Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Να μας κοροϊδεύει και η γειτονιά μας

Ετοιμαζόμαστε για δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές με το νέο σύστημα . Αναρωτιέμαι με ποιον τρόπο πρέπει να ασκήσω το εκλογικό δικαίωμα γιατί θα το ασκήσω ως δημότης που νοιάζεται για τον τόπο του.


Άρχισαν να δηλώνουν οι ενδιαφερόμενοι τις υποψηφιότητες τους και αυτό που με προβληματίζει είναι, ψηφίζω γνωστό ,ξέρετε στις μικρές πόλεις ο δημοτικός σύμβουλος μπορεί να είναι γνωστός και να ανήκει σε οποιοδήποτε κομματικό μαντρί η θέτω θέμα πολιτικής στάσης απέναντι στα δεινά που βιώνει ο πύργος.

Καταρχήν τα γνωστά κομματόσκυλα που «κυβερνούν τον δήμο» και από τις δυο παρατάξεις θα πάρουν δρόμο η θα πρέπει να τους φάμε στην μούρη για ακόμα μια ακόμα φόρα .

Θα υπάρξουν καινούργιοι άνθρωποι που θα αντικαθιστούν φθαρμένες γεροντικές πολιτικές παρουσίες και αυτό ισχύει για όλους

Δεν θέλω προσωπικά να δω πρόσωπα τα οποία έλαμψαν με την παρουσία τους τα τελευταία 20 χρόνια στα πράγματα αλλά η πόλη παρέμεινε στο σκοτάδι.

Προσωπικά αν δω ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι οι ίδιοι και εννοώ τον πυρήνα που υπάρχει κάθε φορά και στα δυο κόμματα θα ψηφίσω κάτι το οποίο θα μπορεί να εκφράζει έστω μια φιλοσοφία .

Δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει η επίσημη κυβέρνηση του κράτους και να μας κοροϊδεύει και η γειτονιά μας .

Τέλος θέλω να κλείσω με ένα χαζό που ακούω αλλά θα το πω έτσι για να γελάσουμε η θεοδώρα Μητσοτάκη κάνει κόμμα αν μπορούμε να γελάσουμε με την φρίκη.

ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΟΚΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