Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ

5 χρόνια χωρίς τον Πάνο Γεραμάνη ...

ώστε να μην μπορεί να δώσει απολογία σε κανέναν...

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η Τουρκία παίζει με την Ελλάδα έχοντας γερές πλάτες .Όσο για την χώρα μας την έφεραν κάποιες συμμαχικές δυνάμεις σε τέτοιο σημείο ώστε να μην μπορεί να δώσει απολογία σε κανέναν.


Η Ελλάδα μοιάζει χαμένη στην άβυσσο και τουλάχιστον στο εσωτερικό η πολιτική σκηνή η αστάθεια μοιάζει με τον πιο όποιο όρο που μπορώ να χρησιμοποιήσω.

αυτό ήταν η πολιτική ταφόπλακα ....

Έχει αρχίσει πλέον να γίνετε αυτό που δεν θα έπρεπε να γίνει τα παπαγαλάκια κυβερνούν την Ελλάδα με την πλήρη υποστήριξη της εκλεγμένης κυβέρνησης η οποία δεν είναι δυστυχώς σε θέση να κάνει τίποτα, σήκωσε λευκή σημαία. Το πασοκ είχε την μοναδική ευκαιρία να γράψει ιστορία αν επέλεγε άλλους συμμάχους δυστυχώς όμως επέλεξε τους αγγλοσάξονες και αυτό ήταν η πολιτική ταφόπλακα και για το κόμμα και την κυβέρνηση .


Όταν ο Γιωργάκης Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός η πρώτη επίσκεψη ήταν στην Τουρκία μετά Αγγλία για να τελείωση με την τριπλετα της μαφίας συνάντηση με τους πρόεδρους Αλβανίας Σκοπίων και Βουλγαρίας. Μόνο ένας άσχετος δεν θα καταλάβαινε ότι ήθελε να δείξει υπακοή σε κάποιους.

Για συνέχεια ταξίδια και πάλι… για να μας παραδώσει στα δόντια Δ.Ν.Τ

Ο θεός να βάλει το χέρι του διότι όταν παραδίδεις την πατρίδα σου σε ξένους ως άλλος εφιάλτης τότε μόνο η ψυχική ηρεμία και ο ρεαλισμός των ελλήνων μπορεί να σώσουν την χώρα .

Κλείνοντας θέλω να πω τούτο …προσοχή στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και των blogs οι πληροφορίες που θα διαρρέουν θα είναι συνεχώς προπαγανδιστικές και ψεύτικες .