Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Δεν σε ενδιαφέρει … έχεις πολιτική συνείδηση κοιμήσου.

Οι πολιτικές αναζητήσεις σίγουρα δεν ενδιαφέρουν μεγάλοι μερίδα του κόσμου και αυτό το κατανοώ .


Η τηλεόραση η ταχύτητα της καθημερινότητας κάνει την συζήτηση για τα πολιτικά ανούσια και σχεδόν περιττή.

Αν όμως σκεφτόμασταν ότι οι κοινωνίες έφτασαν στο 20ο αιώνα επαναλαμβάνω στον 20ο αιώνα έφτασαν γιατί κάποτε οι άνθρωποι συζητούσαν έψαχναν αναζητούσαν.

Όμως σήμερα σε ένα μίζερο 21ο αιώνα με αντιλήψεις τουλάχιστον μεσαιωνικές όταν οι αιρετικοί φραγκολατινοι κάνανε πολέμους στις ισλαμικές χώρες για να κλέψουν και να προσηλυτίσουν είναι φανερό ότι οι πολιτικοί διάλογοι πρέπει να ανοίξουν ξανά και νέες ιδέες να πέσουν στο τραπέζι όπου τα κράτη έθνη να είναι ισχυρά να σέβονται τους γείτονες τους και να υπάρχει πραγματική ηρεμία στον κόσμο.

Σήμερα γίνετε μια προσπάθεια να υπάρξει μια Ευρώπη ενωμένη , ήθελα να ξέρω υπάρχει άνθρωπος με περισσότερη πνευματική διαύγεια από την δική μου που θεωρεί ότι το πείραμα αυτό θα πετύχει ;

Οι ΗΠΑ ζουν από τα χειρότερα οικονομικά δράματα μιλώ για τους πολίτες .

Η ανεργία είναι αφόρητη και αυτοκτονίες έχουν φτάσει σε όρια ρεκόρ .

Πως ένας άνθρωπος που μέχρι χθες του έλεγαν ότι έχεις τα πάντα μπορεί να ζήσει με τίποτα .

Οι κοινωνία των ΗΠΑ είναι μια κούφια συνειδησιακή κοινωνία όπου ποτέ δεν κατοχύρωσε την πνευματική διαύγεια των πολιτών της .

Για τους αμερικανούς όλα ήταν βεγγαλικά όλα ήταν μπαλόνια όλα ήταν ατμός.

Ο πρόεδρος της Αμερικής θέλει να φτιάξει το σύστημα υγείας όπου όλοι οι πολίτες θα έχουν μια υποτυπώδη περίθαλψη γιατί ξέρει ότι έρχονται δύσκολες στιγμές και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές δεν θα πληρώνουν για όλους. Αυτό είναι μεγάλη ταπείνωση για τους αμερικανούς δηλαδή δημόσιο σύστημα υγείας και για αυτό αντέδρασαν οι ρεπουμπλικάνοι αν μπορούσαν να το αρνηθούν θα το έκαναν αλλά ξέρουν ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν για την χώρα τους .

Πολλές φορές λέμε στην Ελλάδα αλλαγές στο ασφαλιστικό και τίποτα δεν γίνετε όμως ποιος να τολμήσει να προχωρήσει στις πραγματικές αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Ποιος θα τολμήσει να περάσει την αλλαγή των δυο ταχυτήτων.

Μια για τους επαίτες και μια για τους Κροίσους.

Αυτοί που θα έχουν τα πάντα και οι άλλοι οι πολλή που δεν θα έχουν τίποτα.

Αυτοί η κυβερνήσει δεν θα κάνει τίποτα περισσότερο από επιδερμικές αλλαγές .

Η αλλαγή θα γίνει μόνο όταν η χώρα βιώσει τη δίνη του πόλεμου και τότε με το τέλος του πολέμου δεχτή ο έλληνας τα πάντα για την ανασυγκρότηση του κράτους και χωρίς να έχει και κανένα κόστος.

Θυμηθείτε πως η κυβέρνηση Παπανδρέου μετά το τέλος του πολέμου το 1944 σε συνεργασία με τους άγγλους έδιωξαν τους κομουνιστές πλειοψηφία τότε στην Ελλάδα ,δεκεμβριανά εξορίες κτλ

Η πολιτική συζήτηση είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ γιατί χωρίς αυτή δεν θα υπάρξει μέλλον στην Ελλάδα μας.

ανεκδοτο !!!

Άντε να περάσουν οι 100 μέρες διακυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ να πάμε και τουαλέτα

Κοπρίτες

Ο Αλβανός μισθοφόρος έχει θέσει στην ελληνική κοινωνία ;


Και αν είναι χαφιές ξένων υπηρεσιών ;

Δεν θα πω έξω οι ξένοι από την Ελλάδα γιατί θα ήταν άδικο .

