Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

Τα μέτρα ανακοινώθηκαν από των υπουργό οικονομικών και αυτό δεν αλλάζει .Σε λίγες ώρες θα πέσουν και οι τελευταίες υπογραφές και …




Κράτος και κοινωνία επέλεξαν διαφορετικούς δρόμους εξαιτίας του πρώτου. Επειδή όμως δεν είναι δυνατό να υπάρξει κράτος χωρίς κοινωνία και το αντίστροφο θα επέλεγα τούτες τις κρίσιμες ώρες να έχουμε στο νου μας δυο τρίπτυχα 1 « πατρίς ,θρησκεία ,οικογένεια» και 2 «ψωμί ,παιδεία ,ελευθερία» και να προσθέσω και υγεία.

Αν επιθυμούμε η Ελλάδα να παραμείνει έθνος τότε ξεκαθαρίζεις όπως λέει και το τραγούδι με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.



ΥΓ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

«θρέψε φίδι το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι».!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφού λοιπόν τόσα χρόνια η ελληνική πολιτεία άφησε ελεύθερες της μη κυβερνητικές οργανώσεις και συντονισμένα διέλυσαν τους θεσμούς της Ελλάδος τώρα έρχεται και ζητά εθνική συσπείρωση .Πως μπορεί να υπάρξει αυτή η εθνική ενότητα όταν τα κόμματα εξουσίας στο βωμό της Νέας τάξης πραγμάτων διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό της χώρας ;


Ερωτάω πως ;

Μου δημιουργούνται ερωτήματα όχι μόνο έμενα αλλά και σε άλλους ανθρώπους μήπως τελικά τα τελευταία 15 χρόνια υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια από κάποιους από το ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και άλλους σοβαρούς χώρους εξουσίας για διάλυση του κοινωνικού ιστού της πατρίδας μας στο όνομα της ΣΙΩΝ ; για να φτάσουμε το 2010 όπου η ποιο ολοκληρωτική κυβέρνηση που υπήρξε στην πατρίδα μας ακόμα και από την κυβέρνηση των αποστατών να οδηγήσει την Ελλάδα στα φαρμακερά δόντια του ποιο απάνθρωπου οικονομικού τυράννου που γέννησε ποτέ η ανθρωπότητα.

Αν θεωρείτε ότι υπερβάλω ρίξτε μια ματιά στο στενό πυρήνα υπουργών και φίλων του πρωθυπουργού ποιοι είναι από πού ήρθαν και το έργο που κάνουν .

Οι παλιότεροι έλεγαν «θρέψε φίδι το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι».

Θεωρώ ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν ωφελεί ο θυμός αλλά η επιστροφή στους θεσμούς και στις αξίες που οι παππούδες μας τήρησαν ευλαβικά από την εποχή της σκλαβιάς από τους τούρκους και δεν βγήκανε χαμένοι.