Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΕΡΜΟΥ

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ----ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ-----ΚΕΝΤΡΟ----

ΧΑΟΣ!!!!!

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΝΤΡΟΠΗ.

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΕΩΡΗ

Και ξαφνικά το ελληνικό έθνος τάσσεται κατά της Γερμανίας η κατά της Ευρώπης ,που να φανταζόμαστε πριν δυο χρόνια ότι θα γίνονταν αυτό …


Η Ελλάδα είναι με την Αμερική και όποιος δεν το δέχεται ας μην συνεχίζει να διαβάζει θα χάσει το χρόνο του .Την ελληνική κυβέρνηση την ενδιαφέρει να τα έχει καλά με αυτούς που στόχο έχουν την διάλυση της Ελλάδας.

Φυσικά όχι με ένα τρόπο πολεμικό αλλά με την μονιμοποιήσει τον λαθραίων πολιτών που έρχονται στην Ελλάδα και με την ομπρέλα της ανεκδιήγητης αριστεράς που ζητούν δικαιώματα έστω και αν αυτά στερούνται από τους έλληνες.

Η διάλυση της νομισματικής ένωσης παρουσιάζετε ως μπαμπούλας στην Ελλάδα λες και τώρα που είμαστε δεν ζούμε με τον μπαμπούλα της φτώχιας .

Η Γερμανία παρουσίασε σε ένα περιοδικό κάτι ανεπίτρεπτο για πολιτισμένη χώρα πράγμα που εμφανώς σημαίνει ότι είναι χώρα και αμόρφωτη και απολίτιστη και το κυριότερο είναι μαριονέτα. Σε ποιον ανήκει το περιοδικό focus;

Η αίσθηση μου λέει ότι το εξώφυλλο του περιοδικού δεν είχε στόχο την ελληνική κυβέρνηση αλλά τον ελληνικό λαό .

Για να σας προλάβω καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί των ελληνικό λαό .

Η Τουρκία με καθημερινά δημοσιεύματα μας λέει χειρότερα ποτέ όμως δεν δόθηκε διάσταση τέτοιας μορφής όπως με την γερμάνια.

Η ιδιοκτήτες του κουκλοθέατρου επιθυμούν να δοθεί και διάσταση και το κυριότερο ο ελληνικός λαός να νιώσει βαθιά ταπείνωση από τους πολιτικούς που αντέδρασαν τόσο αναιμικά …φαντασθείτε ότι έβαλαν για δηλώσεις ποιον ρε παιδία το Πάγκαλο.

ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΡΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ .

ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.

Η Αγγλία είναι αθώα ; η Δανία είναι αθώα ;



Αυτή που καθοδηγούν την δύστυχη Γερμανία τα πήραν χοντρά μετά τον πόλεμο και συνεχίζουν να τα παίρνουν.

Γιατί αυτή οι άθλιοι υποκινητές δεν θέλουν μόνο λεφτά θέλουν και πόνο.



Σήμερα είναι η δεύτεροι χαιρετισμοί ,οδεύουμε προς την μεγάλη εβδομάδα και οι μνήμες 2010 χρόνια μετά είναι νωπές από λαό που δεν δίστασε να αθωώσει ένα φονιά για να θανατώσει τον γιο του θεού.