Θα πω όμως έξω οι χαφιέδες από την Ελλάδα , αυτοί που για τα λεφτά πουλάνε και την μάνα τους .

Δεν μπορείς να διεκδικείς καταστρέφοντας

Όπως ξανά είπα όλοι οι ακτιβιστες είναι μισθοφόροι και είναι άδικο για κάποια παιδία που πιστεύουν σε αλλαγή ,έχουν οράματα να γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης ΤΩΝ μκο που μόνο σκοπό έχουν την εκμετάλλευση και την συνεχή σπορά του τρόμου .βάζοντας για βιτρίνα αθώα παιδία

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Αποτυχία της αστυνομίας να σταματήσει στα σύνορα στις ομάδες του υποκόσμου που ήρθαν να τιμήσουν τον άδικο χαμό του νεαρού αγοριού .


Αν υπήρχε στοιχειώδη παιδεία δεν θα αμαυρώνανε την μνήμη του.

Η Ευρώπη μας έστειλε ότι ποιο βρωμερό σκουπίδι είχε για να ταπεινώσει τους έλληνες .

Για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση αρκεί να το θέλουμε.

Αν από αυτούς τους μισθοφόρους που προσαγάγουν στην αστυνομία ανακάλυπταν ότι κάποιοι είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών άλλων κρατών θα το έδιναν στην δημοσιότητα η θα το έκαναν γάργαρα ;

ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΝΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

Ενώ η Ελλάδα λοιδορείτε διεθνώς με όρους βέβαια επιστημονικούς οι πολίτες αυτής της χώρας ψάχνουν να βρουν τη εννοούσε ο πρωθυπουργός όταν έλεγε ότι από την κυβέρνηση απουσιάζει ο συντονιστής .


Περιμένει να δει αν το Ισραήλ θα δικαστή για εγκλήματα πόλεμου για το περσινό μακελειό στην λωρίδα της γάζας που σε λίγες μέρες έχουμε και εκεί επέτειο .

Ένα νέο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι πλέον μακελειό ,δολοφονίες ονομάζονται πλέον επέτειοι.

Το ποιο αστείο βέβαια είναι ότι πιάσανε αντί εξουσιαστές στην Αθήνα που είχαν έρθει για το μνημόσυνο το νεαρού παιδιού Αλέξη γρηγοροπουλου .2 ισπανίδες και ένα Αλβανό αντί εξουσιαστή .

Γιατί ο Αλβανοί είναι η κορωνίδα του αντί εξουσίας έχοντας μια χώρα που δεν καν πολίτευμα τέλος πάντων με παρήγορη το γεγονός ότι μετά από την Ελλάδα χιλιάδες από αυτούς τους αντί εξουσιαστές θα πάνε να διαδηλώσουν για την περσινή άδικη σφαγή των παλαιστίνιων στο Ισραήλ.

Τώρα!!!!

Θα παγώσει ο μισθός των δημόσιων υπαλλήλων ;

Θα πάρουν αύξηση.

Αυτά φυσικά δεν ενδιαφέρουν τους αντί εξουσιαστές γιατί δεν πληρώνονται για να διαδηλώνουν για την ευημερία των πολιτών, δουλεία τους είναι να σπέρνουν τον τρόμο και το χάος για να αγοράζουν φθηνά μετά οι γνωστοί παγκοσμίως τοκογλύφοι.

Πάντως θα μου άρεσε αν ζημιές που προκαλούνται μέσα από υπό κατάληψη πανεπιστήμια τις πλήρωναν οι πανεπιστημιακοί.

Είναι γνωστό ότι η διακίνηση της ελευθερίας του λόγου έχει και το κόστος της .

Το υπουργείο προστασίας του πολίτη φέρνει νέα μέθοδο στην πάταξη των ταραχών ,κάθε ΟΜΑΔΑ πάνω από τρία άτομα θα προσάγετε στην ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων .τα παιδία δεν πρέπει να ανησυχούν ο υπουργός έχει πολλούς φίλους αντί εξουσιαστές ένα που μου έρχεται είναι ο πρόεδρος της ΓΕΣΕΕ.

Επίσης το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζετε για να βάλει δυο βέτο … στην σύνοδο στις Βρυξέλες.



Τελειώνω το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να καταργήσει το χάσμα γενεών με ένα απλό τρόπο κατάργησε την οικογένεια, είπαμε πάνω από όλα ο πολίτης .



Τελειώνοντας θέλω να πω χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και ο Άγιος Νικόλαος βοήθεια μας.