Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ανθρωπισμό και το φιλότιμο

Υπέροχη μέρα σήμερα χωρίς ενημέρωση με την έννοια ελεγχομένη δόση αρσενικού στους έλληνες ώστε να πάθουν ότι είναι δυνατό για να χάσουν ότι πολυτιμότερο διαθέτουν τον ανθρωπισμό και το φιλότιμο .Ο Έλληνας αυτά τα στοιχεία έχει και δεν είναι εύκολο να τα αλλάξεις .


Την ιστορία θα την αλλάξουν ότι γουστάρουν θα το κάνουν αλλά τα δυο στοιχεία που ανέφερα δεν θα τα αλλάξουν . Η Ελλάδα δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν και δεν είναι δυνατό να είναι γιατί αν ήταν δεν θα υπήρχε μέχρι σήμερα.

Αν απευθυνόμουν σε έλληνες θα έλεγαν να επιλέξουν διακοπές στα χωριά τους θα δουν φίλους παλιούς και θα ανέβη η ψυχολογία. Αν δεν έχουν χωριά όμορους δήμους.

Επίσης αγορά αμιγώς ελληνικών προϊόντων. Πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι επαρχιώτες ότι συμβολή μας πρέπει να είναι τεράστια και θα είναι τεράστια.

Ας γεμίσουμε τις μικρές αλάνες τις γειτονιές ας χαρούμε την ζωή έτσι όπως απλόχερα μας δόθηκε από το θεό .

Να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας .

Για όσους φιλέλληνες του εξωτερικού υπάρχουν και υπάρχουν έχω να πω ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και ότι η Ελλάδα είναι η ποιο ασφαλή χώρα του κόσμου και επειδή δεν έχω κάποιο τρόπο για να σας πίσω θα πω τούτο ο ελληνικός λαός δεν έβλαψε ποτέ κανένα .