν τον αφήνουν. Δεν ξέρω ποιοι αλλά εδώ μιλεί και η κουτσή Μαρία και δεν είχε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός ;

Ο Γιώργος Παπανδρέου ως καθαρά νέο ταξιτης δεν είχε κανένα ενδοιασμό στο να βάλει την χώρα στο Δ.Ν.Τ στις διαπραγματεύσεις που έγιναν πριν τις εκλογές (υποθέσεις κάνω). Θυμίζω απλά τις εκλογές του 2000 που ενώ έβγαινε Ν .Δ ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζετε ο Λαλιώτης και λέει οι εκλογές δεν τέλειωσαν.



Επίσης ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι βουλευτής αλλά ευρωβουλευτής.

Ακόμα ο ραγκουσης δεν εκλέχτηκε με ψήφο αλλά βγήκε με το ψηφοδέλτιο επικράτειας . Ο συγκεκριμένος μου δείχνει άνθρωπο που οι πόρτες ανοίγουν πριν τις χτυπήσει.

Έχουμε λοιπόν δυο ανθρώπους που εκλέχτηκαν από την πίσω πόρτα ο 1 με την απάθεια που ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές και ο δεύτερος γιατί έτσι θέλησε ο πρωθυπουργός . Να πω ότι τα παλιά χρόνια που είχαμε δημοκρατία στην Ελλάδα στο επικράτειας μπαίναμε άνθρωποι που είχαν αποδεδειγμένοι πρόσφορα στην ελληνική κοινωνία .

Δυστυχώς το χουντικό πασοκ τα άλλαξε όλα και τώρα θέλει μετάβαση από την ελευθερία στο μεσαίωνα .

ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Η ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου κατάφερε κόντρα στα θέλω της ελληνικής πολιτείας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης να πνίξουν την νίκη στης εθνικής Ελλάδος στο μουντιάλ της Ν Αφρικής.


Δεν άφησαν το λαό να χαρεί μα ξεχάσει το παραμύθι της χρεοκοπίας και να γελάσει

.

Ουδεμία αναφορά… παρόλο που δεν ήταν τυχαία νίκη.

Ξέρεται ότι υπάρχουν έλληνες που ανήκουν σε μια φάρα σκοτεινή και δεν χάρηκα για την μεγάλη νίκη της Ελλάδος.

Εμείς οι έλληνες χρωστάμε μεγάλη ευγνωμοσύνη στον μεγάλο γερμανό τεχνικό ότο ρεχάγκελ.

Ότι και αν αποφασίσει μετά το τέλος του μουντιάλ να είναι καλά και ο θεός να τον έχει πάντα καλά.



Η Ελλάδα βίωσε μια προβοκάτσια από γνωστό δημοσιογράφο μ .τ ο οποίος τόλμησε στο site του και στο δελτίο να αποκαλέσει τον σκοπιανό πρόεδρο πρωθυπουργό της ελληνικής Μακεδονίας. Να πω απλά ότι θα συναντούσε τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ βγάζει εφημερίδα κυριακάτικη προσωπικά δεν πρόκειται να κοιτάξω ούτε το πρωτοσέλιδο της και ούτε για συζήτηση για αγορά όσο και αν το εμπόρευμα που θα βάλει θα είναι πλούσιο.

Κρίμα όμως γιατί πραγματικά δεν αξίζει σε τέτοιους να έχουν δημόσιο λόγο