Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ελάχιστα… ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 2

Είναι γεγονός ότι αν η Ελλάδα είχε ηγέτη που θα τόλμαγε να πάρει και θέση και αποφάσεις θα ήταν ένα ισχυρό κράτος. Ηγέτης που έχει φοιτήσει στα καλύτερα πανεπιστήμια και έχεις τις απίστευτες γνώσεις δεν είναι οπωσδήποτε και ένας ισχυρός άνθρωπος τα παραδείγματα στον πλανήτη είναι πολλά και ξεκάθαρα . Ο σύγχρονος μορφωμένος άνθρωπος με σκοπό κάποια στιγμή να ασκήσει εξουσία είναι κατά 90% και ελεγχόμενος η πειθαρχημένος σε αποφάσεις τις οποίες διδάχτηκε .Αυτό δεν θα ήταν άσχημο αν ο έλεγχος ήταν εσωτερικός ήταν συνειδησιακός αλλά όπως όλοι ξέρουμε εξουσία και συναίσθημα είναι εκτός πραγματικότητας . Η πρώτη δεκαετία λοιπόν είχε και αυτά τα νέου τύπου ανθρωπάκια που κυβέρνησαν η θα κυβερνήσουν έχοντας διδαχτεί συγκεκριμένα πράγματα και ορκισμένα να μην παρεκκλίνουν με τίποτα από αυτά. Αδυνατώ και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις θέσεις που πρέπει να πάρουν το μόνο που είδα με τα μάτια μου είναι η αφαίρεση της λέξης έθνος από ένα κράτος η κάτι ποιο πρόσφατο ο οικουμενικός πατριάρχης αναφέρετε χωρίς το Κωνσταντινουπόλεως .Αναρωτιέμαι λοιπόν οικουμενικός πατριάρχης τίνος είναι ….




Θέλω να προκαταβάλω ότι η πανεπιστημιακή γνώση δεν είναι κατάρα και ποτέ δεν θα υποστήριζα αυτό απλά η πανεπιστημιακή αμάθεια στις μέρες μας είναι επιδημία.



Αυτή η δεκαετία έφερε και άλλα πράγματα ανήκουστα πρωτοφανή και πολλές φορές ύποπτα την ανεξέλεγκτη εισαγωγή μεταναστών .Ανθρώπων από χώρες που το μέγεθος της φτώχιας και της αμάθειας το πέρασαν και στην ελληνική κοινωνία . Όλες μα όλες οι κυβερνήσεις άφησαν εσκεμμένα ,αλλιώς δεν εξηγείτε , αχαλίνωτες αυτές τις ψυχές με αποτέλεσμα να αλωνίζουν την χώρα μας με μηδενικό κρατικό έλεγχο .Καμιά εκπαίδευση καμιά ένταξη στους ανθρώπους που τους ενέταξαν με το έτσι θέλω στις μικρές οι μεγάλες πόλεις η χωριά .Το αποτέλεσμα ήταν κάποια στιγμή να διογκωθεί το χάος και η απόλυτη αναρχία. Φαινόμενα άγνωστα στην χώρα να αρχίζουν να γίνονται πλέον συνήθεια με εσκεμμένη απουσία του κράτους .

δημος πυργου

Μην αγοράζετε με κάρτες και καταναλωτικά δάνεια τα δώρα σας καλύτερα να πάρετε κάτι φτηνό παρά να πνιγείτε αργότερα. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την ψεύτικη αντί χριστιανική καταναλωτική μανία .Οι άνθρωποι σας ,σας αγαπούν και χωρίς αυτή.

δημος πυργου

Όλοι πρέπει να στηρίξουμε τα καταστήματα της πόλης μας στον πύργο αγοράζοντας έστω ένα συμβολικό δώρο .Απαξιώστε στο μέτρο που μπορείτε τα πολυεθνικά καταστήματα της πόλης .Αύριο ο καταστηματάρχης του πύργου θα είναι κοντά σας ,ο διευθυντής του πολυεθνικού καταστήματος θα έχει πάρει μετάθεση σε άλλο μέρος .