Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ο Τ. Κουνναφής ξεσκεπάζει την αθλιότητα Δρουσιώτη και του καθεστώτος Χριστόφια!



ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Φιλελεύθερος 23/5/2010

Αναδημοσιεύουμε από το σημερινό Φιλελεύθερο (23/5/2010), το κείμενο του Τάκη Κουνναφή, Διευθυντή της Εφημερίδας, παλιού αντιστασιακού ΕΔΕΚίτη, απ' αυτούς που υπήρξαν παρόντες σε κάθε κάλεσμα της ιστορίας, από την τουρκανταρσία μέχρι το πραξικόπημα και το μεταπραξικόπημα.




Γνωρίζετε ότι ο Τάκης Κουνναφής κυκλοφορούσε τα ΝΕΑ με λευκά τα σημεία που λογόκριναν οι μεταπραξικοπηματίες, για να δείχνει τη λογοκρισία; Γνωρίζει κανείς ότι κάποιοι έδιναν τη μάχη για αποκατάσταση της νομιμότητας, όταν οι άλλοι γνωστοί βολεμένοι με το φασισμό, κερνούσαν γλυκά καρυδάκια του πραξικόπημα, αποκαλούσαν τον μεταπραξικοπηματία Κληρίδη Πρόεδρο και πίεζαν το Μακάριο να μην επιστρέψει στην Κύπρο και να δεχτεί τη διζωνική;



Ευτυχώς ο Τάκης Κουνναφής παρέμεινε πολέμιος του φασισμού. Οι άλλοι, από γλυκοκεραστές του, έγιναν σήμερα η προσωποποίησή του!



Είναι γνωστή η αλλεργία της Κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος στην κριτική και η (με κάθε μέθοδο) επιχείρηση χειραγώγησης των Μέσων Επικοινωνίας.



Και μόνον ο… θριαμβευτικός τίτλος της κομματικής εφημερίδας («Έφοδος στο Χριστόφια watch») αποδεικνύει ποιος ήταν ο στόχος της αστυνομικής επιχείρησης (με τέσσερις αστυνομικούς!) χαράματα, κάτω από συνθήκες που περιγράφηκαν (παράνομη παρακολούθηση, στόχευση ενός από τους χρήστες του Διαδικτύου) και… ποινικοποίηση του συγκεκριμένου «μπλογκ» (από τα εκατοντάδες που λειτουργούν) με το πρόσχημα ότι… απειλείται η ζωή του δημοσιογράφου Μ. Δρουσιώτη.



Η… σοβαρότητα της καταγγελίας αποδεικνύεται από την αναδημοσίευση και επανάληψη από τον ίδιο. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο (τον Μ. Δρουσιώτη) που προ τετραετίας μάς κατάγγελλε (ονομαστικά τον γράφοντα) σαν… σφαγείς και εξολοθρευτές Τουρκοκυπρίων, χωρίς καμιά… ευαίσθητη Αστυνομία να… συγκινηθεί για κίνδυνο της ζωής μας από ΜΙΤ και ΤΜΤ. Και πρόκειται για την ίδια Αστυνομία, της οποίας το κλιμάκιο ηλεκτρονικού εγκλήματος αδυνατεί (όπως ισχυρίζεται) να παρακολουθήσει τα πραγματικά εγκλήματα (παράνομες αγορές, παράνομες δοσοληψίες, πορνογραφία, τζόγο κ.λπ.) αλλά προθύμως (για να υπηρετηθεί το κομματικό Γραφείο Επαγρύπνησης) ταλαιπωρεί (εν γνώσει της ότι σε ουδεμία κρίση για αδίκημα μπορούν να ελεγχθούν, διεθνώς, ανώνυμα σχόλια στα «μπλογκ») συγκεκριμένη (και στοχευμένα) οικογένεια, σε τόπο που (αρκούντως) γνωρίζει ο ένας τον άλλο, τόσον τους… παραπονούμενους όσον και τους «υπόπτους»!



Στον χορό της διαστροφής μπήκε και η γνωστή εκπομπή της Δευτέρας του ΡΙΚ με τη «μαγκιά» της (όπως επαίρεται η παρουσιάστρια, που από την ημέρα που την… επέλεξε ο πρόεδρος για να εξοβελίσει, μέσω της εκπομπής, τον πιο στενό συνεργάτη του, πετά στα σύννεφα της ασυδοσίας και της πρόκλησης) παρουσιάζοντας μια (καθαρά) πολιτική δίωξη σαν… ποινικό αδίκημα.





Κηφεύς για το christofias-watch
http://christofias-watch.blogspot.com/2010/05/blog-post_23.html